Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OSIEDLE WINNICA (BUDIREM) - pytanie do mieszkańców

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 19:06
    Zastanawiam się nad zakupem jednego z segmentów, które są jeszcze wolne na
    osiedlu Winnica (Budirem - Białołęka). Ciekaw jestem opinii i spostrzeżeń osób,
    które już tam mieszkają. Będę wdzięczny za wszelkie informacje i uwagi dot.
    osiedla jak i współpracy z Budirem-em.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ppzby Re: OSIEDLE WINNICA (BUDIREM) - pytanie do mieszkańców IP: *.man.polbox.pl 03.10.01, 13:29
        Budirem jest - moim zdaniem - firma powyzej (developerskiej) przecietnej,
        chociaz mieszkania i domki nie sa pozbawione wad. Wazne jest to, ze Budirem nie
        uchlal sie dotychczas z ich usuwaniem lub pokrywaniem kosztow napraw. Wazna
        rada -> wez geodete, aby zweryfikowal powierzchnie zapisana w umowie.
        Oszczedzielm ponad 2 metry!
        • Gość: Tomek Re: OSIEDLE WINNICA (BUDIREM) - pytanie do ppzby IP: 10.48.1.* / 212.160.156.* 03.10.01, 14:23
          dziękuję za informacje,
          mieszkasz w segmencie czy mieszkaniu, jak dawno się wprowadziłeś? słyszałem że
          podobno teraz są skłonni negocjować cenę...
          • Gość: ppzby Re: OSIEDLE WINNICA (BUDIREM) - pytanie do ppzby IP: *.waw.man.rdi.pl 03.10.01, 15:53
            W mieszkaniu, naprawde warto sie targowac :)))
            • Gość: Tomek Re: OSIEDLE WINNICA (BUDIREM) - pytanie do ppzby IP: 10.48.1.* / 212.160.156.* 03.10.01, 16:00
              jesli miałbyś jeszcze czas i ochotę podzielić się ze mną jakimiś
              spostrzeżeniami dot. winnicy to napisz: tmga@wp.pl - będę wdzięczny. Bardzo mi
              zależy na wszelkich informacjach, zaintrygowało mnie to Twoje "warto się
              targować :)"
      • Gość: fast Re: OSIEDLE WINNICA (BUDIREM) - pytanie do mieszkańców IP: 213.231.14.* 31.10.01, 13:13
        Zajrzyj na watek Budirem Niesolidny i nierzetelny deweloper w częsci
        developerzy.

S. Załozyłem liste dystrybucyjną na którą zapraszam wszystkich sąsiadów do
        wymiany opinii i dyskusji. W jedności siła, można się czesto dowiedzieć
        ciekawych rzeczy może coś organizować. Aby zapisać się na listę proszę przysłać
        e-mail na adres winnica-subscribe@yahoogroups.com, adres listy to
        winnica@yahoogroups.com , moga publikowac tylko zapisane osoby.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka