Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:11
    Który system lepszy - philips mam wrażenie tnie - braun mam wrażenie szarpie
    i wyrywa

Skłaniam się w kierunku philipsa , a słyszałem że braun to półka
    wyżej.

Proszę o o¶wiecenie bo nie chce sobie zmasakrować twarzy.

--
    Pozdrawiam ,Marcin
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jolab Re: golarki IP: *.wodgik.katowice.pl 13.11.03, 13:18
        Nie jestem raczej kompetentna osoba do udzielanie odpowiedzi -kobieta :)
        Moge tylko napisać , że mój mąż poprzednio używał brauna a teraz philipsa i nie
        zauważył specjalnej różnicy . Oczywiście w ofercie obu firm są różne modele i
        sądzę , że na to trzeba zwrócić uwagę
      • Gość: Stefan Re: golarki IP: 5.2.1R1D* / *.nokia.com 13.11.03, 13:54
        Miałem kiedyś Brauna, teraz mam philipsa. Philipsy są wygodniejsze i chyba golą
        dokładniej za to Brauny są trwalsze - mój aktualnie używany od trzech lat
        phillishave jest już w zasadzie do wymiany. Ale wymienie raczej na nowego
        Phillipsa nie na Brauna. Wybór należy do ciebie. Aha - i kupuj model
        akumulatorowy bo kabel, szczególnie w phillipsach (dość krótki) potrafi mocno
        wpieniać.
        • Gość: Marcin Re: golarki IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 15:05
          do wymiany, a samoostrzące ostrza podobno starczają na 3 lata ?
          • Gość: Stefan Re: golarki IP: 5.2.1R1D* / *.nokia.com 13.11.03, 16:41
            Nowe ostrza kosztują niewiele mniej niż cała golarka (ponad 200zł) wiec zamiast
            płacić za ostrza do golarki która jest już nieco rozklekotana wole sobie kupić
            nową, lepszą. Ale raczej też phillipsa, przyzwyczaiłem sie.
      • Gość: karol Re: golarki IP: 62.29.248.* 13.11.03, 17:20
        Odkad mam telewizor Philips za 7000 ktorego norma sa odchylenia obrazu o 1,5 cm
        i czasami nie zalacza sie (z niewiadomo jakiej przyczyny) nie kupie nawet
        czajnika tej firmy.
        Philips ma duzo lepszy marketing niz jakakolwiek inna firma a ich produkty sa
        wyjatkowo kiepskiej jakosci (np. kolega kupil ostatni wielofunkcyjny pilot
        Philips ktory wymienial dwukrotnie a na koncu zwrocili mu pieniadze - nie byl
        tani; ponad 600 pln).
        Golarka to Braun.
      • Gość: zz_nowy Re: golarki IP: 193.178.143.* 13.11.03, 17:36
        Braun szarpie.
        Philips tnie.

Dokładnie tak :)

Miałem B. Mam Ph. i nie zamieniłbym go na B.
      • Gość: Marcin Re: golarki IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 14:12
        Kupiłem philipsa hq 643 czy coś.
        wydaje się OK. nawet nie podrażnia bardzo za 1 razem. trochę trzeba się
        namęczyć żeby było dakładnie , ale i tak wolę od żylety.
        co irytuje:
        nazywa się sieciowo-akumulatorowa , ale nie można golić jak wtyczka jest w
        gniazdku czyli powinna się nazywać tylko akumulatorowa.
        pozatym gites.

pozdro Marcin.
        • szaser Re: golarki 17.11.03, 07:31
          Dziwne, bo moim philipsem można się golić z przewodem. Jak jest słabo
          naładowany, to właśnie włączam przewód i się golę!
          • Gość: Marcin Re: golarki IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 10:20
            Właśnie bardzo dziwne w instrukcji jest jasno napisane (nie działa - wyjmij
            przewód ) bardzo bez sensu, zwłaszcza jak baterie siądą w połowie golenia.
            • Gość: karol Re: golarki IP: 62.29.248.* 18.11.03, 12:48
              To prawdopodobnie dla Twojego bezpieczensta; bys nie padl trupem jesli cos
              zawiedzie na przelacznikach golarki...
      • thlaspi_arvense Re: golarki 10.08.13, 20:20
        braun ma teraz fajną serię cruzer.
        warto pokusić się na sprzęt z trochę wyższej półki, kupić raz i mieć spokój...
        tym bardziej, że można tego sprzętu używać i pod prysznicem (jakaś nowa super technologia). poza tym można się nią obciąć jak byś sobie nie wymyślił ;)
      • seba.lab Re: golarki 24.06.14, 21:14
        braun, mam używam jest ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka