Gość: agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 00:00 Sprzedam sukienkę ecru, z salonu tylko ona, do przymierzenia w warszawie, rozmiar 38, ja mam 170 cm wzrostu i miałam ok. 6 cm obcas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooki1 Re: sprzedam suknię 28.05.05, 23:11 Witam, Prosze o informacje dotyczace ceny i wiecej zdjec. Moj adres mooking@wp.pl Pozdrawaim Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: sprzedam suknię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:36 witam ja tez jestem zainteresowana suknia bardzo prosze o blizsze iformacje i fotki pozdrawiam w imieniu zaitereso wanej kolezanki monika e-mail monika2033@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agami2 Re: sprzedam suknię 06.06.05, 22:41 sorki dopiero weszłam na forum- jeśli chodzi o szczegóły- ja mam 170 cm wzrostu sukienka rozmiar 38, mam tez halkę, welon i szal- do wyboru - fotki zeskanuję, jakos nie było okazji i chetnie wyśle- nie wiem co jeszcze powinnam napisac o sukience- nie mam wprwy w sprzedaży sukien ślubnych :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sprzedam suknię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:52 podnoszę wątek do przymiarki w wawie Odpowiedz Link Zgłoś