kodii1 14.05.06, 07:50 co sądzicie o ekologicznych-groszkowych piecach ZRĘBIEC z zasobnikiem-- zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy warto?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: ogrzewanie 14.05.06, 09:03 Jakie ekologiczne,po co powtarzać bzdurną nazwę. Piece takie mają podstawową zaletę - długi okres bezobsługowy,nie trzeba dwa razy dzienne podrzucać opału. Odpowiedz Link Zgłoś
kodii1 Re: ogrzewanie 14.05.06, 10:04 skoro można się starać o dofinansowanie z gminy na zakup takiego pieca z puli na ekologię to chyba nazwa jest trafna..moje pytanko dotyczyło czy taki piec jest wart wydanych pieniędzy bo nie kosztuje mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszoritka Re: ogrzewanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:57 Nie znam się na owych piecach, ale zainteresowało mnie coś innego - owo dofinansowanie. Czy mógłbyś napisac cos więcej na ten temat. Albo może chociaż podać linka do strony z informacjami na temat dofinansowania zakupu piecy ekologicznych? Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś