Dodaj do ulubionych

RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Fragellim

11.02.04, 09:07
Jutro, 12 lutego w Lublinie o godz. 17.30 w Sali Trybunału Koronnego, ul.
Rynek 1.
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040211&id=po32.txt
Obserwuj wątek
    • dociek Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 09:28
      Rozumiem, że wolicie w zamian propagować inne rozwiazania seksualne spoza
      standardu: "dorosły pan z dorosłą panią"?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 10:37
        dociek napisał:

> Rozumiem, że wolicie w zamian propagować inne rozwiazania seksualne spoza
        > standardu: "dorosły pan z dorosłą panią"?

-własnie tylko rozwiązanie dorosły pan i dorosła pani czyli minimum
        osiemnastolatek z osiemnatsolatką...ale po bożemu
    • jetbang RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. Mengele 11.02.04, 10:28
      twarz jakby mieszanina kiszczaka i jaruzelskiego

mam awersję do ludzi którzy w naukowy sposób podchodzą do homo.
      jak są to są jak ich niema to ich nie ma a po jaką cholerę się nad tym tyle
      rozwodzić i tworzyć sztuczną walkę z czymś wirtualnym!!!
      • oszolom.z.radia.maryja Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. Mengele 11.02.04, 10:38
        jetbang napisał:

> twarz jakby mieszanina kiszczaka i jaruzelskiego
        >
        > mam awersję do ludzi którzy w naukowy sposób podchodzą do homo.
        > jak są to są jak ich niema to ich nie ma a po jaką cholerę się nad tym tyle
        > rozwodzić i tworzyć sztuczną walkę z czymś wirtualnym!!!
        >
        -poniekąd masz rację ale w naukowy sposób podchodzi się też do pedofilii i
        innych zboczeńćów
        >
      • oszolom.z.radia.maryja dr Mengele był dr Shiepmann (doktor smierć) 11.02.04, 10:39
        ten co uśmiercił kilkaset swoich starszych pacjentek
        • jetbang LPR i ich Area Management 11.02.04, 11:11
          to co LPR robi to kastracja polskiej (lubelskiej) gospodarki a sumienia są
          własnością ludzi i nie można ich zmianiać na siłę. Zamiast mieć u siebie ludzi
          wykształconych posiadacie tylko "oszołomów" znam kilku i wiem że siedzą na
          wysokich stanowiskach a nie mają pojęcia o tym co robią i w jaki sposób
          powinni to robić. Tym bardziej że są mniej więcej wykształceni w podobnym
          kierunku. Więc albo spali na zajęciach albo poprostu są tak mało inteligentni
          że aż wstyd. Dzieło lubelskich pachołków LPRu widać na lubelskich ulicach więc
          niech kur... zajmą się robotą a nie uświadamianiem. A widze że teraz zamiast
          się zająć oszołomie pracą to opierd... się w sieci!!!

Stwórzcie u siebie inkwizycję i tak jak wcześniej ścigajcie czarownice
          (wirtualne).
          • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR i ich Area Management 11.02.04, 13:26
            LPR w Lublinie rządzi? przecież ma tylko dwóch radnych! rządzi PiS!
            • jetbang Re: LPR i ich Area Management 11.02.04, 13:43
              mi chodzi między innymi o spółki komunalne tu jest spora obsada a skoro wiesz
              jaka jest sytuacja w Radzie to cóż nie musze Ci mówić że dwóch radnych przy
              obecnym składzie, zastępcę prezydenta też macie jednego więc 25%
              General Area Manager (arcypapa) zadbał o to żebyście nie zbiednieli

a co do pisu`arów to również mają sporo na sumieniu
              • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR i ich Area Management 11.02.04, 16:45
                jetbang napisał:

> mi chodzi między innymi o spółki komunalne tu jest spora obsada a skoro wiesz
                > jaka jest sytuacja w Radzie to cóż nie musze Ci mówić że dwóch radnych przy
                > obecnym składzie, zastępcę prezydenta też macie jednego więc 25%
                > General Area Manager (arcypapa) zadbał o to żebyście nie zbiednieli
                >
                > a co do pisu`arów to również mają sporo na sumieniu
                >
                -jesli chodzi o sytuację w lubelskiej radzie miejskiej to akurat w niej się nie
                bardzo orientuję...jeśli byś mógł to przybliż mi ją
              • rilian Re: LPR i ich Area Management 11.02.04, 22:32
                Życiński promujący LPR. Chyba coś Ci się pomyliło, z całym szacunkiem...
            • dociek Re: LPR i ich Area Management 13.02.04, 02:45
              Można założyć obecnie, że Lublinem "rządzi" nierząd z kościółkowego poparcia.
              To jest czysty surrealizm zaściankowy. Salvadore Dali by tego nie namalował.
    • mlody_komunista Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 22:26
      Z naukowych wywodow "doktora" dowiedzialem sie, ze zaocznie zostalem pedalem. Dziwne, ale zawsze to kobiety mi sie podobaly a nie mezczyzni. Czyzby pedalstwo bylo mianowane? Zawsze mnie w szkolach uczyli, ze to wola Matki Natury. Pewnie LigaPatologicznychRodzin,rydzyjko oraz swiety i apostolski kosciolek wiedza lepiej. Az sie boje pomyslec, ze pewnego dnia odkryja mnie i wyjdzie na jaw, ze tak naprawde jestem pierscienica albo innym wieloszczetem, cy cos;)
      • oszolom.z.radyja.maryja Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 22:37
        w tak wspaniałym oszołomskim towarzystwie mnie zabraknąć nie może. Więc jestem
        choć nic do powiedzenia nie mam oprócz tego, że młoda komunistka ucieszy sie z
        manifestu seksualnego młodego komunisty.
        pozdr.
      • mali_bu Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 22:40
        mlody_komunista napisał:

> Z naukowych wywodow "doktora" dowiedzialem sie, ze zaocznie zostalem pedalem. D
        > ziwne, ale zawsze to kobiety mi sie podobaly a nie mezczyzni. Czyzby pedalstwo
        > bylo mianowane? Zawsze mnie w szkolach uczyli, ze to wola Matki Natury. Pewnie
        > LigaPatologicznychRodzin,rydzyjko oraz swiety i apostolski kosciolek wiedza lep
        > iej. Az sie boje pomyslec, ze pewnego dnia odkryja mnie i wyjdzie na jaw, ze ta
        > k naprawde jestem pierscienica albo innym wieloszczetem, cy cos;)
        >

A w jaki to sposób dochtór udowodnił twoją odmienną od rzeczywistej orientację?
        Na podstawie jakiegoś algorytmu czy w jakiś inny sposób?
        • mlody_komunista Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 12.02.04, 22:59
          Ba, ktoz to wie. Moze jest niespelnionym heteroseksualista, ktory nigdy szczescie w d...e nie zaznal i stad te odkrywcze wnioski?
    • oszolom.z.radia.maryja Czy ktos z was był na tym spotkaniu? 13.02.04, 11:22
    • oszolom.z.radia.maryja Oto skrót relacji z tego spotkania 14.02.04, 15:25
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040214&id=po31.txt
      • mlody_komunista Re: Oto skrót relacji z tego spotkania 14.02.04, 21:13
        Daj sobie na wstrzymanie oszolom. Nikogo to tu nie interesuje. Poszukaj sobie konfratrow na www.ojczyzna.pl lub na www.radiomaryja.pl czy na www.wszechpolacy.pl tam na pewno zostaniesz zrozumiany wlasciwie i odnajdziesz uznanie dla swoich opinii.Wybiorcza jest liberalna nie katonarodowa. Czy ty przypadkiem nie grzeszysz, wchodzac na gazeta.pl? Katabas daje ci rozgrzeszenie?

oszolom.z.radia.maryja napisał:

> www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040214&id=po31.txt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka