kon-radek 04.01.03, 00:34 Witam czy ktoś może korzystał z usług EFB ??? maja całkiem przyzwoite warunki, ale są bardzo niepewni.....czekam na opinie pozdrawiam Konrad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rwel Re: Europejski Fundusz Budowlany????? 04.01.03, 16:53 Szukając o Funduszu Rozwoju Budownictwa, znalazłem (dzięki forumowiczowi z Łodzi taki artykulik> www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=1140&zaznacz= Życzę wątpliwie przyjemnej lektury, a jak coś znajdziesz o "moim" Funduszu - daj znać !!! Pozdrowienia z Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś
kon-radek Re: Europejski Fundusz Budowlany????? 05.01.03, 13:38 dzieki za liscik ..ale juz znalazłem kilka ciekawych informacji.... okazali się oszustami..pozdrawiam z nad morza rwel napisał: > Szukając o Funduszu Rozwoju Budownictwa, znalazłem (dzięki forumowiczowi z > Łodzi taki artykulik> <a href="www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=1 > 140&zaznacz="target="_blank">www.nie.com.pl/main.php? dzial=akt&id=1140&zaznacz= > </a> > Życzę wątpliwie przyjemnej lektury, a jak coś znajdziesz o "moim" Funduszu - > daj znać !!! > Pozdrowienia z Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś