Dodaj do ulubionych

DOBRANOC imprezowicze...

19.02.02, 22:16
....uciekam, bo moja inwencja jest proporcjonalna do wyspania :)))
a jutro taka impreza woooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!!!!
...a moga byc frytki??? no - "jedz frytki bedziesz brzydki" :))))

dobranoc

silver
Obserwuj wątek
    • eor Re: DOBRANOC imprezowicze... 19.02.02, 22:19
      Frytki moga byc - jak najbardziej. Dobranoc, Silver. Kochamy Cie oczywiscie i
      prosimy o spotkanie jutro:)))))))))
      • silverstone Re: DOBRANOC imprezowicze... 19.02.02, 22:21
        Eor mowisz do mnie jak na meetingu AA "kochamy Cie silver" :)))
        az mi nieswojo sie zrobilo brrrrrrrrrr....:))))

eor napisał(a):

> Frytki moga byc - jak najbardziej. Dobranoc, Silver. Kochamy Cie oczywiscie i
        > prosimy o spotkanie jutro:)))))))))

• silverstone ale poza tym eor 19.02.02, 22:22
          ...dobarnoc rybko :)))) slodkich snow!
      • laura! Re: DOBRANOC imprezowicze... 19.02.02, 22:22
        Dobranoc, a na sen przesyłamy kurze nóżki w wytrawnym sosie,
        co przeszły próby w kosmosie. ;))))
        • eor Silver, Laura..... 19.02.02, 22:27
          Zadnych alkoholowych podtekstow tu nie bylo:))))))) AA nie dowie sie nawet o
          Twoich wyczynach, Siver:)))))))))))) Kochamy Cie niezaleznie od Twoich
          problemow z trunkami:))))))

Obie Panie: Buzka wielka i do jutra.
          • lucy_z Re: Silver, Laura..... 19.02.02, 23:45
            eor napisał(a):

> Zadnych alkoholowych podtekstow tu nie bylo:))))))) AA nie dowie sie nawet o
            > Twoich wyczynach, Siver:)))))))))))) Kochamy Cie niezaleznie od Twoich
            > problemow z trunkami:))))))
            >
            > Obie Panie: Buzka wielka i do jutra.

Alllllle tu wyznań, miłości;)))))

Coś mnie ominęło??? :(((((
            • freon Re: Silver, Laura..... 19.02.02, 23:50
              Choroba, mnie tez ominely wyznania:o))))) Nie wiem co zrobic, zeby na nie
              zasluzyc:o))

Ale dobrej nocy zycze wszystkim. Do jutrzejszej imprezy:o))
              • silverstone nooooooo.... 20.02.02, 11:13
                Oni mnie kochają, bo ja mam bardzo duży problem z alkoholem, kompleksy i wogóle i mój terapeuta powiedział, że
                wszyscy muszą mi mówić, że mnie kochają, to wtedy może mi sie polepszy. Rozumiesz? Taktyka taka! :))
                • lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:18
                  silverstone napisał(a):

> Oni mnie kochają, bo ja mam bardzo duży problem z alkoholem, kompleksy i wogóle
                  > i mój terapeuta powiedział, że
                  > wszyscy muszą mi mówić, że mnie kochają, to wtedy może mi sie polepszy. Rozumie
                  > sz? Taktyka taka! :))

Kochamy Cię Silver!!!!!! To tak trzeba?????? Jak Ci pomoże to będę codziennie
                  tak pisać;)) Tylko rzeczywiście ktoś pomyśli, że zmieniłam orientacje.........
                  Ale, co mi tam :)))))
                  • silverstone Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:28
                    Dzięki!!!!!!!!!!! Od razu mi lepiej:)))))) Muszę sie napić.... chlip...chlip...

> Kochamy Cię Silver!!!!!! To tak trzeba?????? Jak Ci pomoże to będę codziennie
                    > tak pisać;)) Tylko rzeczywiście ktoś pomyśli, że zmieniłam orientacje.........
                    > Ale, co mi tam :)))))

• lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:46
                      Tu, w tym miejscu Ci odpowiedziałam i wcięło, wrrrrrrrrrrr:((((((
                      Zostaw trochę na wieczór!!!!!
                      Jak wszyscy tu zaczną Cię zapewniać o tej miłości to z radości pofruniesz i
                      tyle Cię będziemy widzieli;))))))
                      Popatrz Silver!!!
                      Wczoraj biedacy tak się tu napracowali, że dzisiaj nikt się nie odzywa, oprócz
                      nas:((((((
                      Wpisuję to po raz trzeci!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrr Ciekawe czy pójdzie?????
                      • silverstone Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:52
                        miłosci nigdy nie za dużo!!!!! :)))) zwłaszcza na wiosnę :)))))) Z radosci miewam odloty, ale nie na tyle efektowne, żeby zaraz stąd
                        odfrunąć :)))
                        Coś mi dziś dziwnie działa Gazeta - może dlatego innych nie ma?? Główna strona jest martwa - nie można w nic kliknąć! Działa
                        tylka kilka linków na samym dole - na Forum weszłam wiec drogą okrężną przez jakies newsy czy cos tam! Nie wiem co sie
                        dzieje,,,

lucy_z napisał(a):

> Tu, w tym miejscu Ci odpowiedziałam i wcięło, wrrrrrrrrrrr:((((((
                        > Zostaw trochę na wieczór!!!!!
                        > Jak wszyscy tu zaczną Cię zapewniać o tej miłości to z radości pofruniesz i
                        > tyle Cię będziemy widzieli;))))))
                        > Popatrz Silver!!!
                        > Wczoraj biedacy tak się tu napracowali, że dzisiaj nikt się nie odzywa, oprócz
                        > nas:((((((
                        > Wpisuję to po raz trzeci!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrr Ciekawe czy pójdzie?????

• eor Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:52
                        Lekarz faktycznie przepisal Silver okresowe wyznania milosne, ale na recepcie
                        wyraznie napisano - nie czesciej niz raz na kwartal. Poczekaj wiec, Lucy ze dwa
                        miesiace.:)))

A co sie dzieje ze starymi watkami? Chcialem zerknac do jednego takiego, klikam
                        na linijke na dole strony, zeby wyswietlilo mi strone nr 3 i ukazala mi sie
                        pusta strona. Sprobujcie u siebie, pls. Czyzby ktos zdefraudowal nasze watki:))
                        • lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:56
                          eor napisał(a):

A co sie dzieje ze starymi watkami? Chcialem zerknac do jednego takiego, klikam
                          >
                          > na linijke na dole strony, zeby wyswietlilo mi strone nr 3 i ukazala mi sie
                          > pusta strona. Sprobujcie u siebie, pls. Czyzby ktos zdefraudowal nasze watki:))

Ja właśnie też czegoś szukałam i zobaczyłam, że są posty tylko od 21.01.
                          pozostałych brak. Coś się wyrabia i to w rocznicę 1-wszą portalu. Miałam o tym
                          napisać w forum o forum.

Eor:))) Ha, ha!!!!! Mam Twój portrecik, trallala!!!!!! Dostałam od Poli, hi, hi:))
                          Ładnie wyszedłeś;)))
                          • eor Re: nooooooo.... 20.02.02, 12:04
                            Jak widac pierwsza rocznica nastraja do bledow na stronie:))))

Zaraz, zaraz.... jaki portrecik??? Co ta Pola wykombinowala? Nie dawalem jej
                            zadnego portreciku.... Hm. Co to moze byc? A moze dostalas "E is for Eeyore".
                            Tam faktycznie ladnie wyszedlem:))))
                            • silverstone a ja?????????????? 20.02.02, 12:11
                              ja tez chce portrecik!!!!!!!!! na recepcie wyraznie było napisane, ze w przypadku wyczarpania nakładu wyznan miłosnych,
                              należy oszałamiac mnie czyms równie miłym i kojącym :))))
                              • Gość: lucy_z Re: a ja?????????????? IP: 192.168.0.* 20.02.02, 12:20
                                silverstone napisał(a):

> ja tez chce portrecik!!!!!!!!! na recepcie wyraznie było napisane, ze w przypad
                                > ku wyczarpania nakładu wyznan miłosnych,
                                > należy oszałamiac mnie czyms równie miłym i kojącym :))))

No nie płacz:))))))))
                                A chcesz, żeby Ci zablokowało, chcesz??????
                                A może to mój komputer jakiś, ech...... do bani?????? ;)))))))
                            • Gość: lucy_z Re: nooooooo.... IP: 192.168.0.* 20.02.02, 12:16
                              eor napisał(a):

> Jak widac pierwsza rocznica nastraja do bledow na stronie:))))
                              >
                              > Zaraz, zaraz.... jaki portrecik??? Co ta Pola wykombinowala? Nie dawalem jej
                              > zadnego portreciku.... Hm. Co to moze byc? A moze dostalas "E is for Eeyore".
                              > Tam faktycznie ladnie wyszedlem:))))

No i mi zablokowało komputer!!!!!! To nosi nazwę "friends", wczoraj mi
                              zablokowało, dzisiaj wcześniej się otworzyło a teraz znowu zablokowało!!!
                              Ładni przyjaciele;) Ale ładny miałeś tam pyszczek;)))
                              • eor Re: nooooooo.... 20.02.02, 12:22
                                To ja takiego czegos nie dostalem:( Widzisz wiec Silver, ze nie moge wyslac Ci
                                zadnego portreciku. Sam nie mam. Trzeba Pole poprosic.
                            • Gość: Pola LUCY :))))))))))))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 20.02.02, 12:54
                              Cooooooooo????????????? jaki portrecik????
                              ja tez chce!!! nie mam podobizny eora :)))

Lucy, jesli chodzi ci o ZAKRECONEGO wczorajszego, to nie
                              byl eor hahahaha :))))))))))))))))))))))))))
                              • eor Re: LUCY :))))))))))))))))))))) 20.02.02, 13:20
                                Zakrecony wczorajszy to mam byc ja???!!!!! Nie wiem nawet kim byl zakrecony
                                wczorajszy, bo nie widzialem go, ale wiem, ze to nie ja:))))
                                • Gość: Pola Re: LUCY :))))))))))))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 20.02.02, 13:33
                                  > Zakrecony wczorajszy to mam byc ja???!!!!! Nie wiem
                                  nawet kim byl zakrecony
                                  > wczorajszy, bo nie widzialem go, ale wiem, ze to nie
                                  ja:))))

no mowie, ze to nie Ty byles :)))))))))))))))
                                  nie widziales, bo tylko dla kobitek, ku ich uciesze
                                  poszlo :)))

• silverstone Re: LUCY :))))))))))))))))))))) 20.02.02, 13:52
                                    to jaaaaaaaaaaaaaa teeeeeeeeeeeeż sie chce ucieszyc!!!!! też sie chce wysmiewac z eora!!!!! też!!!! :)))) no pliiiiiiiiiz!!!!!

> no mowie, ze to nie Ty byles :)))))))))))))))
                                    > nie widziales, bo tylko dla kobitek, ku ich uciesze
                                    > poszlo :)))
                                    >

• lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 12:20
                      silverstone napisał(a):

> Dzięki!!!!!!!!!!! Od razu mi lepiej:)))))) Muszę sie napić.... chlip...chlip..

Jak tu wszyscy razem bedziemy Cię leczyć, hi, hi to pofruniesz z radości i tyle
                      Cię będziemy widzieć;))))))
                      • Gość: lucy_z Re: nooooooo.... IP: 192.168.0.* 20.02.02, 12:23
                        lucy_z napisał(a):

> silverstone napisał(a):
                        >
                        > > Dzięki!!!!!!!!!!! Od razu mi lepiej:)))))) Muszę sie napić.... chlip...ch
                        > lip..
                        >
                        > Jak tu wszyscy razem bedziemy Cię leczyć, hi, hi to pofruniesz z radości i ty
                        > le
                        > Cię będziemy widzieć;))))))

Zobacz Silver!!!!!!!!!!! Co się dzieje???????? Ten post to jest ten co się nie
                        wysłał:(((((( Czekam na następne, ale numer, ha, ha!!!!!!!!!
                    • lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 12:26
                      Tu, w tym miejscu Ci odpowiedziałam i wcięło, wrrrrrrrrrrr:((((((
                      Zostaw trochę na wieczór!!!!!
                      Jak wszyscy tu zaczną Cię zapewniać o tej miłości to z radości pofruniesz i
                      tyle Cię będziemy widzieli;))))))
                      Popatrz Silver!!!
                      Wczoraj biedacy tak się tu napracowali, że dzisiaj nikt się nie odzywa, oprócz
                      nas:((((((
                      • lucy_z Re: Silver:)))))) 20.02.02, 12:29
                        Czekam na następne moje wypociny, chyba ich więcej nie było:(((((((

Silver:))) Chciałam Ci wysłać ale w poczcie mam "null" :(((
                        Wyślę później!!!!!!
                        • silverstone Re: Silver:)))))) 20.02.02, 13:04
                          ok:)))))))))) a ja Ci posyłam przybyszów z matplanety :))))) tylko nie padnij :)))

lucy_z napisał(a):

> Czekam na następne moje wypociny, chyba ich więcej nie było:(((((((
                          >
                          > Silver:))) Chciałam Ci wysłać ale w poczcie mam "null" :(((
                          > Wyślę później!!!!!!

• lucy_z Re: Silver:)))))) 20.02.02, 16:11
                            Silver:))) Wysłałam. Nie wiem czy nie będziesz rozczarowana;)))))
                            • lucy_z Eor:))))))))) 20.02.02, 16:20
                              Też Ci wysłałam:)))))))))
                              • silverstone cuuuuuudowne :)))))))) 20.02.02, 18:20
                                Podoba mi sie :)))))) rozeslalam juz dalej :))))
                                • laura! Re: cuuuuuudowne :)))))))) 20.02.02, 18:51

Laski, czyżbyś rozsyłały okazyjne dzieło na ryku kolekcjonerskim, to jest
                                  plakat z podobizną Eora z napisem : poszukiwany żywy lub umarły ;))))))
                                • laura! Re: cuuuuuudowne :)))))))) 20.02.02, 19:13
                                  Laski, czyżbyś rozsyłały okazyjne dzieło na ryku kolekcjonerskim, to jest
                                  plakat z podobizną Eora z napisem : poszukiwany żywy lub umarły ;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka