Gość: Enrol IP: *.kalisz.mm.pl 27.09.08, 23:57 www.enrol.pl - informacje www.enrol.pl/forum - forum dyskusja na temat : świadectwa energetyczne - certyfikaty enegatyczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Remek Świadectwa energetyczne IP: 89.108.200.* 09.10.08, 17:47 Wszystko o świadectwach znajdziecie na stronie: www.swiadectwaenergetyczne.info - ...aby być na bieżąco Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beeeeeeeeeee Re: Świadectwa energetyczne IP: *.chello.pl 09.10.08, 22:34 Po co nam tu dajesz linki do artykułow z 2006r? Wynajmuję mieszkanie, a jak komuś się nie podoba i chce świadectwo to niech sobie zrobi.,albo idzie wynajmować u kogo innego. I tak ostatnio pisano. To czy będzie ono potrzebne ma zależeć od tego co chce wynająć /lub kupić/. A mnie wszystko jedno i tak chętny się znajdzie./szczególnie, że wynajmuję za przystępną cenę i legalnie z płaceniem podatku/. Odpowiedz Link Zgłoś
mochnik Re: Świadectwa energetyczne 10.10.08, 18:53 Na bieżąco na temat świadectw piszą tutaj: termodom.pl/ Ostatnio mowa była, że świadectwo potrzebne jest tylko gdy nowe mieszkanie trafia do obrotu albo na życzenie kupującego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksk Świadectwa energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 13:21 Bieżace informacje, rozporządzenia MI, informacje na temat kursów oraz egzaminów państwowych oprócz tego odpowiedzi na najczęciej zadawane pytania odnośnie świadectw energetycznych znajdziecie na stronie swiadectwaenergetyczne.edu.pl/. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobudowniczy Świadectwa energetyczne IP: *.centertel.pl 29.12.08, 01:20 Z tego, co wiem to obowiazek certyfikowania budynkow zostal nalozony na nowo oddawane budynki, natomiast co do starych to ustawa jeszcze tego nie precyzuje (powinno sie uzyskac "papier",ale jakie kary za brak certyfikatu to nie wiadomo), wyjasnienie odnosnie obowiazku posiadania certyfikatówenergetycznych. Sadze, ze za stare budynki zabiora sie za pol roku do roku czasu, bo na dzien dzisiejszy osob z uprawnieniami jest zdecydowanie za malo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Świadectwa energetyczne IP: 213.134.177.* 05.01.09, 18:38 ja pragnę dodać, że solidnym źródłem na temat certyfikatów energetycznych może być również strona www.eswiadectwa.pl jest tam zbiór artykułów więc wszystko można znaleźć w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jar Świadectwa energetyczne IP: *.media4.pl 08.01.09, 19:06 Spójrzcie na to!! swiadectwo.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jar Świadectwa energetyczne IP: *.media4.pl 08.01.09, 19:15 a widzieliście to? swiadectwo.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
martingw Po co mi ten kwit ??? 09.01.09, 14:24 Ja niestety nie zdazylem. I to nie ze swojej winy. Inwentaryzacja budynku jednorodzinnego lezy w Starostwie Powiatowym. W tym roku zeby uzyskac odbior budynku potrzebne mi swiadectwo energetyczne. Po co ? Wazne jest przez 10 lat. Jesli przez 10 lat nie sprzedam budynku to bedzie to kwit, na ktory wydalem kupe forsy i po prostu do wyrzucenia. Przeciez jakbym chcial sprzedawac za kilka lat to bym sobie potem wyrobil. Wymog wprowadzony przez poprzedni sejm jest bez sensu w przypadku prywatnych inwestorow budujacych dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldennet Re: Po co mi ten kwit ??? 15.01.09, 12:19 Też się nad tym zastanawiam. Tym bardziej, że koszt takiego świadectwa zaczyna się od 1000 zł. 1000 zł wyrzucone do kosza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F4R Re: Po co mi ten kwit ??? IP: 130.138.227.* 17.02.09, 16:02 goldennet napisał: Tym bardziej, że koszt takiego > świadectwa zaczyna się od 1000 zł. 1000 zł wyrzucone do kosza !!! Nie, do kosza tylko do czyjejś kieszeni za nic. Na cholerę mi ten świstek, co za bandyckie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
grzestar Świadectwa energetyczne 11.02.09, 10:34 www.allegro.pl/item550620833_swiadectwo_charakterystyki_energetycznej_excel.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biuro@kovex.pl Świadectwa energetyczne szkolenia IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 20:00 Zapraszam na szkolenia z wykonywania świadectwa energetycznego w: KOVEX Centrum Edukacyjnym kovex.pl Najlepsza kadra wykładowców w Polsce: Profesorowie Doktorzy Zapraszamy osoby z całej Polski. Szczegóły: kovex.pl/kurs-swiadectwa-charakterystyki-energetycznej-budynku.php tel: +48 22 625 49 72 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Project Group Re: Świadectwa energetyczne szkolenia IP: *.aster.pl 15.04.09, 17:07 Witamy Zapraszamy do nabywania uprawnień do wystawiania świadectw energetycznych. Zapraszamy na kurs Świadectwa energetyczne Zapraszamy również do odwiedzania portalu z najświeższymi informacjami z rynku energetycznego www.swiadectwaenergetyczne.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad4 Re: Świadectwa energetyczne IP: 194.29.137.* 14.02.09, 16:22 Polecam portal certyfikacji energetycznej budynków ecertyfikatenergetyczny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Re: Świadectwa energetyczne IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.02.09, 22:40 Zlapalem cene 455 zl za domek 100 m kw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Świadectwa energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 16:48 www.allegro.pl/item578125994_swiadectwo_energetyczne_olsztyn.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.kovex.pl Świadectwa energetyczne - szkolenia IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 16:12 Sprawdź terminy najbliższych szkoleń na: www.kovex.pl * tel.: +48 22 625 49 72, * tel./fax: +48 22 622 37 65 * email: certyfikacja@kovex.pl * GG: 12573645 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bua.net.pl Świadectwa energetyczne IP: *.promax.media.pl 13.04.09, 08:40 Świadectwo jest nieuniknione, ale zawsze można to otrzymać po rozsądnej cenie, a do tego jeszcze dowiedzieć się jak w przyszłości oszczędzać. www.certyfikacjaenergetyczna.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś