wachlash 01.11.09, 18:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chips_bekonowy Re: Zamiast nabijania poziomów - Crystalium Syste 01.11.09, 18:44 Czyli tak czy inaczej w pewnym punkcie każda postać będzie miała te same umiejętności? Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Zamiast nabijania poziomów - Crystalium Syste 01.11.09, 18:48 Nie tylko Tobie @tap chan. SG z Xki był świetny, tak więc informacja cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
darth_raven Re: Zamiast nabijania poziomów - Crystalium Syste 01.11.09, 19:00 Sphere Grid z FFX albo License Board z FFXII (z tym, że tam też się wykupowało możliwość używania konkretnych itemków) Szczerze, to wolę zwykłe EXP i levele Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: Zamiast nabijania poziomów - Crystalium Syste 01.11.09, 20:22 Sphere Grid z X jest rewelacyjny, License Board z XII beznadziejny... Odpowiedz Link Zgłoś
ivy36 Re: Zamiast nabijania poziomów - Crystalium Syste 01.11.09, 20:57 Jak dla mnie bomba Nie moge sie doczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Zamiast nabijania poziomów - Crystalium Syste 01.11.09, 21:30 moze byc ciekawie jak to oparte w jakims stopniu bedzie na SG, ale chcialbym cos takiego jak np w FF9 gdzie byla dana klasa i ja sie rozwijalo. Mialo to swoj urok i lepiej pozwalo sie zblizyc do danej postaci (ahh moj kochany czarny mag Vivi). W 7 i 8 niby kazdy mogl korzystac z wszystkiego ale rozroznialy ich naprawde fajne limity Odpowiedz Link Zgłoś
darknock Re: Zamiast nabijania poziomów - Crystalium Syste 01.11.09, 23:10 ja jednak wole stare dobre levele, np. takie jak w FF V Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Zamiast nabijania poziomów - Crystalium Syste 02.11.09, 08:15 Pytanie za 100 pkt, na screenie jest facet czy babka? Odpowiedz Link Zgłoś
archartas Zamiast nabijania poziomów - Crystalium System 02.11.09, 16:53 Gry sie juz doczekac nie moge polychessman: Problemy ze wzrokiem czy zwykla ignorancja ? Odpowiedz Link Zgłoś