oszolom.z.radia.maryja 11.02.04, 09:07 Jutro, 12 lutego w Lublinie o godz. 17.30 w Sali Trybunału Koronnego, ul. Rynek 1. www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040211&id=po32.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 09:28 Rozumiem, że wolicie w zamian propagować inne rozwiazania seksualne spoza standardu: "dorosły pan z dorosłą panią"? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 10:37 dociek napisał: > Rozumiem, że wolicie w zamian propagować inne rozwiazania seksualne spoza > standardu: "dorosły pan z dorosłą panią"? -własnie tylko rozwiązanie dorosły pan i dorosła pani czyli minimum osiemnastolatek z osiemnatsolatką...ale po bożemu Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. Mengele 11.02.04, 10:28 twarz jakby mieszanina kiszczaka i jaruzelskiego mam awersję do ludzi którzy w naukowy sposób podchodzą do homo. jak są to są jak ich niema to ich nie ma a po jaką cholerę się nad tym tyle rozwodzić i tworzyć sztuczną walkę z czymś wirtualnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. Mengele 11.02.04, 10:38 jetbang napisał: > twarz jakby mieszanina kiszczaka i jaruzelskiego > > mam awersję do ludzi którzy w naukowy sposób podchodzą do homo. > jak są to są jak ich niema to ich nie ma a po jaką cholerę się nad tym tyle > rozwodzić i tworzyć sztuczną walkę z czymś wirtualnym!!! > -poniekąd masz rację ale w naukowy sposób podchodzi się też do pedofilii i innych zboczeńćów > Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja dr Mengele był dr Shiepmann (doktor smierć) 11.02.04, 10:39 ten co uśmiercił kilkaset swoich starszych pacjentek Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang LPR i ich Area Management 11.02.04, 11:11 to co LPR robi to kastracja polskiej (lubelskiej) gospodarki a sumienia są własnością ludzi i nie można ich zmianiać na siłę. Zamiast mieć u siebie ludzi wykształconych posiadacie tylko "oszołomów" znam kilku i wiem że siedzą na wysokich stanowiskach a nie mają pojęcia o tym co robią i w jaki sposób powinni to robić. Tym bardziej że są mniej więcej wykształceni w podobnym kierunku. Więc albo spali na zajęciach albo poprostu są tak mało inteligentni że aż wstyd. Dzieło lubelskich pachołków LPRu widać na lubelskich ulicach więc niech kur... zajmą się robotą a nie uświadamianiem. A widze że teraz zamiast się zająć oszołomie pracą to opierd... się w sieci!!! Stwórzcie u siebie inkwizycję i tak jak wcześniej ścigajcie czarownice (wirtualne). Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: LPR i ich Area Management 11.02.04, 13:26 LPR w Lublinie rządzi? przecież ma tylko dwóch radnych! rządzi PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: LPR i ich Area Management 11.02.04, 13:43 mi chodzi między innymi o spółki komunalne tu jest spora obsada a skoro wiesz jaka jest sytuacja w Radzie to cóż nie musze Ci mówić że dwóch radnych przy obecnym składzie, zastępcę prezydenta też macie jednego więc 25% General Area Manager (arcypapa) zadbał o to żebyście nie zbiednieli a co do pisu`arów to również mają sporo na sumieniu Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: LPR i ich Area Management 11.02.04, 16:45 jetbang napisał: > mi chodzi między innymi o spółki komunalne tu jest spora obsada a skoro wiesz > jaka jest sytuacja w Radzie to cóż nie musze Ci mówić że dwóch radnych przy > obecnym składzie, zastępcę prezydenta też macie jednego więc 25% > General Area Manager (arcypapa) zadbał o to żebyście nie zbiednieli > > a co do pisu`arów to również mają sporo na sumieniu > -jesli chodzi o sytuację w lubelskiej radzie miejskiej to akurat w niej się nie bardzo orientuję...jeśli byś mógł to przybliż mi ją Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: LPR i ich Area Management 11.02.04, 22:32 Życiński promujący LPR. Chyba coś Ci się pomyliło, z całym szacunkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: LPR i ich Area Management 13.02.04, 02:45 Można założyć obecnie, że Lublinem "rządzi" nierząd z kościółkowego poparcia. To jest czysty surrealizm zaściankowy. Salvadore Dali by tego nie namalował. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_komunista Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 22:26 Z naukowych wywodow "doktora" dowiedzialem sie, ze zaocznie zostalem pedalem. Dziwne, ale zawsze to kobiety mi sie podobaly a nie mezczyzni. Czyzby pedalstwo bylo mianowane? Zawsze mnie w szkolach uczyli, ze to wola Matki Natury. Pewnie LigaPatologicznychRodzin,rydzyjko oraz swiety i apostolski kosciolek wiedza lepiej. Az sie boje pomyslec, ze pewnego dnia odkryja mnie i wyjdzie na jaw, ze tak naprawde jestem pierscienica albo innym wieloszczetem, cy cos;) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radyja.maryja Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 22:37 w tak wspaniałym oszołomskim towarzystwie mnie zabraknąć nie może. Więc jestem choć nic do powiedzenia nie mam oprócz tego, że młoda komunistka ucieszy sie z manifestu seksualnego młodego komunisty. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 11.02.04, 22:40 mlody_komunista napisał: > Z naukowych wywodow "doktora" dowiedzialem sie, ze zaocznie zostalem pedalem. D > ziwne, ale zawsze to kobiety mi sie podobaly a nie mezczyzni. Czyzby pedalstwo > bylo mianowane? Zawsze mnie w szkolach uczyli, ze to wola Matki Natury. Pewnie > LigaPatologicznychRodzin,rydzyjko oraz swiety i apostolski kosciolek wiedza lep > iej. Az sie boje pomyslec, ze pewnego dnia odkryja mnie i wyjdzie na jaw, ze ta > k naprawde jestem pierscienica albo innym wieloszczetem, cy cos;) > A w jaki to sposób dochtór udowodnił twoją odmienną od rzeczywistej orientację? Na podstawie jakiegoś algorytmu czy w jakiś inny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_komunista Re: RM i LPR zaprasza na spotkanie z dr. N. Frage 12.02.04, 22:59 Ba, ktoz to wie. Moze jest niespelnionym heteroseksualista, ktory nigdy szczescie w d...e nie zaznal i stad te odkrywcze wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Oto skrót relacji z tego spotkania 14.02.04, 15:25 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040214&id=po31.txt Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_komunista Re: Oto skrót relacji z tego spotkania 14.02.04, 21:13 Daj sobie na wstrzymanie oszolom. Nikogo to tu nie interesuje. Poszukaj sobie konfratrow na www.ojczyzna.pl lub na www.radiomaryja.pl czy na www.wszechpolacy.pl tam na pewno zostaniesz zrozumiany wlasciwie i odnajdziesz uznanie dla swoich opinii.Wybiorcza jest liberalna nie katonarodowa. Czy ty przypadkiem nie grzeszysz, wchodzac na gazeta.pl? Katabas daje ci rozgrzeszenie? oszolom.z.radia.maryja napisał: > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040214&id=po31.txt Odpowiedz Link Zgłoś