Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    16.08.03, 11:44
    Od niedawna kożystam z tego forum, więc moje pytanie może się wydać śmieszne
    dla "stałych bywalców. Czy od osoby pod pseudonimem Bebiak mogę uzyskać
    poradę prawną z zakresu prawa lokalowego?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bebiak Re: bebiak -? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.03, 11:59
        Cześć! Nie sądzę, żeby Twoje pytanie wydawało się komukolwiek śmieszne, a ja
        wyjaśniam, że zajmuję się sprawami dotyczącymi obrotu nieruchomościami (czyli
        prawem własności) w dość szerokim zakresie, ale również spadkowym i rodzinnym.
        To główny zakres mojej działalności zawodowej. Prawo lokalowe jako takie nie
        jest mi zupełnie obce, ale nie specjalizuję się w nim (coś tam pewnie wiem, ale
        raczej niewiele). Natomiast generalnie jak wchodzę na forum to czytuję wątki
        nie tylko w tych tematach, którymi się zajmuję, i nawet jeśli jest to coś
        innego a coś tam wiem, to staram się coś napisać (to nie jest tak, że odpisuję
        tylko na posty w wątkach pt. "Do Bebiaka", absolutnie nie). Załóż wątek pod
        innym tytułem (tytuł: "Bebiak?" może spowodować ograniczenie ilości
        zainteresowanych), opisz tam swój problem, wierzę, że znajdą sie osoby biegłe w
        Twym problemie a jak ja coś będe potrafiła napisać to oczywiście napiszę.
        Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. B.
        • papuc1 Re: bebiak -? 16.08.03, 12:47
          dzięki, zaraz rozpocznę nowy wątek na interesujący mnie temat, może ktoś mi coś
          doradzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka