Gość: cleo IP: *.man.polbox.pl 28.11.01, 13:06 jakie firmy polecacie - wanna, kibel itd., bateria? no i żeby ceny nie zwalały z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: łazienka IP: *.uk.deuba.com 29.11.01, 09:12 Cersanit jest bielszy od Sanitec Koło. Ceny zbliżone. Problem z doborem wanny - większość jest z akrylu, a sedes/umywalka ceramiczne, więc kolor nie będzie idealnie ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woyzeck Re: łazienka IP: 212.244.106.* 29.11.01, 09:16 Witam, Mam ten sam problem. W grudniu odbieram mieszkanie i muszę zdecydować się na jakieś wyposażenie. Chciałbym żeby był to w miarę możliwości sprzęt jednej firmy. W jedym ze sklepów polecili mi firmę Roca oferującą podobne niedrogi i estetyczny asortyment. Co sądzicie o kibelkach, wannach, bidetach tej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: łazienka IP: 192.168.1.* 29.11.01, 09:31 mam roce i jest b zadowolona :))) jest o wiele bielsza niz np cersanit lub kolo pozatym jako jedyni maja bidet z klapka, wiec i ladnie to wyglada :))) bardzo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekorato Re: łazienka IP: *.devs.futuro.pl 29.11.01, 12:01 roca jest firma lepsza niz kolo i ma ciekawaforme - polecam, ceny normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toban Re: łazienka IP: *.*.*.* 29.11.01, 12:24 Mam kolo i siedzi mi sie na nim dobrze, a odcien bieli nie rzuca sie w oczy Odpowiedz Link Zgłoś