Dodaj do ulubionych

UE - NIE na placu litewskim

01.05.04, 14:15
Dziś jacyś wszechpolacy albo inni stronnicy narodowi protestowali na
Litewskim przeciw Unii. Jakąś trumnę ustawili i straszyli ludzi łysymi
czaszkami. Na 12 zaplanowali jakiś heppening. Widział ktoś o co w nim
chodziło? Wart utrwalenia ten incydant w społecznej pamięci?...

A zaimponowała mi jakaś 80-letnia babcia, która otrzymawszy ulotkę antyunijną
zaczęła krzyczeć za tym imbecylem, który ją jej wręczył "Historii nie
znacie!!! Głupoty ludziom wciskają - jak nie do Unii to do kogo mamy iść?!!"
Ja ulotki nie dostałem niestety, chyba wyglądałem za bardzo entuzjastycznie i
optymistycznie (panowie w koszulkach z 12 gwiazdkami i sierpem/młotem byli
smutni - powtarzam)...

Eh, życie....
Obserwuj wątek
    • Gość: przechodzień Re: UE - NIE na placu litewskim IP: *.metow.sdi.tpnet.pl 01.05.04, 15:02
      Było łysych w brunatnych koszulach około 40 - 50 sztuk....darli się że od dziś w niewoli i tak dalej...a najfajniesze było to że około 12.00 przyszła Sierakowska z ekipą z SdPL (flagi polskie i unijne i złożyli kwiaty pod pomnikiem...Nieznanego Żołnierza) Naziole mało nie oszaleli....a Iza im pomachała.....:)
    • shawman Re: UE - NIE na placu litewskim 01.05.04, 15:06
      Babcia rulez! :)
      • rilian Re: UE - NIE na placu litewskim 01.05.04, 16:02
        :)))))
        • Gość: Maria Re: UE - NIE na placu litewskim IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 01.05.04, 17:08
          Jak nie do Unii to do riliana!
          Bedzie slychac go az w USA i glos jego madry bedzie bo to glos polaczony z
          Sierakowska.Jesli to ta od komuchow , to chyba ma na imie Izbela.
          • rilian Re: UE - NIE na placu litewskim 01.05.04, 18:22
            Wyjechałaś za ocean na leczenie?
            • Gość: Maria Re: UE - NIE na placu litewskim IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 01.05.04, 20:05
              Nia zapisalam sie do UE , bo nie zwariowalam, a wiec i leczenie mi niepotrzebne.
              My tu sobie "sami Pany", nie potrzeba nam urzedasow, ktorzy beda liczyc nasze
              uczciwie zarobione pieniadze. Urzedasy maja to do siebie , ze zawsze sie znajda
              tacy, ktorym sie lepia rece do cudzych pieniedzy. Oni sa wszedzie tacy sami.
              W USA wiekszosc biznesow jest w prywatnych rekach i ludzie radza sobie
              niezle.Mezczyzni kreca biznes, ich kobitki trzymaja kase i tak powinno byc.
              Patrze na polskich gorali jak pieknie umieja prowadzic swoje biznesy bo nikt im
              nie przeszkadza.
              Ciagle tylko walczy sie z plaga urzedasow na rzadowych stanowiskach, , bo tam
              jest korupcja, przekrety. Podobnie jest na calym swiecie.
              Zastanow sie tez nad swoja nietolerancja- tak chcesz wchodzic do UE?
              A czy ty myslisz , ze w UE wszyscy was chca?Ich tez bedziesz wysylal do lekarza?
              Musisz zaakceptoawc wolny wybor.My jestesmy za zjednoczeniem UE , ale nie przy
              pomocy bandy urzedasow. Poczytaj sobie prase miedzynarodowa, porozmawiaj z
              ludzmi. Przeczytaj tez wszystkie tomy UE , ktorymi obdarowali Polakow unijne
              nieroby.
              Polonia w 95% jest przeciwna UE, bo zdaje sie rozumiec jak ma sie krecic biznes.
              Co do Sierakowskiej , to sie zdecyduj.To ty pisalas z radocia, jak to Placu
              Litewskim stawiala flage.
              A moze jest 2 rilianow?
              O moje leczenie sie nie martw , bo narazie to nie zabrali , ale dali mi dyplom.
              Kto wie czy w przyszlosci nie wykorzystam go dla bylych entuzjastow UE.
              Pozdrawiam i lece wieszac flage z okazji swieta Konstytycji 3 Maja.
              • Gość: Maria Re: UE - NIE na placu litewskim IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 01.05.04, 20:44
                Zacytuj moje zdanie badz watek ,ktorego nie rozumiesz.
                Chetnie wyjasnie.
                • rilian kim jest rilian ??? 01.05.04, 20:59
                  To do mnie, czy do shawmana? Z Izą już nam chyba wyjaśniłaś. Możemy uznać to za
                  nieporozumienie. Wynikające z niedokładnego czytania forum w ogóle.

Proszę, zapamiętaj: rilian głosuje na PO, jest zarazem konserwatystą i
                  liberałem (dziwactwo). Brzydzi się komuchami i narodowcami, nie słucha Radia
                  Maryja, czyta GW, Życie, słucha King Crimson i Góreckiego, lubi Żydów ale nie
                  znosi rządu w Izraelu. Chodzi do kościoła i stara się być chrześcijaninem, nie
                  lubi, jak ktoś go uczy jak wierzyć w Boga (zwłaszcza z perspektywy ateisty czy
                  materialisty - to nie do Ciebie). Głosował na Unię i patrzy na nią z wielką
                  nadzieję, owszem ma swoje obawy, ale przytłacza je wielka radość z wypełnienia
                  testamentu moich przodków, walczących o wolną, prawdziwą, silną i fantastyczną
                  Polskę.
                  • Gość: zorbi przebóg poznałem riliana !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 00:57
                    rilian ty jesteś prawie postmodernistą :))) I jeszcz żydów lubisz ?
              • rilian Re: UE - NIE na placu litewskim 01.05.04, 20:52
                Uśmiałem się z sytuacji - przezabawnym z pewnych względów połączeniem 1 maja -
                święta pracy (post)komuchów z antyświętem brunatnych wygolonych - zderzeniem i
                konfrontacją I.S. i Wszechbolaków. Poczytaj moje posty - naprawdę czuję
                jednakie obrzydzenie do jednej jak i drugich.

Z perspektywy USA wszystko wygląda inaczej. Te wszystkie straszne spiski, żydzi
                i masoni chcący owładnąć Polską... Ja wiem...

Mam nadzieję, że za lat 15, gdy dogonimy Irlandię, spotkamy się i porównamy
                nasze dyplomy i osiągnięcia... Gdybyśmy do Unii nie wstępowali takie spotkanie
                byłoby możliwe za lat 30-40, ale obawiam się, że miałbym już wtedy problemy z
                niedosłuchem, więc nici z rozmowy... :)))
          • shawman Re: UE - NIE na placu litewskim 01.05.04, 19:43
            Mario, rozwiń swoją myśl, bo przyznam się, że nie do końca zrozumiałem?
            • rilian Re: UE - NIE na placu litewskim 01.05.04, 20:11
              Ufff... A już myślałem, że to moja percepcja jest dziś ograniczona, ale skoro
              jeszcze ktoś ma wątpliwości, to czuję się lepiej!... Dzięki!.. ;)
              • Gość: zorbi Re: UE - NIE na placu litewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 00:59
                A na marginesie na placu było super. Myślałem, że naziole wykitują jak
                zobaczyli SdPl. Paru chyba potem dostało zawału...
    • Gość: Ha Re: UE - NIE na placu litewskim IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 03.05.04, 03:14
      I bardzo Bp.Zycinskiego.
      • Gość: STOP glupocie STOP glupocie - ignoruj marie IP: *.lublin.mm.pl 03.05.04, 11:53
        wiesz nie dziwie sie pozniej ze polacy maja taka a nie inna opinie, skoro tam
        przewazaja takie cioty jak ty z podstawowym wyksztalceniem, nadajace sie tylko
        do serwisow sprzatajacych, tak bardzo nienawidzacy zydow u ktorych najczesciej
        sprzatacie, ale ktorych dolary jakos wam nie smierdza - idz sie podlic na
        jakies inne forum
        • Gość: zorbi Re: STOP glupocie - ignoruj marie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:45
          Nie bądź taki okrutny. Najprawdopodobniej maria miała trudne dzieciństwo (może
          trzymali ją w ciemnej komórce?) i dlatego plecie androny. Trochę
          wyrozumiałości :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka