Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czym usunąć cenę z gresu

IP: 195.136.95.* 03.01.03, 15:17
    Mój problem może się wydać śmieszny, ale zaczyna mnie poważnie denerwować.
    Otóż na nowo położonym gresie, centralnie w przedpokoju, flamastrem została
    napisana cena i inne detale odnośnie metrażu, itd. Nic nie chce tego usunąć.
    Próbowałam chyba wszystkiego od zmywacza do paznokci, po ace, płyny do gresu
    po najprzeróżniejsze rozpuszczalniki. Nie schodzi! Może ktoś miał podobny
    problem i może polecić jakiś złoty środek. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • vampi= Re: czym usunąć cenę z gresu 03.01.03, 15:29
        A kto tak namazał na tym gresie?
        Jeśli ten, gdzie gres kupiłaś, to udaj się tam i zapytaj.
        Niech przyjdą i jakoś to zmyją.
        • Gość: paulina Re: czym usunąć cenę z gresu IP: 195.136.95.* 03.01.03, 15:34
          Niestety, czego później żałowałam, zdecydowałam się kupić część gresu w drugim
          gatunku. Cena była ju ż w sklepie, fachowcy chyba uznali, że łatwo zejdzie.
          • miltonia Re: czym usunąć cenę z gresu 05.01.03, 10:39
            Może być ciężko z usunięciem tych napisów. Flamaster prawdopodobnie wsiąkł i
            jedynym ratunkiem może okazać się wymiana płytki. To, że kupiłaś gres w drugim
            gatunku w zaden sposób nie usprawiedliwia sprzedawców. Możesz próbować ich
            obciążać kosztami wymiany takiej płytki, czy płytek, bo sprzedali Ci towar
            uszkodzony a wręcz zniszczony i gatunek nie ma tu nic do rzeczy.
            Jeśli jest to gres polerowany można też próbować szlifowania, ale jeśli
            zaczniesz to robić sama możesz jeszcze sprawę pogorszyć.
            • Gość: Wacek Re: czym usunąć cenę z gresu IP: 195.205.132.* 06.01.03, 12:57
              Jeśli gres nie był zaimpregnowany, to cena nie zejdzie, nawet gdyby był w I gat.
              Trzeba wymienić płytkę.

Wacek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka