Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy mecze Euroligi koszykarzy pokaże telewizja?

IP: *.netlandia.pl 27.10.04, 01:18
    moze pan Basalaj juz nie wroci na Woro i nie sknoci juz niczego. moze dzieki
    temu ludzie placacy abonament wreszcie cos za to dostana, np. eurolige
    koszykarzy...
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Czy mecze Euroligi koszykarzy pokaże telewizj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 07:50
        TVP nie stać na nic, mieli pokazać walkę Gołoty - zrezygnowali z braku
        pieniędzy. Jest okazja pokazać koszykówkę na bardzo wysokim poziomie szerokiej
        publiczności, też nie ma funduszy. To może zaprzestać ściągania abonamentu,
        wyrzucić z nazwy publiczna i niech sobie pokazują co chcą.
      • Gość: steels jak to nie stać??? IP: *.238.89.28.adsl.inetia.pl 27.10.04, 08:07
        nie mogę czytać, że TVP nie stać na kupienie relacji.to jakaś kpina!!!a na
        kontrakty dla gwiazd typu monika o. i kamil d. po 80 tysięcy to stać? Dla kogo
        jest do cholery ta telewizja?!
        • Gość: ddf Re: jak to nie stać??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 09:02
          Chciałem zauwazyć że płace abonament i wymagam! Ku.. co z waszą misją!?
          • Gość: PAT Re: jak to nie stać??? IP: *.spsa.com.pl 27.10.04, 09:10
            Grunt ze jest kasa na "Lokatorow" i tym podobny szajs!
            • Gość: sponek Re: jak to nie stać??? IP: *.elektra.un.pl / *.elektra.un.pl 27.10.04, 09:19
              A jeszcze ma podrożeć abonament do ok 20 zł. Hańba !!!
        • Gość: ada Re: jak to nie stać??? IP: *.cti.us.edu.pl 27.10.04, 10:53
          trzeba zbierac kase na kolejna pielgrzymke - za to sa nagrody!
      • Gość: mow Re: Czy mecze Euroligi koszykarzy pokaże telewizj IP: *.icpnet.pl 27.10.04, 09:04
        A po co to pokazywać? Damski kosz - tego się nie da oglądać
        • Gość: Miodek Re: Czy mecze Euroligi koszykarzy pokaże telewizj IP: 195.117.144.* 27.10.04, 10:01
          Chodzi o koszykówkę mężczyzn!!! Ciuliku.
          A, Euroliga to koszykówka na najlepszym poziomie, prestiżem porównywalna z
          Champions League w piłce nożnej (mężczyzn, gdyby ktos sie nie orinetował)
      • Gość: piesek Re: Czy mecze Euroligi koszykarzy pokaże telewizj IP: 195.117.144.* 27.10.04, 10:08
        A co do całej sprawy ma Basałaj? Gdyby on był w TVP to sprawa juz dawno byłaby
        załatwiona, bo facet przynajmniej sie nie pie...ł i wiedział co jest ważne i co
        trzeba pokazać. A ci co teraz rządzą to dbają juz tylko o to jak tu jeszcze
        ludzi dobić tematem Powstania Warszawskiego! W Październiku?! Przecież to
        obłęd, klapki na oczach a nie misja.
      • Gość: Muli A moze by tak... IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 27.10.04, 11:34
        A moze by tak Prokom zrezygnowal ze swojej czesci kasy za transmisje i dorzucil
        sie do zakupu.Dla Nich to tylko interes.Jezeli nikt tego nie pokaze to Prokom
        tez nie dostanie kasy i cala promocja basketu na poziomie Euroligi i Prokomu
        upadnie na pysk.Dla Prokomu byla by to forma reklamy za ktora nie dostali by
        pieniedzy ale tez nie musieli by za nia placic.
        • Gość: mati Re: A moze by tak... IP: 195.117.144.* 27.10.04, 11:46
          Taaa, w ogóle to jestem zdziwiony że mówi sie o sponsorze a Prokom milczy.
          Skoro Panowie mają klub i chcą go promowac to powinni sie dołożyć. A tak meczy
          Prokomu nikt nie obejrzy, niewielu o tym napisze a za rok mogą byc problemy
          żeby jakikolwiek klub z Polski pokazał sie w Eurolidze. I znowu Polska na
          prowincji?! Bo po co robic cokolwiek niech inni to zrobia za nas. Sponsor
          wyłozy kase za Prokom, Bonavest znajdzie sponsora za TVP, może jeszcze jakaś
          drużyna podwórkowa zagra za Prokom?
          • Gość: Rynio Re: A moze by tak... IP: *.chello.pl 27.10.04, 13:30
            Akurat w Eurolidze klub nie ma nic do gadania w sprawie transmisji.Przystępując
            do Euroligi kluby zrzekają się praw do transmisji na rzecz ULEB-u.Także tu nie
            można się czepiać do Prokomu.
      • Gość: komma Re: Czy mecze Euroligi koszykarzy pokaże telewizj IP: 217.153.136.* 27.10.04, 11:53
        Ja chcę Euroligę i gó.. mnie obchodzi ta gadanina gości z TVP !!!!!Byle jaką
        polską zasraną kopaną pokazują na potęge, a to przecież najgorsze badziewie !!!
      • Gość: Pąki POKAZAĆ NAM TO!!! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:07
      • Gość: bynio Jestem wkur....na polszmat bo wykupilem dekoder... IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.10.04, 16:03
        ...a tu nic z tego wola pokazywac Puchar Polski i jakis Kolporter czy stal
        Mielec(bez urazy).Widac jedyna profesjonalna stacja na polskim rynku jest
        Canal+ ktory mimo ze ma juz NBA zainteresowany jest rowniez euroliga.Jezeli C+
        bedzie pokazywal kilka spotkan dziennie (jak to robil polszmat)wykosztuje sie
        na ich dekoder a polszmatowski ZWROCE.
        • Gość: goscik Re: Jestem wkur....na polszmat bo wykupilem dekod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:22
          Wydaje mi sie, ze kasa na transmisje jest teraz w TVP odkladana...
          Na co? Na zawody w (do)chodzeniu... Mamy rozne komisje sledcze,
          do tego Pan Korzeniowski bedzie promowal tak wspanialy i widowiskowy
          sport jak chodziarstwo, prawdopodobnie w roznych odmianach, na lodzie,
          na zwirku, na linie, po pijaku... A koszykowka to sport teraz ani
          niechodliwy ani dochodowy...
          Szkoda ze konkurencja dla TVP taka marna bo bym dal chodu...

A tak poza tym to ja chce EUROLIGE!
      • Gość: KIBIC SLASKA Re: Czy mecze Euroligi koszykarzy pokaże telewizj IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.04, 20:22
        NIE CHCEM OGLADAC JAK TA CIENKA DRUZYNA SOPOTU BEDZIE PRZEGRYWAC !!!!!!! SLASK
        TAM POWINIEN ZAGRAC A NIE JAKIS TAM SOPOT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka