su.ha 30.12.08, 07:56 sama nie wiem..małż jest za pełnymi (córka też:) ja natomiast wolałabym z szybkami - trochę rozjaśni korytarz na górze, poza tym będą chyba lżejsze..co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkl13 Re: drzwi pełne czy przeszklone? 30.12.08, 13:50 Ja mam przeszklone, jedynie mąż do gabinetu wstawił sobie pełne. Po pierwsze przeszklenia doświetlają korytarz, choćby był nie wiadomo jak jasny. Po drugie drzwi są lżejsze, ale nie wiem, czy to plus. Po trzecie, zwłaszcza w przypadku drzwi drewnianych, te przeszklone sa tańsze niż pełne, bo szkło generalnie nie jest drogie (no chyba że szyba ma być z jakiegoś "wykwintnego" szkła lub z ornamentami :)) Odpowiedz Link
dorjana1 Re: drzwi pełne czy przeszklone? 30.12.08, 14:49 Ja wstawię pełne.Każdy szuka swojego kąta w życiu takiego calkiem odizolowanego więc myślę że to zapewnia jakąś''osobność'':) Tyle że pewnie na górze cały czas i tak drzwi są otwarte-krążą dzieci,psy ,koty ... Odpowiedz Link
cromwell1 Re: drzwi pełne czy przeszklone? 31.12.08, 13:52 zdecydowanie beda lzejsze korytarz bez naturalnego swiatla i ciemne drzwi kojarza mi sie kazamatami;) pzdr. Odpowiedz Link