mewka676 25.01.08, 16:34 czy ktoś może dac mi namiary na solidną i niedrogą firmę budowlaną z okolic Katowic ,Bytomia generalnie ze Śląska, bardzo mi zależy.pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: budowa Re: prośba dotycząca firmy budowlanej IP: *.wro.vectranet.pl 25.01.08, 20:03 Pragne Pani przedstawić oferte naszej firmy. Jestesmy firma dzialajaca na Gornym Slasku,jednak jestesmy na etapie rozwoju na teren Wrocławia i okolic. Posiadamy naprawde ekipe znakomitych fachowców (od stolarza,przez kilku specjalistów od wykończen po dekarzy), wszystkich o wyksztalceniu budowlanym, nie sa to zatem ludzie z ulicy. Oferujemy profesjonalne usługi remontowo - wykończeniowe. Stawiamy na jakosc i zapewniamy gwarancje na wykonane przez nas usługi.Wykonujemy wszystkiego rodzaju prace.Nasza specjalizacja to wykonczeniowka i remont mieszkan/domow o wysokim standardzie.Zbudowalismy również wiele domów,działamy głównie z polecenia.Doradzamy przy aranzacji wnetrz. Posiadamy liczne rekomendacje,mozemy przedstawic liste inwestorow zadowlonych z naszych uslug. Zachecam do skorzystania z naszej oferty. Prosimy o kontakt na adres email antoniogigi@wp.pl lub remontslaskiwroclaw@gazeta.pl Najlepiej jednak kontaktowac sie bezposrednio telefonicznie 601649355 Pozdrawiam Jarek Firma Projektowo-Kosztorysowo-Usługowa REMONT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowa Re: prośba dotycząca firmy budowlanej IP: *.wro.vectranet.pl 25.01.08, 20:04 ponadto oferujemy również usługi kierownika nadzoru Odpowiedz Link Zgłoś
mewka676 do gościa "budowa" 26.01.08, 10:16 Dziękuję bardzo za ofertę ,ale chodziło mi o okolice Bytomia czyli górny Śląsk.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient Re: prośba dotycząca firmy budowlanej IP: 212.87.241.* 28.01.08, 21:10 Ja moge polecic firmę budowlaną ale z Częstochowy. Raczej do Bytomia się nie wybiorą bo maja dużo zleceń z tego co wiem - www.podklucz.czwa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcin736 Re: prośba dotycząca firmy budowlanej 09.10.15, 13:16 ta firma jest profesjonalna polecam goraco Odpowiedz Link Zgłoś