Gość: Kasia IP: 172.16.13.* 27.11.01, 14:32 Czy ktos mial do czynienia z firma "Na Skraju Miasta"? Blagam o info, bo kusza a ja mam wątpliwość. Dzieki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Na Skraju Miasta IP: 195.94.196.* 28.11.01, 10:39 ktos kiedys napisal "na skraju miasta" tzn na skraju bankructwa. jesli chcesz poszukaj we wczesniejszych watkach. zanim podejmiesz jakakolwiek decyzje, zastanow sie dobrze. pozdrawiam. zycze udanego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Re: Na Skraju Miasta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 10:53 Pisałem już kiedyś obszernie na ten temat. Zbyt wiele do pisania. Ostrzegam przed tymi ludzmi, wyjątkowo perfidni i niebezpieczni. Chcesz się więcej dowiedzieć to skontaktuj się ze Wspólnotą Mieszkaniową przy Fasolowej 15, a najlepiej z zarządcą Panem Kruszniewskim z firmy Abalard, który w imieniu Wspólnoty prowadzi kilka spraw sądowych przeciwko spółdzielni. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewoj Re: Na Skraju Miasta 29.11.01, 14:19 Proszę o jakiś kontakt do tego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś