Gość: basia IP: *.citynet.pl 27.08.06, 19:17 Czyli tylko Media Markt umieją sprzedawać i dbają o klienta. Napewno u nich kupię sprzęt bo bez kłopotu pozbędę się starego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Jak się pozbyć starego sprzętu AGD i RTV? IP: 217.153.187.* 13.10.06, 21:05 A ja wciąz nie wiem jak mam się pozbyc starej lodowki tanio i bez problemu, bez zakupu nowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Zaczep kloszarda IP: 217.153.205.* 14.10.06, 22:02 Takiego co zbiera złom i makulaturę ze smietnika. Jeszcze ci sam ten złom z domu wyniesie (na wszelki wypadek możesz nie wpusczać za próg tylko mu wystqawić na klatkę schodową jak miezkasz w bloku) i jeszcze elegancko podizękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mike68 Re: Jak się pozbyć starego sprzętu AGD i RTV? 14.10.06, 11:10 ja kupowałem w Hoopla.pl i stare leży mi w domu - co w takim przypadku się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyjen Re: Jak się pozbyć starego sprzętu AGD i RTV? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 13:13 JA SPRZDAJE NA ALLEGRO ZAWSZE KTOS SIE ZNAJDZIE CHETNY ALBO WYSTAWIAM POD BLOKIEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziemianka Re: Jak się pozbyć starego sprzętu AGD i RTV? IP: *.chello.pl 14.10.06, 16:52 Jeśli chodzi o Warszawę, to polecam kontakt ze Stowarzyszeniem Bank Drugiej Ręki, które chętnie odbierze stare sprzęty, by przekazać je innym organizacjom pozarządowym. Są bardzo fachowi. W innych miastach też są takie organizacje. www.bdr.ngo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bartunia5 Re: Jak się pozbyć starego sprzętu AGD i RTV? 14.10.06, 17:34 chętnie przyjmę np kuchenkę gazową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graty z chaty Jak się pozbyć starego sprzętu AGD i RTV? IP: 89.100.186.* 01.03.08, 13:45 Można też wystawić na www.gratyzchaty.pl szybko znajdzie sie ktoś kto weźmie i podziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Jak się pozbyć starego sprzętu AGD i RTV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 23:40 fakt ja też polecam graty z chaty, pozbyłem się w krakowie większości starego wyposażenia mieszkania, za co pierwotnie chcialem zaplacic, a przez graty znalazlem potrzebującego co przyjechał, zabrał i jeszcze był wdzięczny, a ja się pozbyłem kłopotu. Realizacja trwala niecały tydzien od zamieszczenia ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
benita5 Re: Jak się pozbyć starego sprzętu AGD i RTV? 16.09.09, 19:24 Na sezonowych wystawkach, albo portalach gratyzchaty, tudziez allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalo Nie widzę problemu - oddać na Darmobrane.pl IP: *.crowley.pl 03.09.08, 16:51 Powstał portal www.darmobranie.pl specjalnie dla ludzi którzy chcą się pozbyć takich rzeczy za darmo. Wystawiasz przedmiot i znajduje się ktoś chętny kto jej potrzebuje - jak sprawna to do używania (np. studenci lub osoby mniej zamożne) a jak zepsuta to bierze ktos na części. Wszystko za darmo więc nie widzę problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
migaczi1 Re: Nie widzę problemu - oddać na Darmobrane.pl 05.09.08, 21:11 Wystarczy zapytać i na pewno zawsze znajdzie się ktoś chętny, ale to jednak skandal, ze sam klient musi się o to martwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZPIRDEL SKUP IP: *.nat.tvk.wroc.pl 14.09.09, 16:13 WE WROCŁAWIU JEST TAKI SKUP STARYCH ALE SPRAWNYCH LODÓWEK I ZAMRAŻAREK, JA SWOJĄ SPRZEDAŁEM ZA 100ZŁ. PRZYJECHALI I ZABRALI I PROBLEM Z GŁOWY, TELEFON DO TEGO SKUPU 514 997 752 POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś