Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypis z KW

IP: *.polkomtel.com.pl 24.03.03, 21:12
    Witam,
    Potrzebuje do banku wypis z KW o ustanowieniu hipoteki na rzecz banku, dla
    lokalu ktory bank "wspolfinansowal" (tak to ladnie nazwijmy :) ). Czy oprocz
    zlozenia wniosku z zalaczona oplata skarbowa w postaci znaczkow (aktualnie
    jest to chyba 5zl), bedzie to zwiazane z jakimis dodatkowymi kosztami ???

Pozdrawiam,
    J@zz(ik)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bebiak Re: Wypis z KW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 21:36
        Tak do końca to nie jestem pewna czy chodzi Ci tylko o Odpis z księgi
        wieczystej z już wpisaną do Działu IV hipoteką? Jeśli tak to zamawiasz go w
        wydziale ksiąg wieczystych właściwego sądu rejonowego, płacisz 6,-zł za jedną
        stronę wydruku i odbierasz w terminie, który Ci sąd wskaże (w Warszawie to
        średnio w tej chwili 10 dni). Czy aby napewno o to Ci chodzi? A może ja Cię nie
        rozumiem :((( Pzodrówka
        • Gość: Jazzman Re: Wypis z KW IP: *.polkomtel.com.pl 25.03.03, 08:25
          Gość portalu: Bebiak napisał(a):

> Tak do końca to nie jestem pewna czy chodzi Ci tylko o Odpis z księgi
          > wieczystej z już wpisaną do Działu IV hipoteką? Jeśli tak to zamawiasz go w
          > wydziale ksiąg wieczystych właściwego sądu rejonowego, płacisz 6,-zł za jedną
          > stronę wydruku i odbierasz w terminie, który Ci sąd wskaże (w Warszawie to
          > średnio w tej chwili 10 dni). Czy aby napewno o to Ci chodzi? A może ja Cię
          nie
          >
          > rozumiem :((( Pzodrówka

KW jest juz zalozone i wpisani jestesmy my (ja i zona) jako wlasciciele.
          Wykonany jest rowniez wpis do DW o ustanowieniu hipoteki na rzecz banku z racji
          zaciagnietego kredytu. Wlasnie teraz czekam na uplyniecie ustawowych 14 dni w
          ktorym mozna skladac odwolanie i musze zlozyc wniosek o "wypis z KW" celem
          przedlozenia go w banku. CZyli .... chodzi dokladnie o to o czym pisalas.
          Dzieki wielkie :)

J@zz(ik)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka