Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lex - sgencja nieruchomości

IP: *.warszawa.tpnet.pl 29.08.03, 14:12
    Chcę kupić mieszkanie w Warszawie przez LEX. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia
    z tą agencją? Dzięki
    Obserwuj wątek
      • kalinka11 Re: Lex - sgencja nieruchomości 29.08.03, 15:07
        Gość portalu: Karnan napisał(a):

> Chcę kupić mieszkanie w Warszawie przez LEX. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia
        > z tą agencją? Dzięki

Hej. Kupowalam mieszkanie z ta agencją. Jesli mam byc szczera to chyba nei sa
        do konca dobrzy. Moja agentka byla p. Łucja, jakkolwiek bardzo miła, ale chyba
        nei do konca zorientowana. Wlasciciel agencji - straszna gadula i podpisywanie
        umowy przedwstepnej i aktu - trwa chyba o godzine dłużej. Poza tym niestety nie
        bardzo mozna liczyc na ich pomoc przy sprawdzaniu roznych info o konkretnym
        mieszkaniu (kwestie zadluzenia ewentualnego, sprawy gruntowe itd.). Moze jakby
        sie ich o to poprosilo, to by sie tym bardziej zajeli. Ja bylam w sytuacji,
        kiedy to mieszkanie bardzo mi sie spodobala i bylam praktycznie zdecydowana od
        razu, no i zbywca mieszkania wzbudzał zaufanie i szczegolowo potrafil
        odpowiedziec na wiekszosc pytan. Poza tym moja spoldzielnia jest bardzo mala i
        sama łatwo sie o wszyztko wypytałam. Pozdrawiam i zycze udanych transakcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka