Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prosze o ocene ww linku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 02:40
    www.anu.pl/domy-zdjecia.php?id=383
    Obserwuj wątek
      • yaa Re: prosze o ocene ww linku 28.10.05, 09:18
        Ocenę linku czy domu ???
        Jeśli chodzi o dom to trudno coś powiedzieć bez rzutów. Na fotkach widać
        jedynie, że jest mała kuchnia (jak dla mnie - osoby która lubi gotować
        zdecydowanie za mała), mini-jadalnia połączona z salonikiem i nie widać nawet
        cienia żadnego miejsca do trzymania czegokolwiek (garderoby czy choćby szafy) -
        byc może jest coś na stryuchu lub w piwnicy, ale czy naprawdę chcesz ulubione
        ubrania trzymać na strychu lub w piwnicy ??
        Pozdrawiam
        Yaa
        • Gość: koza Re: prosze o ocene ww linku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 08:53
          Jest garderoba w sypialni (duza)
          jest szafa w pokoju ( zabudowana )
          jest strych
          jest miejsce w sypialni na szafe dosyc duzą
          pozdrawiam
          • gocha1002 Re: prosze o ocene ww linku 29.10.05, 09:16
            Bez rzutów naprawdę trudno oceniać, ale jeśli przyjmiemy, że z góry ma być
            jasne, iż jest to dom dla dwóch osób (patrz: b.mały), to niby czemu nie? Mnie
            osobiście tylko jego cena wydaje się nieco za wysoka (tj. w kontekście owej
            wielkości), ale od razu przyznaję, że tylko intuicyjnie, bo nie znam cen w
            tamtych rejonach, a intuicja może zawodzić.
            • Gość: okkate Re: prosze o ocene ww linku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:52
              Boże, jaki piękny domek!!
              A co za okolica!!

Jestem z Bielska, Jaworze jest super, chociaż znajomi mówią że trzeba się
              pilnować przed złodziejami ..., bo to jest coraz bardziej ekskluzywna
              dzielnica, taka pod Bielskiem - dla bogaczy.:)

Rodzice kupili ostatnio dom ale w centrum bielska, jak by był wtedy w Jaworzu,
              napewno kupili by tam.

Trochę się martwię, że mały chyba... Dla kogo to ma być?

A garaż ma?

Napisz gdzie to jest dokładniej.

Pozdrawiam
      • Gość: joanna Re: prosze o ocene ww linku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 13:23
        A nie obawiasz się podając link do oferty z danymi domu, że inny szukający domu
        w tamtych okolicach sprzątnie Ci go sprzed nosa? Chyba że jesteś sprzedającym -
        wtedy, rzeczywiście, bardzo rozsądny ruch. Jak na moje potrzeby domek
        zdecydowanie za mały (no i gdzie pokój gościnny/gabinet) ale jeśli tylko dla
        dwóch osób i jako alternatywa dla mieszkania w bloku, dlaczego nie. Cena moim
        zdaniem atrakcyjna ale jestem przyzwyczajona do cen warszawskich więc moja ocena
        może być błędna.
        • Gość: koza Re: prosze o ocene ww linku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:14
          jak mi ktos zgarnie to jakos przezyje
          bedzie ból ale... trudno
          dom ma nowoczesny system alarmnowy
          garazu nie ma
          struych do adaptacji
          mozna dobudowac sie z boku i tyłu (stracimy na bryle)
          pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka