gawliki 11.01.11, 15:13 duzy,ciemny wenge lub czern,gdzie kupie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kr_ka_11 Re: stol rozkladany,dosc dlugi 11.01.11, 15:37 ja zamawialam z firmy Eurostyl stol milano - rozklada sie nawet do 360 cm. nierozlozony ma 160. robia tez na wymiar. do tego mam krzesla divani. w salonach Agata np. mozna dostac meble tej firmy. Odpowiedz Link
izzunia Re: stol rozkladany,dosc dlugi 11.01.11, 15:40 poszukaj na ingaro.pl - gosciu moze miec cos co ci podpasuje (a jak nie ma, to pogadaj z nim, moze cos sie uda sprowadzic :) ) . i tak, reklamuje kolegi firmę :) a na serio, ja zamawiałam u niego stół do kuchni z możliwością rozłożenia w kolorze czeresni, czy cos takiego i ze stołu jestem zadowolona znajomi, ktorzy zamawiali tez nie narzekali. jesli bedziesz zamawiac, to tylko przy odbieraniu towaru pamietaj o sprawdzeniu przesylki, czy nie jest uszkodzona (przy kurierze), bo pozniej nawet zareklamowac cieżko... Odpowiedz Link
gawliki Re: stol rozkladany,dosc dlugi 12.01.11, 09:19 dzieki!a cos jeszcze???? chodzi mi o cos takiego,tylko bardziej jakby"ciezkiego,stabilnego"|nie wiem jak opisac......... Odpowiedz Link
mifff Re: stol rozkladany,dosc dlugi 12.01.11, 10:56 takie? www.mebs.pl/meble,31,Stoly.php Odpowiedz Link
gawliki Re: stol rozkladany,dosc dlugi 12.01.11, 17:35 nie:( nie antyki.ale dzieki ten millano chyba bedzie ok Odpowiedz Link
mifff Re: stol rozkladany,dosc dlugi 11.01.11, 22:40 > duzy,ciemny wenge lub czern Każdy pyłek, palcowanie będzie widoczne. Nie stosuj Pronto, ani żadnych temu podobnych. Ważna jest szerokość, żeby talerze z półmiskiem i salaterką się zmieściły. Talerz ma średnicę ok. 30 cm itd. Odpowiedz Link
kol.3 Re: stol rozkladany,dosc dlugi 15.01.11, 14:51 Jestem posiadaczką dość dużego jajowatego stołu rozkładanego (Czerskie Fabryki Mebli). Stół od 32 lat jest używany w stanie nieprzykrytym i ma się dobrze. Jest czyszczony Cyprysem w płynie. Odpowiedz Link
mojekochane Re: stol rozkladany,dosc dlugi 16.01.11, 10:47 Może coś takiego allegro.pl/stol-kuchenny-rozkladany-damian-zobacz-warto-i1397717674.html albo taki allegro.pl/nowosc-tanie-nowe-i-ladne-krzesla-stol-i1396496018.html Odpowiedz Link
fufunia81 a może po prostu BJUSTA? 16.01.11, 15:11 a może po prostu stół z serii BJUSTA z Ikei?- długi, rozkładanym fajnie wyglądający w fajnych kolorach i podobno jakość tez całkiem niezła Odpowiedz Link
reni_aferka Re: a może po prostu BJUSTA? 25.01.11, 11:01 Nie wiem skąd jesteś, ja ostatnio zawędrowałam na Słomczyn (giełda samochodowa pod Grójcem). Szukałam uzywanych mebli holenderskich., I co sie okazało- bardzo duzo przyjezdza tam producentów mebli głownie z Radomska. Maja super meble w miłych cenach :) zamowilam stół i krzesła za cene niewiele wieksza jaka sobie licza za holendry. a stół drewniany, nie zaden MDF Odpowiedz Link
panimaciejowa Re: a może po prostu BJUSTA? 07.02.11, 16:22 reni_aferka, masz może namiar na tego producenta? jakie ma ceny? tzn.jak dlugi stół kupiłaś i ile płaciłaś za stół a ile za krzesło? Odpowiedz Link
kol.3 Re: a może po prostu BJUSTA? 07.02.11, 18:01 www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/stoly-do-jadalni-meble-radomsko-st-bogdan-radomsko_3665639.html Odpowiedz Link
nancy_callahan Re: stol rozkladany,dosc dlugi 08.02.11, 20:50 wenge czy czarny odradzam ze względów praktycznych:) Tu mają piękne stoły (i nie tylko) www.manufakturadrewna.pl/****************** Twój biust nawet o tym nie śnił... Odpowiedz Link
mirszy Re: stol rozkladany,dosc dlugi 19.02.11, 11:18 My zdecydowaliśy się na stół z firmy SANDOW model s-18 rozkłada się do 2,5 m. Był jeszcze taki co rozkłada się do 2,70 ale wydawało mi się, że środek trochę zapada się do środka. Będzie gotowy w marcu, mam nadzieję, że dojedzie cały :) Odpowiedz Link