Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Bebiak. Pilne !!!!!!

17.12.03, 19:16
    Co sobie życzysz w prezencie pod choinkę, niewiasto?
    Dla Ciebie, męża i dzieci.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bebiak Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.acn.pl 17.12.03, 20:45
        Ooooo, jaki niesamowity post:))) A cóż to za św. Mikołaj? Nie widziałam tutaj
        dotąd takiego. Zakamuflowałeś/aś się? Joj, już mnie żre ciekawość (choć do
        piekła nie chcę). I teraz dopiero mam problem - kto na Forum Dom jest św.
        Mikołajem..... Kimkolwiek byś nie był/a i tak bardzo cieplutko Cię
        pozdrawiam:)) B.
        PS. Mąż jest, a dziecko to u mnie jedno: chłopczyk malutki [tak już ok. 180 cm
        albo i więcej - nie wiem dokładnie:))]
        • sw.mikolaj Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! 18.12.03, 11:05

Ja jestem prawdziwym Świętym Mikołajem. Nikt się pode mnie nie podszywa.
          Sama zobacz:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15654
          Wiem, że masz dobre serducho.
          Wiem, że byłas grzeczna cały rok i chętnie pomagałaś potrzebującym.

Dlatego przybyłem do ciebie osobiście.
          Niech w twym domu zagości więc szczęście i zdrowie, niech twe marzenia spełnią
          się bez reszty.

Święty Mikołaj kocha Bebiaka.
          • Gość: Bebiak Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.acn.pl 18.12.03, 20:55
            Witam Cię i tutaj Święty Mikołaju i gorąco dziękuję za Twe życzenia jak też za
            spontaniczne wyznanie swych uczuć jakimi mnie obdarowujesz. To wielki dla mnie
            zaszczyt drogi Święty Mikołaju. Ja też złożyłam Ci życzenia na Twoim Forum i
            już wiem, że przyjąłeś (podejrzałam!). Ściskam Cię najmocniej jak tylko
            potrafię i aż żałuję, że należę do tych drobniejszych w swej budowie ludzików,
            w związku z czym siły wiele nie mam, ale wyobraź sobie, że jestem siłaczem
            nr 1 tego świata i z jego siłą Cię ściskam właśnie teraz:)).
            Buziaczki Św. Mikołaju wielkie, specjalnie dla Ciebie ode mnie. Bebiak
            • sw.mikolaj Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! 19.12.03, 14:26
              Gość portalu: Bebiak napisał(a):

> Ściskam Cię najmocniej jak tylko
              > potrafię i aż żałuję, że należę do tych drobniejszych w swej budowie
              ludzików,
              > w związku z czym siły wiele nie mam, ale wyobraź sobie, że jestem
              siłaczem
              > nr 1 tego świata i z jego siłą Cię ściskam właśnie teraz:)).

Uuuuuaaa...eeeehhhhhhh....
              Drobniutka. Ale parę w uścisku to ma.

> Buziaczki Św. Mikołaju wielkie, specjalnie dla Ciebie ode mnie. Bebiak

Dobra, tylko żeby Pani Mikołajowa nie zauważyła....

P.S. Pod choinką znajdziesz prezenty ode mnie. Mam nadzieję, że będa ci się
              podobać.
              • Gość: Bebiak Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.acn.pl 19.12.03, 18:59
                sw.mikolaj napisał:

> > Buziaczki Św. Mikołaju wielkie, specjalnie dla Ciebie ode mnie. Bebiak
                > Dobra, tylko żeby Pani Mikołajowa nie zauważyła....

Napewno nie zauważy - Pan Bebiakowy też nie zauważy:))

> P.S. Pod choinką znajdziesz prezenty ode mnie. Mam nadzieję, że będa ci się
                > podobać.

Jej! Napewno mi się będą podobały, co do tego możesz mieć pewność a nie
                nadzieję:)) Życzę Ci Święty Mikołaju wiele radości z dawania prezentów.
                Ściskam Cię - mocno. B.
      • mikawi Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! 19.12.03, 14:29
        dołaczam się do światecznych życzeń dla Bebiaka - taki Bebiak to SKARB :))
        życzę dużo ciepła, słońca i uśmiechu i niech Ci się spełni co tylko sobie
        wymarzysz, pozdrawiam serdecznie
        • ada296 Bebiak 20.12.03, 00:00
          również dołączam się do życzeń
          niech się spełnią Twoje najskrytsze marzenia
          ps. jestem pod wrażeniem tego co tutaj robisz i moim zdaniem zasługujesz na
          gwiazdkę z nieba
          :-)
          • sw.mikolaj Re: Bebiak 20.12.03, 12:57
            I to nie na jedną.
            Na wszystkie gwiazdki z nieba. I jeszcze byłoby mało.
      • ada296 Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! 22.12.03, 21:27
        i do góry
        • vampi_r Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! 22.12.03, 21:55
          No to ja też Bebiakowi pozyczę.

Bebiak to taki nasz skarb.
          • Gość: ria Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 19:44
            Św. Mikołaju , muszę ci powiedzieć, że nie mogłeś lepszej osoby wybrać jak
            Bebiczka, komu ona nie pomogła ????????
            przede wszystkim mnie :)))
            Wszystkiego Najlepszego i dedykacja dla Ciebie Bebiczku ;)

optusxmas.optin.com.au/cgi-bin/FormGenerator?rin=169831445-22449251&campaign=00d&thankyou=p.html
            najpiekniejsza karteczka jaką widziałam

Pozdrawiam!!! :)
            • Gość: Forumowicz Czy Św. Mikołaj trafi z prezentami dla Bebiak? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.12.03, 20:25
              bardzo jestem ciekaw? Kilka razy już była dyskusja na tym forum, jak naszego
              Bebiaka czymś uhonorować, bo nie tylko ja doszedłem do wniosku, że jest to
              wyjatkowa osoba. Ja zgłosiłem dwa pomysły, ale jakoś tego nie podchwycono, a
              wiem, że bardzo by jej to odpowiadało.

No to z tym większym zainteresowaniem bedę szukał postu, co nasz Bebiak znalazł
              pod choinką od Świetego Mikołaja z Forum.
            • Gość: Bebiak Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.12.03, 13:25
              Gość portalu: ria napisał(a):

> Św. Mikołaju , muszę ci powiedzieć, że nie mogłeś lepszej osoby wybrać jak
              > Bebiczka, komu ona nie pomogła ????????
              > przede wszystkim mnie :)))
              > Wszystkiego Najlepszego i dedykacja dla Ciebie Bebiczku ;)

Ria, to Ty???? Tamta Ria? Moja pierwsza wirtualna znajoma ze stycznia, kiedy
              pierwszy raz pojawiłam się na tamtym Forum i byłam taka bezradna? To naprawdę
              Ty? Wciąż powtarzam mężowi: "Poznałam taką świetną koleżankę a Ona potem nagle
              zniknęła i nie pojawiła się już więcej, ale będę o Niej zawsze pamiętać". To
              naprawdę Ty? Z okolic Krakowa? Nie wierzę, ale jeśli tak, to najbardziej się
              cieszę z tego, że [chyba] masz się dobrze i że po wielu wielu miesiącach
              pamiętasz o mnie. A może to i Ty, bo Ty na mnie wtedy mówiłaś: "Bebiczek"...
              Ria, dziękuję za wszystko, Tobie również wszystkiego wszystkiego NAJ i ciągnę
              Cię tam, gdzie wtedy plotkowałysmy. Ściskam Cię mocno pełna radości. B.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka