Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ranking automatyki do bram

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:52
    Chciałby kupić coś pożądnego na wiosnę i mam nadzieję zebrać Wasze
    doświadczenia w tym wątku. Z góry dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marek Re: Ranking automatyki do bram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:29
        Polecam Facc...juz 4 rok ,jak bez zarzutu działa.No i ekipa sie sprawdziła
      • dolkowski Re: Ranking automatyki do bram 12.02.07, 17:47
        Są cztery firmy (włoskie) typu faac, nice itd warte polecenia. Trzy lata temu
        kupiłem silowniki (brama garazowa i wjazdowa) firmy came na Allegro. Montowalem
        sam. Jak czegos nie wiedzialem sprzedawca udzielal telefonicznie konsultacji.
        Osobiscie nie polecam produktów z supermarketow, bo cieżko je rozbudować. Na
        przykład postanowilem uruchamiac z pilota alarm w budynku. Rozbudowa systemu
        byla stosunkowo latwa. Wystarczylo dokupic radio (jest w ofercie came) wymienic
        pilota na 4 przyciskowy i chodzi system bez zarzutu.
        • Gość: Laponczyk Re: Ranking automatyki do bram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:06
          Ameryki nie odkryję. Też mam napęd Faac. Monter twierdził że są najmniej zawodne.
          • barwin12 Re: Ranking automatyki do bram 14.02.07, 11:16
            Czy naprawdę warto pchać się w te lepsze firmy?
            • Gość: radek Re: Ranking automatyki do bram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:31
              Jakość.....po pierwsze
              • Gość: gustlik Re: Ranking automatyki do bram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:22
                Jeśli doliczysz koszty napraw różnych wynalazków plus zszargane nerwy, markowy
                sprzęt wcale nie wychodzi tak drogo.
          • Gość: automatyk Re: Ranking automatyki do bram IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 12:25
            Zgadzam się z kolegą, sam kupowałem FAAC w www.sklepfaac.pl i polecam zarówno sklep jak i napędy
      • Gość: armatura1 Re: Ranking automatyki do bram IP: *.aster.pl 18.02.07, 00:13
        mam nice od 6 lat .Super , bezawaryjne.Polecam~!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka