qba3 10.06.10, 02:27 Witajcie lublinianie, Slysze Palikot - mysle Lublin. Slysze Lublin - mysle Palikot. Czy Palikot = Lublin? Jaka jest Wasza opinia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gs Re: Czy Palikot to Lublin? IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 06:44 Palikot to jak najbardziej Lublin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Siemata ludzie z Lublina... IP: 217.116.104.* 10.06.10, 19:47 Siemata ludzie z Lublina... się dowiedziałem dzięki PISowi że to wioska... gospodyni prowadząca przekonała mnie że transmisja ze wsi była... a ja zawsze myślałem że miastem Lublin stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman słyszę Kaczyński - myśle Lublin IP: *.centertel.pl 10.06.10, 08:14 słyszę Lublin - myślę Kaczyński czy dlatego że PiSdowaci są najgłośniejsi i maja tubę kk, należy utożsamiać Lublin z katolskim obskurantyzmem, chciwością, wstecznictwem? Jaka jest Wasza opinia? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: słyszę Kaczyński - myśle Lublin 10.06.10, 16:29 Gość portalu: bosman napisał(a): > słyszę Lublin - myślę Kaczyński > czy dlatego że PiSdowaci są najgłośniejsi i maja tubę kk, należy utożsamiać > Lublin z katolskim obskurantyzmem, chciwością, wstecznictwem? > Jaka jest Wasza opinia? > Pozdrawiam. Moim zdaniem drogi bosmanie jest w tym trochę prawdy. Tylko górale są bardziej prawicowo-populistyczni niż nasze kochane województwo. A Palikot... agresywny i wulgarny ale jednocześnie dynamiczny, skuteczny i potrafiący jak nikt inny barwnie zilustrować swoje poglądy, nie bojąc się jednocześnie o konsekwencje... nijak nie pasuje do Lublina i coś czuję, że pisana jest mu jeszcze niezła kariera w Polsce. Palikot jest po prostu wyrazisty i do bólu szczery z samym sobą w tym co robi, brak mu miałkości i nijakości Tuska czy Komorowskiego (że o Kaczyńskich nie wspomnę). Czy mi się to podoba- nie zawsze, ale wolę happeningi Palikota od tego co jako główny platformers tego grodu mu uczynił, namaszczając naszego wielce udolnego prezydenta i jego świtę. Lepszy Palikot z wibratorem w dłoni, niż Palikot u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Czy Palikot to Lublin? IP: *.lublin.enterpol.pl 10.06.10, 12:25 Witaj Qbo Trzeci Trzeba Ci wiedzieć, że Lublinianie to w znacznej większości ludzie kierujący się patriotyzmem. U nas zawsze czerwoni i różowi dostawali najniższe poparcie w Polsce. Podczas ostatnich wyborów prezydenckich Lech Kaczyński wygrał z Tuskiem w proporcji 7:3. Janusz Palikot, to element napływowy z Biłgoraja i to, że jest kojarzony z Lublinem przynosi naszemu miastu ujmę. Po katastrofie smoleńskiej podobno bał się pokazać na ulicy w obawie przed reakcją tych, którzy pamiętają w jak obelżywy sposób zwracał się do Lecha Kaczyńskiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman adasiu.... IP: *.centertel.pl 10.06.10, 12:33 dawno takich bredni nie czytałem jak te:"Po katastrofie smoleńskiej podobno bał się pokazać na ulicy w obawie przed reakcją tych, którzy pamiętają w jak obelżywy sposób zwracał się do Lecha Kaczyńskiego". Tylko w chorym umyśle takie coś mogło się wykluć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoacyn Re: Czy Palikot to Lublin? IP: 212.106.24.* 10.06.10, 14:08 Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Palikot to i duza częśc Polski IP: *.lublin.mm.pl 10.06.10, 15:08 Mowcie,co chcecie,ale ktory to posel w Polsce stal sie w przeciagu kilku lat tak znany w calym kraju? Prowokuje? Owszem,ale to jedyna droga do przebicia sie z szarosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Palikot to i duza częśc Polski IP: *.lublin.enterpol.pl 10.06.10, 15:44 To prawda, że się przebił, tylko pytanie gdzie? Przed jego pojawieniem się można było wyznaczyć pewien poziom politycznego dna. Palikot pokazał, że można to dno przebić, zejść na poziom przez innych dotąd nie osiągany, zaliczyć szczyty złego smaku, chamstwa, prymitywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Palikot to i duza częśc Polski IP: *.lublin.mm.pl 10.06.10, 16:30 To p.Jarek porownywal PO do ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz [...] IP: *.104.69-86.rev.gaoland.net 10.06.10, 23:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemski_mlynarz Re: Palikot to i duza częśc Polski 10.06.10, 17:33 > Mowcie,co chcecie,ale ktory to posel w Polsce stal sie w przeciagu > kilku lat tak znany w calym kraju? Żaden. Palikot zresztą nie tylko stał się sławny, ale i rozsławił nasz region aż po sam Londyn: www.fakt.pl/Sztuczny-penis-obok-Komorowskiego,artykuly,73660,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Palikot to i duza częśc Polski IP: *.lublin.mm.pl 10.06.10, 17:58 Pisowcy w Londynie nie spali,mlynarczyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Masz rodzinę IP: *.lublin.mm.pl 10.06.10, 17:58 bi.gazeta.pl/im/2/7876/z7876592X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz [...] IP: *.104.69-86.rev.gaoland.net 10.06.10, 23:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta 10.06.10, 23:33 Wszystkie Twoje posty naruszające regulamin i netykietę będę w dalszym ciągu usuwał. Zaprzestaj stałej praktyki zaśmiecania forum. Pisz na temat wątka. Nie obrażaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: netykieta IP: *.lublin.mm.pl 10.06.10, 23:46 empi, ten tfuuuuj nie jest w stanie obrazic. Odpowiedz Link Zgłoś