Gość: 1993 rok IP: *.autocom.pl 28.09.06, 13:45 Wisła-Legia 0:6 - nie zapomnę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zboresław Golimy frajerów! Konkurs "Z czuba" IP: *.era.pl 28.09.06, 13:48 Dobree!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Golimy frajerów! Konkurs "Z czuba" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 11:05 sprzedajny jak prostytutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp Golimy frajerów! Konkurs "Z czuba" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:58 No ale drogie z czuba powinno jeszcze wypatrzeć, że zgodnie z retoryką pis to w polskiej piłce nie było żadnej korupcji tylko uczciwe praktyki mające na celu zdobycie większości na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimek Re: Golimy frajerów! Konkurs "Z czuba" IP: *.aster.pl 28.09.06, 14:07 Dzieki za rozsmieszenie niemal do lez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Golimy frajerów! Konkurs "Z czuba" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:59 A co tak bylo naprawde? Czy ktos wymyslil ta scenke?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart kolejna menda... IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.06, 13:59 nic dodac, nic ujac - juz dawno temu stwierdzilem, ze Wojcik (kto go zrobil poslem???) to kolejna menda w naszym tzw. zyciu publicznym. jako trener sie skonczyl, jako polityk nie istnieje, jako czlowiek...rany, przeciez w tym kraju pojecia 'honor', 'odpowiedzialnosc', 'godnosc' juz sie skonczyly - "WLADZA" wywalila to do kosza. przykre... tylko koryta im w glowach, zadnych zasad. ludzie - dlaczego glosujecie na takich oszustow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumis Re: kolejna menda... IP: *.devs.futuro.pl 28.09.06, 14:21 ludzie na nich nie glosuja - babcie glosuja na tych co im radio maryja kaze i tak wygladaja wybory - nikt nie glosowalby na wojcika ale byl an liscie i sie dostal - taka jest ordynacja a pis-dy mowia potem ze to niemoralne zatrzymywac poslow wekslami - zrobcie moralna ordynacje gdzie bede glosowal na czlowieka a nie na liste to pojde do wyborow i se zaglosuje - chociarz do nasteopnych wyborow i tak pjde zeby faszysci i pis-daki nie rzadzily dalej Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Golimy frajerów! Konkurs "Z czuba" 28.09.06, 14:19 od piłki czy od Piłki ? /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał O ja cie pier...!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:29 Ludzie kur.a mać !!! Sory za przeklinanie ale kogo wy tam na te stołki wybieracie ?!!!! Jakim to trzeba być debilem żeby stawiać krzyzyk przy nazwisku Mojzesowicz, Wójcik, Wierzejski itd. itp. Ale mendy się dorwały do koryta aż mnie krew zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja I to mówią ci którzy PZPN krytykowali za patologie 28.09.06, 14:33 ??? Układ w miejsce układu, patologia zastąpiona patologią.... BRAWO IV RZESZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oio No to by bylo nawet logiczne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:38 Jak juz robic wielkie przekrety to z ludzmi znanymi z wielkich przekretow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rząd wyłącznie z samych PiS-toletów ? IP: *.chello.pl 28.09.06, 14:40 W Kaczylandzie rząd będzie składał się wyłącznie z samych PiS-toletów ! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Ale to Ukladu wina! Zmusili Mojzesowicza!:)Ubecja; 28.09.06, 14:55 :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel KUR.WA usuncie wreszcie ten dziadowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:22 serwis z portalu Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Usuńcie wkońcu takich dziadów 28.09.06, 16:26 Jak ci się nie podoba, to po co tu zaglądasz? Widać wyborcy pisuarów nie dorośli jeszcze do takich serwisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Usuńcie wkońcu takich dziadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:40 sam jestes dziadem ja akurat jestem na tyle inteligentny ze nie smieszy mnie "humor" na poziomie Kiepskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOC Re: Usuńcie wkońcu takich dziadów IP: *.brda.net 28.09.06, 19:56 "ja akurat jestem na tyle inteligentny" - no tak. musisz to pisać bo by nikt nie zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Usuńcie wkońcu takich dziadów IP: *.aster.pl 28.09.06, 17:33 I co, zaraz robisz podziały na "my" i "oni"? Z której młodzieżówki jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery To PO wysłała Mojzesowicza do Renatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:00 szambo polityczne nie ma dna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br311 huehuehue IP: *.compi.net.pl 28.09.06, 20:03 Wojcik jest znany z umiejetnosci uzyskiwania wiekszosci na pierwszoligowych boiskach, trenerzy ligowi nazywaja go "cudotworca". Pamietacie jak pare sezonow temu objal Swit Nowy Dwor i zagrozona spadkiem beznadziejna druzyna zaczela nagle wszystko wygrywac a inni trenerzy pytani o tajemnice sukcesow Wojcika tylko tajemniczo sie usmiechali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolo do Admina: usunac..., ale "artykul"! IP: *.uni-math.gwdg.de 28.09.06, 22:31 Co za maniery. Post z takim slownictwem zaraz wylecialby. A jak tu skasowac tego anonima redakcyjnego (przecie to zaden artykul), bo pod/nad nim nikt sie nawet nie podpisal. Pomijam juz poziom "przekazu". Odpowiedz Link Zgłoś