Forum   2011

2011

(2518 wyników)
  • Wspólnie z Dziennikiem Zachodnim wybierzcie Człowieka Roku 2011 Katowic. Wytypowaliśmy kandydatów, którzy naszym zdaniem szczególnie zasługują na ten tytuł. Teraz wasza kolej oceńcie, kto z nich powinien wygrać w naszej zabawie. Listę znajdziecie na www.katowice.naszemiasto.pl Głosujemy do 31 stycznia 2012. Codziennie macie do dyspozycji 5 głosów. Komu je przekażecie? do wyboru macie 17 kandydatów, wśród nich są społecznicy, artyści, sportowcy jest nawet ksiądz. Laureat dostanie okolic...
  • Zaczepiła mnie jakaś pani obca I zaprosiła na Dni Giszowca Powiedziała atrakcji jest tam nie mało A jeszcze będzie się działo Najpierw zagra orkiestra dęta Ta co zawsze przygrywa od święta Potem będzie coś dla młodzieży Im też się coś od życia należy Panowie by nam przypomnieć stare lata Zagrają turniej skata A mnie już śmieje się mina Bo zagra Wolna Grupa Bukowina A festyn zakończy pokaz wielki Polecą w górę fajerwerki E.S.
  • Janusz „Kuba” Morgenstern (ur. 16 listopada 1922 w Mikulińcach, zm. 6 września 2011 w Warszawie) – polski reżyser i producent filmowy.
  • [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rb/qa/wzpg/HFChE2oJtNHgr5a5EX.jpg[/img] ŚLADAMI PRZESZŁOŚCI - "NIKISZOWIEC DO POMNIKA HISTORII OD OSADY LEŚNEJ W JANOWIE” 18 września · 10:00 - 15:30 NIKISZOWIEC - DOM PARAFIALNY; WYCIECZKA PO NIKISZOWCU I JANOWIE 18 września 2011 roku zapraszam na wycieczkę „Śladami Przeszłości Nikiszowiec do dzisiejszego pomnika historii od osady leśnej w Janowie”. Przedsięwzięcie jest organizowane w ramach Europejskich Dni Dzie...
  • [img]https://www.wydawnictwodwiesiostry.pl/grafika/dwie_siostry_logo.gif[/img]
  • 11.11.2011 mial byc koniec swiata. A my wciaz zyjemy :)
  • Witam Was serdecznie :) Mam wielką prośbę, czy któraś z Was ma ten właśnie nr. "twojego stylu "? Okładka raczej biała, i na niej Anja Rubik. W środku był artykuł dotyczący stresu, lęku .... nerwicy - dokładnie nie pamiętam, szukałam go w internecie ale nie znając tytułu trudno mi go znaleźć. Pomożecie ? :) Pozdrawiam
  • Jeszcze raz proszę o radę. Pojeździłam i pomacałam w sklepie kilka wózków i póki co prym wiodą Cybex Callisto i PP Si. Jakie są w tych wózkach różnice w zależności od rocznika 2011 a 2012? Bo zastanawiam się, który rocznik ewentualnie kupić. Ja jestem zieloniutka jeśli chodzi o wózki. Pomożecie? :)
  • 2011 juz od prawie tygodnia jest historia, najwyzszy zatem czas na coroczne podsumowanie premier i wydarzen minionego roku. Zapraszam Was do dzielenia sie przemysleniami, wedlug dowolnie wybranych kategorii- co Was urzeklo, rozczarowalo, jakie trendy wydarzenia z rynku zapachowego uznajecie za najwazniejsze. Dla przypomnienia premier, ich spis znajdziecie w newsach niszowych, czy liscie: forum.gazeta.pl/forum/w,15707,120346421,120346421,PREMIERY_2011_zbiorcza_lista_nowosci_i_zapowiedzi....
  • Drodzy Czytelnicy, pomóżcie nam podsumować 2011 rok.... Piszcie do nas, podsumujcie 2011 rok. Jaki był, co wydarzyło się dobrego, co złego - czyli Wałbrzych okiem wałbrzyszan. Najciekawsze maile i komentarze opublikujemy 2 stycznia. Nasz adres: redakcja@walbrzych24.com lub wpisujcie swoje komentarze. walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/7321-szczliwego-nowego-roku ODPOWIEDZ 1 Korupcja wyborcza , 2 zbieranie haraczy z miejskich spółek na waciki, 3 wygrana Szelemeja w wyborach...
  • Jak byście podsumowali mijający rok pod względem czytania? Czytaliście więcej niż zwykle, a może mniej? Sięgaliście po różnorodną literaturę, a może był to głównie jeden gatunek? Jakiemu pisarzowi poświęciliście najwięcej czasu a może na kimś się zawiedliście? Piszcie co Wam leży na sercu. Podsumowanie czas zacząć! :) Może zacznę. W roku 2011 czytałam średnio 3 książki miesięcznie co daje wynik ok 40 przeczytanych książek. Jest to mniej niż przed rokiem, ale zdecydowanie więcej niż w ost...
  • Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań zostanie przeprowadzony w dniach od 1 kwietnia do 30 czerwca 2011 wg stanu na 31 marca 2011, godz. 24.00 ... www.stat.gov.pl/gus/spisy_PLK_HTML.htm ------------------ Na wesnu 2011 roku maje buty spis powszechny w Polszczi. Cikawo czy chtos wzhe podumaw kob np. na tohoricznych ukrainskich festynach na Pidlaszy np w Dubyczach, Wurli, Czeremsi i inszych, prowesty jakus akcju propahandowu kob zachotyty ludej, kob podawali w spi...
  • Podczas uroczystej gali ogłoszono zwycięzców konkursu Gazety Bankowej, w którym po raz 19. wyłoniono najlepsze banki w kategoriach: Banki Duże, Małe i Średnie, Spółdzielcze. Banki Duże: Nagroda główna - Nordea Bank Polska S.A. Najwyższa dynamika - Getin Noble Bank S.A. Najlepsza struktura portfela - Bank Millennium S.A. Najlepsza efektywność - Bank Zachodni WBK S.A. Banki Małe i Średnie: Nagroda główna oraz za najwyższą dynamikę - Bank Polskiej Spółdzielczości SA Najlepsza str...
  • Grodziski Klub Szaradzistów „Edyp” zaprasza na II Drużynowy Turniej Szaradziarski „Ekipiada 2011”, który odbędzie się w dniach 19–20 listopada br. Turniej rozpocznie się o godz. 13 w „Gościńcu Kuklówka” w Kuklówce Zarzecznej koło Grodziska Mazowieckiego. Zakwaterowanie w pokojach jednoosobowych (100 zł bez śniadania), dwuosobowych (150 zł) i trzyosobowych (225 zł). Zgłoszenia 3-osobowych drużyn klubowych przyjmuje oraz wszelkich informacji udziela Kr...
  • Dla dostawcy energii Stoen w grupie taryfowej G11 (czyli dla gospodarstw domowych) cena za kWh w roku 2011 - 0,1225 w roku 2012 - 0,2555 Czy ja dobrze widzę, że od stycznia będę płaciła ponad dwa razy tyle co teraz??? Ratunku!!!
  • [b]Lądowanie rinowirusów. Przeziębienie[/b] (wydanie II rozszerzone) Autor: Wojciech Feleszko Ilustracje: Ignacy Czwartos Format: 200 x 200 Oprawa: twarda Liczba stron: 36 Seria: Na sygnale Kategoria: dla dzieci od lat 3 i całej reszty [img]https://www.hokus-pokus.pl/upload/201107190000070.38442100d.jpg[/img] www.hokus-pokus.pl/ksiazka/88/index.html
  • wformat.com/
  • Już po raz piąty, redakcja portalu Kontynent Warszawa – Warszawa Wielu Kultur, zaprasza na spotkanie z przedstawicielami mniejszości etnicznych i kulturowych. Jak co roku, w ostatnią niedzielę sierpnia odbędzie się Wielokulturowe Warszawskie Street Party. Ideą imprezy jest promowanie dialogu międzykulturowego wśród mieszkańców Stolicy i ukazanie jej etnicznego bogactwa. Tym razem wielokulturowa parada otwierająca Street Party, nawiązująca do wydarzeń przypominających karnawał w Rio, ...
  • 1.XI.2011 ******** 1.GENK - Chelsea 2.Arsenal - Olympique 3.APOEL - Porto 4.BATE - Milan 5.Viktoria - Barcelona 6.Zenit - Szachtar 7.Borussia - Pireus 8.Walencja - Bayer 2.XI.2011. ********* 1.Bayern - Napoli 2.Villarreal - ManCity 3.Trabzon - CSKA 4.Inter - Lille 5.ManU - Otelul 6.Benfica - Basel 7.AJAX - Dinamo 8.Lyon - Real M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?