grudzien_marek 18.05.10, 14:07 czy ktoś wie gdzie przyjmuje ta lekarka??/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolajek_mis Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin 18.05.10, 15:33 korzystam z usług tej lekarki w Luxmedzie przy Zwycięskiej, napweno przyjmuje tam we wtorki Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_krol Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin 20.05.10, 09:26 dr Hadała przyjmuje w Luxmedzie, to bardzo przyjemna lekarka i ma dogodne dla mnie godz. przyjęć www.luxmedonline.pl/index.php?mod=res_sp5c&sto=1 Odpowiedz Link Zgłoś
zawistow1966 Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin 07.06.10, 10:19 byłem u tej stomatolog w zeszłym tygodniu, bardzo miła, od razu zaproponowała leczenie i już mam połowę tej drogi za sobą , polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mrzndrn2 Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin 09.06.10, 10:16 Korzystałam z usług stomatologi u dr Hadały-Kiś, to przemiła kobieta i leczenie u niej nie jest traumą:) polecam wszystkim bojącym się, przyjmuje na ul.Zwycięskiej w Luxmedzie Odpowiedz Link Zgłoś
barakudas1983 Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin 15.06.10, 13:32 uważam ze dr Hadała jest dobrą stomatolog, chodziłem kiedyś do niej i byłem zadowolony z konsultacji u niej,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wombaciczka Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin 27.08.10, 11:35 Pani dr Hadała bardzo fajna i wg mnie bardzo dobry stomatolog, jak z dzieckiem to tylko do niej i z resztą dla dorosłych też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 13:59 jestem stałym bywalcem u dr Bernat Kingi - warto sprawdzić Bardzo młoda, ale kompetentna kobieta, przy czym niezwykle atrakcyjna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lasereczka75 Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin 24.09.10, 10:21 tak atrakcyjność przede wszystkim;p ale przyznaje że stomatolog bardzo dobra i niezwykle miła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 12:47 Pani doktor przyjmuje W luxmedzie na ul Zwycięskiej 6A w Galerii Zone obok Tesco. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Hadała-Kiś-stomatolog- Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 16:36 Bardzo przyjemna stomatolog. Bardzo dobrze leczy, to jest ważne :) Odpowiedz Link Zgłoś