Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki kolor ścian????

14.12.08, 14:32
    Witam, mam dość duży pokój dzienny 20m2, na jednej całej ścianie znajduje się
    okno i drzwi balkonowe, podłoga - jasne panele (sosna syberyjska), sofa jest
    jasna z ciemno brązowymi poduchami i mebelki w kolorze ciemnej wiśni wpadające
    w ciemny braz. Jaki kolor? kolory? ścian byście radzili? Chciałabym zeby były
    2 kolory ścian, z tym, że nie wiem czy pomalować dwie ściany przyległe do
    siebie na ten sam kolor czy 2 przeciwległe na ten sam. Proszę o pomoc
    Obserwuj wątek
      • Gość: Banann Re: jaki kolor ścian???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 12:48
        Jak masz troszkę więcej funduszy, to rewelacyjnie wygląda coś jak marmur, albo
        stiuk wenecki na ścianie. Magnat ma takie dosyć proste w wykonaniu systemy
        dekoracyjne, takie jakby farby, tylko po prostu genialne.Tu masz link do ich
        strony www.magnatfarby.pl/ wejdź w systemy dekoracyjne i po prawej
        stronie u góry masz do wyboru. Ja na wiosnę robię stiuk wenecki. Jestem pod
        wrażeniem czegoś takiego. Może trochę przesadzam,ale znajomy pomalował sobie w
        ten sposób 2 ściany w salonie no i strasznie mi się to podoba.
        Wesołych Świąt!
        • Gość: fusslie Re: jaki kolor ścian???? IP: *.acn.waw.pl 23.12.08, 14:31
          i to wszystko w 20m2 pokoju?????!!!!!!!zart, zart, zart
          • Gość: OLEk34 Re: jaki kolor ścian???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 17:28
            Na 20 m2 to aż śmieszne, normalnymi farbami pomaluj! Na zdjęciach te stiuki z
            magnata wyglądają ślicznie, a jak to jest w rzeczywistości? Ciężko to zrobić,
            może lepiej malarza wziąć? Kurka, w końcu dopiero styczeń przed nami, na wiosne
            pomyślę nad tym stiukiem, przynajmniej na jednej ścianie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka