hienamas 20.03.11, 20:30 Witam ile wam zajęło przejście kampanii killzona 3. Ja przeszedłem kampanie w 5:30 na weteranie przy szukaniu trofek i szczerze powiedziawszy więcej mi nie potrzeba uważam że kampania jest w sam raz dalej już zostaje świetne multi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c00ler Re: killzone 3 długość single player 26.03.11, 09:13 Trzy wieczory po jakieś 3-4 godziny każdy, na weteranie. Elita oczywiście dłużej. Suma czasów podawana w statystykach gry nie oddaje realnego czasu rozgrywki, i nie chodzi tu wyłącznie o długość trwania przerywników filmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
laxman Re: killzone 3 długość single player 26.03.11, 09:59 ja przeszedłem już dwa razy w co opie - raz na weteranie, raz na elicie. Razem będzie jakieś 12h. mam zdanie, że skoro gra ma coopa, to dobrze, że nie jest zbyt długa. Przede mną jeszcze 1 raz, elita w co opie i mysle, że gdyby singiel był dłuższy, to 3 raz by był męczący. Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: killzone 3 długość single player 26.03.11, 11:15 W ogóle gry są coraz krótsze Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: killzone 3 długość single player 26.03.11, 11:21 o ile można tak powiedzieć o grach nastawionych głównie na multi. Odpowiedz Link Zgłoś
hienamas Re: killzone 3 długość single player 27.03.11, 17:22 aktualizacja 4:30 godz na elicie ale grając w multi można dodać do tego z 50 godz.+ Odpowiedz Link Zgłoś