silverstone 19.02.02, 22:16 ....uciekam, bo moja inwencja jest proporcjonalna do wyspania :))) a jutro taka impreza woooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!!!! ...a moga byc frytki??? no - "jedz frytki bedziesz brzydki" :)))) dobranoc silver Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eor Re: DOBRANOC imprezowicze... 19.02.02, 22:19 Frytki moga byc - jak najbardziej. Dobranoc, Silver. Kochamy Cie oczywiscie i prosimy o spotkanie jutro:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: DOBRANOC imprezowicze... 19.02.02, 22:21 Eor mowisz do mnie jak na meetingu AA "kochamy Cie silver" :))) az mi nieswojo sie zrobilo brrrrrrrrrr....:)))) eor napisał(a): > Frytki moga byc - jak najbardziej. Dobranoc, Silver. Kochamy Cie oczywiscie i > prosimy o spotkanie jutro:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ale poza tym eor 19.02.02, 22:22 ...dobarnoc rybko :)))) slodkich snow! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: DOBRANOC imprezowicze... 19.02.02, 22:22 Dobranoc, a na sen przesyłamy kurze nóżki w wytrawnym sosie, co przeszły próby w kosmosie. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Silver, Laura..... 19.02.02, 22:27 Zadnych alkoholowych podtekstow tu nie bylo:))))))) AA nie dowie sie nawet o Twoich wyczynach, Siver:)))))))))))) Kochamy Cie niezaleznie od Twoich problemow z trunkami:)))))) Obie Panie: Buzka wielka i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Silver, Laura..... 19.02.02, 23:45 eor napisał(a): > Zadnych alkoholowych podtekstow tu nie bylo:))))))) AA nie dowie sie nawet o > Twoich wyczynach, Siver:)))))))))))) Kochamy Cie niezaleznie od Twoich > problemow z trunkami:)))))) > > Obie Panie: Buzka wielka i do jutra. Alllllle tu wyznań, miłości;))))) Coś mnie ominęło??? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Silver, Laura..... 19.02.02, 23:50 Choroba, mnie tez ominely wyznania:o))))) Nie wiem co zrobic, zeby na nie zasluzyc:o)) Ale dobrej nocy zycze wszystkim. Do jutrzejszej imprezy:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone nooooooo.... 20.02.02, 11:13 Oni mnie kochają, bo ja mam bardzo duży problem z alkoholem, kompleksy i wogóle i mój terapeuta powiedział, że wszyscy muszą mi mówić, że mnie kochają, to wtedy może mi sie polepszy. Rozumiesz? Taktyka taka! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:18 silverstone napisał(a): > Oni mnie kochają, bo ja mam bardzo duży problem z alkoholem, kompleksy i wogóle > i mój terapeuta powiedział, że > wszyscy muszą mi mówić, że mnie kochają, to wtedy może mi sie polepszy. Rozumie > sz? Taktyka taka! :)) Kochamy Cię Silver!!!!!! To tak trzeba?????? Jak Ci pomoże to będę codziennie tak pisać;)) Tylko rzeczywiście ktoś pomyśli, że zmieniłam orientacje......... Ale, co mi tam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:28 Dzięki!!!!!!!!!!! Od razu mi lepiej:)))))) Muszę sie napić.... chlip...chlip... > Kochamy Cię Silver!!!!!! To tak trzeba?????? Jak Ci pomoże to będę codziennie > tak pisać;)) Tylko rzeczywiście ktoś pomyśli, że zmieniłam orientacje......... > Ale, co mi tam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:46 Tu, w tym miejscu Ci odpowiedziałam i wcięło, wrrrrrrrrrrr:(((((( Zostaw trochę na wieczór!!!!! Jak wszyscy tu zaczną Cię zapewniać o tej miłości to z radości pofruniesz i tyle Cię będziemy widzieli;)))))) Popatrz Silver!!! Wczoraj biedacy tak się tu napracowali, że dzisiaj nikt się nie odzywa, oprócz nas:(((((( Wpisuję to po raz trzeci!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrr Ciekawe czy pójdzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:52 miłosci nigdy nie za dużo!!!!! :)))) zwłaszcza na wiosnę :)))))) Z radosci miewam odloty, ale nie na tyle efektowne, żeby zaraz stąd odfrunąć :))) Coś mi dziś dziwnie działa Gazeta - może dlatego innych nie ma?? Główna strona jest martwa - nie można w nic kliknąć! Działa tylka kilka linków na samym dole - na Forum weszłam wiec drogą okrężną przez jakies newsy czy cos tam! Nie wiem co sie dzieje,,, lucy_z napisał(a): > Tu, w tym miejscu Ci odpowiedziałam i wcięło, wrrrrrrrrrrr:(((((( > Zostaw trochę na wieczór!!!!! > Jak wszyscy tu zaczną Cię zapewniać o tej miłości to z radości pofruniesz i > tyle Cię będziemy widzieli;)))))) > Popatrz Silver!!! > Wczoraj biedacy tak się tu napracowali, że dzisiaj nikt się nie odzywa, oprócz > nas:(((((( > Wpisuję to po raz trzeci!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrr Ciekawe czy pójdzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:52 Lekarz faktycznie przepisal Silver okresowe wyznania milosne, ale na recepcie wyraznie napisano - nie czesciej niz raz na kwartal. Poczekaj wiec, Lucy ze dwa miesiace.:))) A co sie dzieje ze starymi watkami? Chcialem zerknac do jednego takiego, klikam na linijke na dole strony, zeby wyswietlilo mi strone nr 3 i ukazala mi sie pusta strona. Sprobujcie u siebie, pls. Czyzby ktos zdefraudowal nasze watki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 11:56 eor napisał(a): A co sie dzieje ze starymi watkami? Chcialem zerknac do jednego takiego, klikam > > na linijke na dole strony, zeby wyswietlilo mi strone nr 3 i ukazala mi sie > pusta strona. Sprobujcie u siebie, pls. Czyzby ktos zdefraudowal nasze watki:)) Ja właśnie też czegoś szukałam i zobaczyłam, że są posty tylko od 21.01. pozostałych brak. Coś się wyrabia i to w rocznicę 1-wszą portalu. Miałam o tym napisać w forum o forum. Eor:))) Ha, ha!!!!! Mam Twój portrecik, trallala!!!!!! Dostałam od Poli, hi, hi:)) Ładnie wyszedłeś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: nooooooo.... 20.02.02, 12:04 Jak widac pierwsza rocznica nastraja do bledow na stronie:)))) Zaraz, zaraz.... jaki portrecik??? Co ta Pola wykombinowala? Nie dawalem jej zadnego portreciku.... Hm. Co to moze byc? A moze dostalas "E is for Eeyore". Tam faktycznie ladnie wyszedlem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone a ja?????????????? 20.02.02, 12:11 ja tez chce portrecik!!!!!!!!! na recepcie wyraznie było napisane, ze w przypadku wyczarpania nakładu wyznan miłosnych, należy oszałamiac mnie czyms równie miłym i kojącym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: a ja?????????????? IP: 192.168.0.* 20.02.02, 12:20 silverstone napisał(a): > ja tez chce portrecik!!!!!!!!! na recepcie wyraznie było napisane, ze w przypad > ku wyczarpania nakładu wyznan miłosnych, > należy oszałamiac mnie czyms równie miłym i kojącym :)))) No nie płacz:)))))))) A chcesz, żeby Ci zablokowało, chcesz?????? A może to mój komputer jakiś, ech...... do bani?????? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: nooooooo.... IP: 192.168.0.* 20.02.02, 12:16 eor napisał(a): > Jak widac pierwsza rocznica nastraja do bledow na stronie:)))) > > Zaraz, zaraz.... jaki portrecik??? Co ta Pola wykombinowala? Nie dawalem jej > zadnego portreciku.... Hm. Co to moze byc? A moze dostalas "E is for Eeyore". > Tam faktycznie ladnie wyszedlem:)))) No i mi zablokowało komputer!!!!!! To nosi nazwę "friends", wczoraj mi zablokowało, dzisiaj wcześniej się otworzyło a teraz znowu zablokowało!!! Ładni przyjaciele;) Ale ładny miałeś tam pyszczek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: nooooooo.... 20.02.02, 12:22 To ja takiego czegos nie dostalem:( Widzisz wiec Silver, ze nie moge wyslac Ci zadnego portreciku. Sam nie mam. Trzeba Pole poprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola LUCY :))))))))))))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 20.02.02, 12:54 Cooooooooo????????????? jaki portrecik???? ja tez chce!!! nie mam podobizny eora :))) Lucy, jesli chodzi ci o ZAKRECONEGO wczorajszego, to nie byl eor hahahaha :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: LUCY :))))))))))))))))))))) 20.02.02, 13:20 Zakrecony wczorajszy to mam byc ja???!!!!! Nie wiem nawet kim byl zakrecony wczorajszy, bo nie widzialem go, ale wiem, ze to nie ja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: LUCY :))))))))))))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 20.02.02, 13:33 > Zakrecony wczorajszy to mam byc ja???!!!!! Nie wiem nawet kim byl zakrecony > wczorajszy, bo nie widzialem go, ale wiem, ze to nie ja:)))) no mowie, ze to nie Ty byles :))))))))))))))) nie widziales, bo tylko dla kobitek, ku ich uciesze poszlo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: LUCY :))))))))))))))))))))) 20.02.02, 13:52 to jaaaaaaaaaaaaaa teeeeeeeeeeeeż sie chce ucieszyc!!!!! też sie chce wysmiewac z eora!!!!! też!!!! :)))) no pliiiiiiiiiz!!!!! > no mowie, ze to nie Ty byles :))))))))))))))) > nie widziales, bo tylko dla kobitek, ku ich uciesze > poszlo :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 12:20 silverstone napisał(a): > Dzięki!!!!!!!!!!! Od razu mi lepiej:)))))) Muszę sie napić.... chlip...chlip.. Jak tu wszyscy razem bedziemy Cię leczyć, hi, hi to pofruniesz z radości i tyle Cię będziemy widzieć;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: nooooooo.... IP: 192.168.0.* 20.02.02, 12:23 lucy_z napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > Dzięki!!!!!!!!!!! Od razu mi lepiej:)))))) Muszę sie napić.... chlip...ch > lip.. > > Jak tu wszyscy razem bedziemy Cię leczyć, hi, hi to pofruniesz z radości i ty > le > Cię będziemy widzieć;)))))) Zobacz Silver!!!!!!!!!!! Co się dzieje???????? Ten post to jest ten co się nie wysłał:(((((( Czekam na następne, ale numer, ha, ha!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: nooooooo.... 20.02.02, 12:26 Tu, w tym miejscu Ci odpowiedziałam i wcięło, wrrrrrrrrrrr:(((((( Zostaw trochę na wieczór!!!!! Jak wszyscy tu zaczną Cię zapewniać o tej miłości to z radości pofruniesz i tyle Cię będziemy widzieli;)))))) Popatrz Silver!!! Wczoraj biedacy tak się tu napracowali, że dzisiaj nikt się nie odzywa, oprócz nas:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Silver:)))))) 20.02.02, 12:29 Czekam na następne moje wypociny, chyba ich więcej nie było:((((((( Silver:))) Chciałam Ci wysłać ale w poczcie mam "null" :((( Wyślę później!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Silver:)))))) 20.02.02, 13:04 ok:)))))))))) a ja Ci posyłam przybyszów z matplanety :))))) tylko nie padnij :))) lucy_z napisał(a): > Czekam na następne moje wypociny, chyba ich więcej nie było:((((((( > > Silver:))) Chciałam Ci wysłać ale w poczcie mam "null" :((( > Wyślę później!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Silver:)))))) 20.02.02, 16:11 Silver:))) Wysłałam. Nie wiem czy nie będziesz rozczarowana;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone cuuuuuudowne :)))))))) 20.02.02, 18:20 Podoba mi sie :)))))) rozeslalam juz dalej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: cuuuuuudowne :)))))))) 20.02.02, 18:51 Laski, czyżbyś rozsyłały okazyjne dzieło na ryku kolekcjonerskim, to jest plakat z podobizną Eora z napisem : poszukiwany żywy lub umarły ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: cuuuuuudowne :)))))))) 20.02.02, 19:13 Laski, czyżbyś rozsyłały okazyjne dzieło na ryku kolekcjonerskim, to jest plakat z podobizną Eora z napisem : poszukiwany żywy lub umarły ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś