madohora 15.06.10, 21:38 zamknięty Chop do baby: - Jakbyś się nauczoła warzić to by my niy musieli zatrudniać kucharki A baba na to: - A jakbyś ty się umioł znonść w łóżku to by my niy musieli zatrudniać łogrodnika. Link Obserwuj wątek
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:39 zamknięty Policjant zatrzimuje auto, patrzi chwila na szofera: - Pił pan? - Niy, ale jak pan władza chce mie poczynstować.... Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:40 zamknięty Hanys prziłazi do dóm i widzi, że jego dziesiyncioletni synek mo w rynce zapałki. - Tyla razy żech ci godoł, żebyś się niy bawiół zapałkami - Przeca jo się wcale niy bawia. - A co robisz? - Zapolóm cygareta. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:41 zamknięty Syndzia do oskarżonyj: - Wiela łoskarżono mo lot? - Kole trzidziestki - A dokładnie? - Trzidziyści trzi - W takim razie spytom inaczyj: Jako staro bóła łoskarżono trzidziyści trzi lata tymu? Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:42 zamknięty Do Jaworzynki przijechali turyści i pytajom się gorola: - Gazdo, a co wom się nojbardzij podobo? - Kurzyć. - A co jeszcze? - Kurzyć. - To nic inkszego niy mocie radzi? Seksu niy uprawiocie? - Uprawiom ale ino łod zadku. - Czymu ino łod zadku? - Bo moga kurzyć. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:43 zamknięty Spotkały się dwie baby. Jedna godo do drugij: - Podobno twój stary dostoł zawału? Jak się to stało? - To boło w nocy. Hipolit prziszoł do izby, zapolił światło i uwidzioł mie w maseczce kosmetycznyj. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:44 zamknięty Z Afryki wracajom wojoki z Legii Cudzioziymskiej. Poszli się zrobić testy na AIDS. Piyrszy wojok wychodzi od dochtora załomany, bo mo AIDS. Podobnie drugi, trzeci.. W końcu wychodzi łostatni. Skocze z radości i całuje kartka z wynikami badań. - Czymuś taki szczynśliwy? – pytajom go koledzu - Bo móm syfa. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:45 zamknięty Na imprezie: - Została nóm jeszcze krzinka piwa... - Hurra .... - .... do zapłacynio. - O, cholera! Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:46 zamknięty Latoszkula do Latochy: - W kuchni się poli !! - Tyla razy żech ci godoł, że się kuchniom niy zajmuja. Niy dotarło? Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:48 zamknięty Ksionc mioł wzruszajonce kozanie. Wszyscy w kościele wyciyrajom łoczy ino jedyn synek niy. - A ty czymu niy płaczesz? – pyto go ksionc po mszy - Bo jo niy jest z tyj parafii. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:51 zamknięty Baba godo do chłopa: - Wiysz, robiołach zakupy i brakło mi piniyndzy. Tóż poszłach do twojego biura, w kierym robisz. Niy boło tam żodnego. Niy miałach czasu czekać, tożech wycióngła z twojego kabota portfel i wziynach się dwiesta złotych. Chyba mi niy mosz tego za złe? - Ale skond, jo w tym biurze już łod trzech dni niy robia. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:52 zamknięty Szkot kupioł się ksionszka i doł się do czytanio. A co chwila gasioł światło. Zdziwiono baba się go pyto: - Czymu tak co chwila gasisz światło? - Jak czytom musza mieć jasno ale kartki poradza przewracać po cimoku. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:56 zamknięty Brunetka zaprosióła blondynka na niydziela. We wieczór odprowadzioła jom na dworzec. Na dworcu się pyto: - Jak ci smakowało u mie jedzynie? - Było fajne. - A wszystko z kónia. Na śniodanie my jadły salami z kónia, na łobiod bitki z kónia a na wieczerzo kabanosy z kónia.. A blondynka na to: - No, a kompot? Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:57 zamknięty Przed ratuszym stoi mały synek i beczy. Idzie urzyndniczka i się go pyto: - Czymu płaczesz synku? - Bo mi się mama stracióła. - A jak się nazywosz? - Niy pamiyntom. - A swój adres pamiyntosz? - Pamiyntom: www.kuba.pl Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:58 zamknięty Podczas rozprawy obrońca oskarżonego godo długo i powtarzo się. - Panie mecenasie – przerywo mu w końcu syndzia – już to pan mówiół pora razy. - Wiym, ale sprawdzom, czy pan syndzia niy śpi. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 21:59 zamknięty Baba pyto się chopa: - Powiydz mi fto to jest Kaśka? - Kaśka ? Niy wiym. A po chwili: - Aha. Spomnioł żech się. To jest klacz na kiero żech postawioł na wyścigach. - Hm. Wyobraź się, że ta klacz niydowno dzwonióła i koniecznie się chce z tobom spotkać. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 22:00 zamknięty Do bramy niebieskiej puko terrorysta. Świynty Pieter się go pyto: - Podkładało się bombki, co? - Ja, podkładało. - Ginyli ludzie, prowda? - Nó, ginyli. - I co myślisz, że cie teroz przijmnymy do nieba? - Ale skond. Prziszół żech wom pedzieć, że na ewakuacja mocie trzi minuty ! Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 22:02 zamknięty - Panie dochtorze, godom przez sen. - I co w tym złego? - Jak to co?! Całe biuro się zy mnie śmieje Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 22:07 zamknięty Blondynka łoglondo telewizja. Do izby włazi jeji chłop i mo w gymbie cygareta. - Zaroz zgoś ta cygareta – woło blondynka - Czymu? - Bo zaroz bydom pokazywali wysuszony las. Link
madohora Re: Śląskie wice:) 15.06.10, 22:08 zamknięty - Zaś żeś boł na piwie – wrzeszczy baba - Ale kaj tam – chłop na to. - Niy cygoń. Jeszcze mosz na wargach piana. - Piana? – dziwi się chłop. – Toch musioł zachorować na choroba szalonych krów Link
kefirowa Re: Śląskie wice:) 16.06.10, 11:07 zamknięty Powiym twojymu łojcu żeś na mie ciepoł kamiyniami - Przeca tyś wy mie tysz ciepoł. - To prowda, ale jo niy trefio Link
kefirowa Re: Śląskie wice:) 16.06.10, 11:07 zamknięty Młody ogier poszoł się pożegnać ze swojom klaczom - Trzimej się – godo – jada do Włoch. - A wrócisz jeszcze do Polski? - Ja, ale już jako salami. Link
kefirowa Re: Śląskie wice:) 16.06.10, 11:08 zamknięty Spotkali się po wczorajszyj popijawie dwaj kamraci. Jedyn godo do drugiego: - Alech mioł wczoraj pech. Jak żech wracoł do dom spotkołech policjanta. - Toś i tak mioł sczynście bo jo spotkoł teściowo Link
kefirowa Re: Śląskie wice:) 16.06.10, 11:08 zamknięty Do policjanta podchodzi babka, pokazuja na jakiegoś niyznajomego chopa i pado: - Panie władzo, tamtyn pan mie zaczepio. - Jak zaczepio? - Godo, że jak mu dom to mi zapłaci. - Niych się pani niy denerwuje. Zaroz mu zwroca uwaga. Podchodzi do chłopa i zaczyno go opieprzać: - Obywatelu! Niy rozumicie, że tamta babka niy chce łod wos za to piniyndzy? Link
kefirowa Re: Śląskie wice:) 16.06.10, 11:09 zamknięty - Czy to twoje serce tak mocno bije? – pyto babka faceta - Mom nadzieja. - Jak to mosz nadzieja? - Bo jak to niy jest moje serce to znaczy, że twój chop się dobijo do drzwi. Link