Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Umowa przedwstepna

IP: *.dyn.optonline.net 28.05.03, 02:39
    Bardzo bylbym wdzieczny gdyby ktos moglby mi udostepnic lub wskazac gdzie
    moge znalezc wzor umowy przedwtepnej sprzedazy mieszkania (umowy przyrzczenia
    sprzedazy). Z gory dziekuje. Moj email: fdn13@tlen.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: KATKA74 Re: Umowa przedwstepna IP: *.brz.warszawa.supermedia.pl 28.05.03, 08:48
        Wystarczy wpisać w jakiejkolwiek wyszukiwarce np. google hasło umowa
        przedwstępna na pewno znajdziesz jakieś wzory ja w ten sposób znalazłam kilka
        różnych umów z których stworzyłam sobie jedną doskonałą:) Sprawdziła sie
        doskonale.
        Pozdrawiam, Katka
        • Gość: Michal Re: Umowa przedwstepna IP: *.dyn.optonline.net 28.05.03, 18:18
          Dzieki wielkie-tak tez zrobilem.
        • Gość: koleta Re: Umowa przedwstepna-PROSBA DO KATKI IP: *.noname.net.icm.edu.pl 28.05.03, 19:18
          Katka
          mam prosbe o ile bedzie to mozliwe
          Za chwile bede zawierala taka umowe przedwstepna( w poniedzialek)
          ale nie mam juz czasu na szukanie i tworzenie
          Jesli mozesz mi podac wzor Twojej, skoro byla taka dobra
          bede wdzieczna dozgonnie
          pozdrawiam
          oto moj adres iwonka_r@poczta.onet.pl
          • Gość: Katka74 Re: Umowa przedwstepna-PROSBA DO KATKI IP: *.brz.warszawa.supermedia.pl 29.05.03, 09:05
            Postaram się poszukać i wysłać Ci tę umowę. Ale czas będę miała dopiero w
            weekend, mam nadzieję, że nie będzie za późno.
            Pozdrawiam, Katka
            • Gość: KOLETA Re: Umowa przedwstepna-ODPOWIEDZ( DO KATKI) IP: 212.160.117.* 29.05.03, 12:01
              KATKA BEDE WDZECZNA JESLI UDA CI SIE DO WIECZORA W NIEDZIELE MI JA PRZESLAC
              POZDRAWIAM
              Gość portalu: Katka74 napisał(a):

> Postaram się poszukać i wysłać Ci tę umowę. Ale czas będę miała dopiero w
              > weekend, mam nadzieję, że nie będzie za późno.
              > Pozdrawiam, Katka
            • Gość: banekbg Re: Umowa przedwstepna-PROSBA DO KATKI IP: *.datacom.com.pl 02.06.03, 18:39
              Katko,
              czy istnieje taka mozliwosc abys przeslala wzor takiej umowy przedstepnej
              takze na moj adres: banek@wp.pl
              Obecnie takze poszukuje mieszkania i lada chwila bede musial taka umowe
              zawrzec, a nie chcialbym w cos sie wpakowac.
              Bede bardzo zobowiazany za pomoc w tej sprawie.
              Pozdrawiam,
              Grzegorz [banek@wp.pl]
        • Gość: kasia Re: Umowa przedwstepna IP: *.stacje.agora.pl 03.06.03, 14:21
          Hej, czy moge miec do Ciebie podobna prosbe jak reszta innernautów? Jakbys
          mogla mi przeslac ten wzór na kasial@agora.pl. Ja ze swojej strony tez szukam,
          ale jakbys miała chwilke, to chetnie. Z gory dziekuje, Kasia.
          • Gość: Katka74 Re: Umowa przedwstepna: do Grzeska i Kasi IP: *.brz.warszawa.supermedia.pl 03.06.03, 15:34
            Adresy spisałam i oczywiście w najbliższej wolnej chwili wyślę Wam wzór umowy.
            Pozdrawiam, Katka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka