agnissa 28.08.05, 11:06 logowanie czas zacząć:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: od tej pory agnieszka = agnissa 28.08.05, 11:49 Witamy, witamy. A do której grupy się logujesz? Niedawno Administracja forum poinformowała nas, że jesteśmy podzieleni, więc trzeba się gdzieś zdeklarować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnissa Re: od tej pory agnieszka = agnissa 28.08.05, 12:02 l.george.l napisał: > Witamy, witamy. A do której grupy się logujesz? Niedawno Administracja forum > poinformowała nas, że jesteśmy podzieleni, więc trzeba się gdzieś zdeklarować > ;-) Grupy??? Obozy??? Czy chodzi o kampanię wyborczą i mamy się zdeklarować?:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: od tej pory agnieszka = agnissa 28.08.05, 12:31 Nie, tu nie chodzi o kampanię wyborczą i poglądy polityczne, choć oczywiście miło wiedzieć, z kim ma się do czynienia. Na tym forum, jak się lepiej przyjrzysz, podziały wyznacza stosunek do właścicieli psów, to przede wszystkim, po drugie pogląd na dewiacje seksualne, po trzecie dzielimy się też na zwolenników kupowania używanej bielizny jak i grupę, którą to brzydzi, po czwarte dzieli nas też ocena aktywności biznesowej Doktora Jana. Tych podziałów jest znacznie więcej, ale te wysuwają sią na plan pierwszy, biorąc pod uwagę liczbę postów przy określonych tematach. Odpowiedz Link Zgłoś
jakoob Re: od tej pory agnieszka = agnissa 28.08.05, 12:49 To czy w takim razie mogę prosić o tabelę, gdzie opisane będą stanowiska forumowiczów na poszczególne kwestie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: od tej pory agnieszka = agnissa 28.08.05, 13:01 Posiedzisz trochę na forum, to Ci tabela nie będzie potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
asiczek21 Re: od tej pory agnieszka = agnissa 28.08.05, 18:00 jasne jasne-dzielimy sie tez na tych ktorzy czytaja do konca posty dzordza i na tych ktorzy po pierwszych zdaniach ida wymiotowac;( Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: od tej pory agnieszka = agnissa 28.08.05, 20:04 .george.l napisał: > wszystkim, po drugie pogląd na dewiacje seksualne, po trzecie dzielimy się też > na zwolenników kupowania używanej bielizny jak i grupę, którą to brzydzi, ### no coś Ty george:) używana bielizna jest całkiem fajna, bo można trafic na ciekawy okaz np stanik, który nosił jakiś tranwestyta na plaży:P Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: od tej pory agnieszka = agnissa 29.08.05, 00:12 v.i.k.k.a napisała: > można trafic na > ciekawy okaz np stanik, który nosił jakiś tranwestyta na plaży:P Masz na myśli tranwestyte w stylu retro chyba, bo już przecież nie nosi się staników na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: od tej pory agnieszka = agnissa 29.08.05, 00:43 Ty wiesz kogo mam na mysli.... nooooooo?? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: od tej pory agnieszka = agnissa 29.08.05, 00:46 Jak to? Nie dość, ze jest komunistką, to jeszcze tranwestytą???? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: od tej pory agnieszka = agnissa 29.08.05, 00:56 ona chyba nie, ale z tego co pamietam to jej pan na ogrodzie sie opala topless,a na plazy....hmm...dziwne to:P Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: od tej pory agnieszka = agnissa 29.08.05, 00:59 Aaaa, już sobie przypomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnissa Re: od tej pory agnieszka = agnissa 29.08.05, 09:15 .george.l napisał: > Nie, tu nie chodzi o kampanię wyborczą i poglądy polityczne, choć oczywiście > miło wiedzieć, z kim ma się do czynienia. Na tym forum, jak się lepiej > przyjrzysz, podziały wyznacza stosunek do właścicieli psów, to przede > wszystkim, po drugie pogląd na dewiacje seksualne, po trzecie dzielimy się też > na zwolenników kupowania używanej bielizny jak i grupę, którą to brzydzi, po > czwarte dzieli nas też ocena aktywności biznesowej Doktora Jana. Tych podziałów > > jest znacznie więcej, ale te wysuwają sią na plan pierwszy, biorąc pod uwagę > liczbę postów przy określonych tematach. Wypowiadałam sie dość często w tych tematach ,ale pzrypomnę: - nie mam psa, - dewiacje seksualne to BDSM i pedofilia, a nie orientacja, - uwielbiam bieliznę, ale bez też może być:) - doktora Jana badzo cenię za jego wkład w kulturę naszego miasta.:) Określiłam się, co dalej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: od tej pory agnieszka = agnissa 29.08.05, 09:53 agnissa napisała: [...] > Wypowiadałam sie dość często w tych tematach, ale pzrypomnę: [...] Póki się nie logowałaś, to tak jak by Cię nie było. Nie wiem jak inni, ale ja zupełnie nie zwracam uwagi na osoby niezalogowane. [...] > Określiłam się, co dalej?:) [...] Mi bardzo miło. Na pierwszy rzut oka robisz wrażenie kobiety, która ma szansę łagodzić tu obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnissa Re: od tej pory agnieszka = agnissa 29.08.05, 10:03 l.george.l napisał: > Póki się nie logowałaś, to tak jak by Cię nie było. Nie wiem jak inni, ale ja > zupełnie nie zwracam uwagi na osoby niezalogowane. Każdy z nas był kiedyś niezalogowany:) > Mi bardzo miło. Na pierwszy rzut oka robisz wrażenie kobiety, która ma szansę > łagodzić tu obyczaje. Miło mi:) Odpowiedz Link Zgłoś