asdzxcvfsrggxdfsd 28.07.24, 09:56 Moja pierwsza propozycja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 28.07.24, 11:39 Powoli, na razie tą wypatrzyłem. Niech każdy zgłasza. Kto założy wątek o męskich zawodnikach? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 28.07.24, 12:27 No i niestety dalej nie powalczy. W szermierce od razu jest faza pucharowa; pierwsze spotkanie wygrała, ale w drugiej po wyrównanej walce przegrała z obecną mistrzynią olimpijską. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 02.08.24, 12:28 O to macie: Dina Asher-Smith, bieg na 100 m. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 09:24 hrasier_2 napisał: > Dla mnie Swoboda. Weź z tą Karyną :) nie tylko z wyglądu. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Miss igrzysk 03.08.24, 09:58 Jakby to powiedziała moja babcia, szkaradne te tatuaże :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 10:02 ruda.replay napisała: > Jakby to powiedziała moja babcia, szkaradne te tatuaże :) Fakt, widziałem ładniejsze. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Miss igrzysk 03.08.24, 10:19 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > > Fakt, widziałem ładniejsze. Chaos, jak w brudnopisie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 10:24 ruda.replay napisała: > Chaos, jak w brudnopisie. Wiesz, jeśli każdy z nich ma dla niej jakieś osobiste znaczenie, to spoko. Mnie chodzi o samą jakość wykonania. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 10:38 Ale nie znamy znaczenia poszczególnych fragmentów. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Miss igrzysk 03.08.24, 11:11 Na zdjęciu wygląda ładnie,ale w rzeczywistości takie dzieła paskudnie się starzeją. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 11:21 borsuczyca.klusek napisała: > Na zdjęciu wygląda ładnie,ale w rzeczywistości takie dzieła paskudnie się starz > eją. > Oczywiście - starzenie się = marszczenie skóry to inna sprawa. Za to już kiedyś wspominałem - mój wujek za młodu robił na kutrach rybackich i na przedramieniu ma kotwicę. Zwykły czarny. Latka lecą, i ona nadal spoko wygląda. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Miss igrzysk 03.08.24, 11:43 Nie chodzi mi o starzenie skóry, ale samego tatuażu. Czarny blaknie, kolory się wypłukują a kontury zamazują. Można sobie w necie wyszukać kompilacje starych tatuaży w porównaniu do świeżych Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 12:06 To można poprawić, a jak skóra obwisa to co zrobisz? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 10:02 ruda.replay napisała: > Taka trochę męska jakby...:/ To jest można powiedzieć "złośliwe" zdjęcie bo w czasie biegu. A do tego mięśnie zwłaszcza nóg muszą być rozwinięte. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 10:21 borsuczyca.klusek napisała: > Ej weźcie Ewa jest super 😀 > Owszem - sportowo. Więc mimo, że mi się nie podoba - to jej kibicuję. Ale spoko - przyjmuję "zgłoszenie" raisera i po zakończeniu igrzysk zrobimy sobie wybory miss. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Miss igrzysk 03.08.24, 10:53 Takie ładne imię, to ludziskom jakieś Nikole, Andzeliki bałagan w głowie robią ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 10:57 Nie tylko ładne ale i międzynarodowe. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Miss igrzysk 03.08.24, 11:06 Już widzę szczęście na twarzach Isaur i innych Dżesik...ta....cudze chwalicie, swego nie znacie... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 11:22 Na Isaurę to moda już szczęśliwie dawno minęła. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Miss igrzysk 03.08.24, 11:19 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > hrasier_2 napisał: > > > Dla mnie Swoboda. > > Weź z tą Karyną :) nie tylko z wyglądu. No wiesz co damski szowinista. Jakie ona ma pazy. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 03.08.24, 11:23 hrasier_2 napisał: > No wiesz co damski szowinista. Jakie ona ma pazy. :D A też widziałem wczoraj "lepsze". Chyba też właśnie na 100m - prawie już "pozawijane". Jak jej w bieganiu nie przeszkadza, to dla mnie spoko. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Miss igrzysk 03.08.24, 12:42 borsuczyca.klusek napisała: > A kto chce moje pazy? 🙄 > Twoje są cudowne 😊 Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Miss igrzysk 03.08.24, 13:15 borsuczyca.klusek napisała: > Dobra macie 🙄 > Masz ładne dlonie. Już kiedyś Ci pisałem 👍👏 Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Miss igrzysk 03.08.24, 12:44 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > hrasier_2 napisał: > > > > No wiesz co damski szowinista. Jakie ona ma pazy. > > :D > > A też widziałem wczoraj "lepsze". Chyba też właśnie na 100m - prawie już "pozaw > ijane". Jak jej w bieganiu nie przeszkadza, to dla mnie spoko. > Facetom to się marzy blondynka z niebieskimi oczyma, gdzieś maks koło 30. A co z tymi starszymi i niekoniecznie wzór męskiej kobiecości. Też są kochane i to bardzo😁 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Miss igrzysk 03.08.24, 12:59 Te stare, to są zgryźliwe, wiecznie niezadowolone i do uduszenia :P Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Miss igrzysk 03.08.24, 13:14 Może wystarczy trochę cierpliwości i będzie dobrze 🤓 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Miss igrzysk 03.08.24, 13:20 Kto ma kasę, to szuka młodszej ;) zawsze to sam się odmłodzi przy dzierlatce. Spojrz na tych bogatych aktorów, celebrytów. Żaden nie szuka rówieśnicy, chociaż z pewnością mają świadomość, że drenują im kieszenie ;) kto na rencinie, lub emeryturce, to młoda nie zakocha się !) Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Miss igrzysk 09.08.24, 11:35 Na szczęście Polki nie musiały potwierdzać swojej płci. Jest dość widoczna. Brawo dziewczyny. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Miss igrzysk 09.08.24, 11:40 Dziewczyny brawa, ale Ty to masz wiedzę sprzed 100 lat. Już od dawna i te rejony się modeluje chirurgicznie i przez ubranie nie rozpoznasz garnituru chromosomowego. Odpowiedz Link