Dodaj do ulubionych

buty rozmiar 35 ratunku!

IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 14.04.05, 15:48
Potrzebuje buty slubne rozmiar 35 na wysokim obcasie, niezbyt czubiaste, zlamana biel wpadajca w perle. Jestem zdesperowana, bo oblazilam wiele sklepow i nic. wsobote jade na Stadion i w nim moja ostatnia nadzieja.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: buty rozmiar 35 ratunku! IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.05, 20:24
      co prawda nie mam takich butów na sprzedaż ale coś Ci mogę doradzić
      Na ul. Chmielnej (idąc od Galerii centrum ostatnia brama po prawej stronie
      przed Kruczą)- znaduje się firma Marko. Taki malutki sklepik po schodkach. Mają
      tam różne rozmiary butów, rożne fasony i co najważniejsze - robią buty na miarę
      w ciągu 3-4 dni. Wybierasz kolor fason obcas i tylko odbierasz gotowe. Sama tam
      kupiłam buty. Miałam robione na miarę i są super - byłam bardzo zadowolona.
      • Gość: Anna Re: buty rozmiar 35 ratunku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:09
        A ja mam do zaoferowania BUTY ŚLUBNE rozm. 35, firmy Klaudia. Używane tylko
        jeden raz, nie zniszczone w idealnym stanie, niski obcas (obcas o wysokości
        3cm), bardzo wygodne. W środku naturalna skóra, z zewnątrz obszyte białą satyną
        z wyszywanymi koralikami. Jestem ich pierwszą właścicielką.

• Gość: anna Re: buty rozmiar 35 ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:28
      jak nie znajdziesz to ja mam
      • Gość: jadranka6 Re: buty rozmiar 35 ratunku! IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 19.04.05, 12:33
        naprawde, wyslij mi zdjecia na maila mal_ka@02.pl, prosze.
    • Gość: Anna Re: buty rozmiar 35 ratunku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 07:16
      Ja też mam takie buty anna_trojnar@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka