rellim 11.12.03, 19:52 Witam. Mam kłopoty z dostaniem sie na czat w aDaMie. Po zalogowaniu sie i podaniu hasła otrzymuje komikat że mój identyfikator ( RELLIM ) jest już zajęty i musze podac hasło... o co tu chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_adam Re: CZAT 12.12.03, 11:14 rellim napisał: Nie rozumiem problemu. Jeśli gracz jest zalogowany w portalu to przechodząc na czat wchodzi ze swojim loginem i nie ma potrzeby wpisywania nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
marsl Re: CZAT 12.12.03, 13:05 a ja problem rozumem. Też tak mam. Ale ja się nie znam. Może tak powinno być :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiiia a ja rozumiem 12.12.03, 13:32 kapuje o co mu chodzi wpisz od nowa hasło i inne guwna i wejdz !!! gdy ma sie przez dłuszszy czas indentyfikatpor traci ważnośc!!! wontpie czy ktoś mnie rozumie ale dobra Odpowiedz Link Zgłoś
dager2003_04 Re: a ja rozumiem 19.12.03, 14:14 asiiia napisała: > kapuje o co mu chodzi wpisz od nowa hasło i inne guwna i wejdz !!! > gdy ma sie przez dłuszszy czas indentyfikatpor traci ważnośc!!! > wontpie czy ktoś mnie rozumie ale dobra popieram Odpowiedz Link Zgłoś
dager2003_04 Re: a ja rozumiem 19.12.03, 17:37 dager2003_04 napisał: > asiiia napisała: > > > kapuje o co mu chodzi wpisz od nowa hasło i inne guwna i wejdz !!! > > gdy ma sie przez dłuszszy czas indentyfikatpor traci ważnośc!!! > > wontpie czy ktoś mnie rozumie ale dobra > > popieram > Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: CZAT 12.12.03, 14:13 skasuj cookiesy, zrestartuj kompa i będzie działać Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: CZAT 12.12.03, 19:06 Tak jest Redakcja to sama nie wie jak jej czata uzywac :P. Bach ma racje to przez cookisy, czsami wystarczy zresetowac przegladarke , czasami wykasowac cookies , a czasem niestety reset. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.rozyczka Re: CZAT 18.12.03, 22:38 w operze plik=>preferencje=>prywatnosc=>usuwaj ciasteczka zamknac opere odpalic opere w ie nie wiem, nie mam tego czegos :P Odpowiedz Link Zgłoś