Gość: Kamil IP: 62.233.189.* 08.06.04, 14:10 To nie był student politechniki, tylko akademii rolniczej. Był na pierwszym roku OCHRONY Środowiska. Wczoraj by pisał egzamin z botaniki. A dla zabójców największy wymiar kary!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antistar Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.asp.poznan.pl 08.06.04, 14:18 Z całym szacunkiem, proponuję jeszcze raz przeczytać co napisano .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly student UMCS Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: 12.2.154.* 08.06.04, 14:29 Powinni zostac skazani na kare smierci. Smierc za smierc. Przywrocic kare smierci. Tak nie moze byc nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonni NIE!!! IP: *.mad.net / *.madnet.lub.pl 08.06.04, 23:56 Przepraszam wszystkich ale jednym z napastników był mój znajomy przykre może nawet przerażające ale prawdziwe i PRZYSIĘGAM że to nie jest zły człowiek i że nigdy by nikt nie powiedział że zdolny był do czegoś takiego ale postawcie sie w takiej sytuacji kiedy ktoś kogo znacie tak naprawde ufacie mu wiecie ze oddałby serce by tylko was uszczęśliwić oskarżony jest o taką zbrodnie i ludzie dookoła chcą wymierzyć największą z kar śmierć?! Może to egoistyczne ale jeśli nie było sie w skórze tamtych ludzi to nigdy nie pojmie sie całej istoty problemu..poza tym nie nam zostaje osądzać bo oni zostanął osądzeni tam na górze nam pozostaje modlić się o to by takie rzeczy nie miały miejsca i zapobiegać takim wydarzeniom nie prowokując losu! Odpowiedz Link Zgłoś
inez_22 Re: NIE!!! 09.06.04, 22:14 Jeśli nie byłby zły, to może starałby się , żeby nie doszło do morderstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem byłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:37 Byłem i widziałem tą wizję. Przyglądało jej się około 40 osób a nie kilkaset jak napisał dziennikarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: byłem IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 08.06.04, 16:02 dziennikarz napisal 'kilkudziesieciu' a nie 'kilkaset' osob, radze dokladniej czytac, a zreszta to chyba ma najmniejsze znaczenie ile osob tam bylo. problem tkwi gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmiany Re: byłem IP: 80.51.226.* 08.06.04, 16:17 Wcześniej było napisane inaczej - czytałem ten tekst przed 15, a jak widać o 15:12 była zmiana. Nie czepiaj się zatem gościa, który wytknął Gazecie błąd. Jak już pismak poprawił (widocznie przeczytał tekst 'byłem'), to mógł się przyznać do błędu w komentarzach, a nie po cichutku załatwiać sprawę... Ale co tam - zawsze tak robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.akanet / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:56 Uważam że po takim czynie ta chołota powinna dostać dożywocie,albo kara śmierci " Smierć za smierć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falkenstein Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.it / 62.233.189.* 08.06.04, 15:13 na Majdanek ich, ubrac w pasiaki i do roboty. Niech ciągają betonowy walec wzdłuz Lagerstrasse. Bedzie atrakcja dla turystów odwiedzających obóz. Z obsadą roli Kapo w tym przedstawieniu nie powinno być problemu, chętni będa się ustawiać w kolejce. A jak to zbyt niehumanitarne to niech strzygą trawę nożyczkami albo polerują druty kolczaste do połysku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywuj Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa 09.06.04, 00:17 Świetną zabawę zrobiłeś sobie z tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobi student Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.lublin.mm.pl 08.06.04, 15:36 smierć dresom nie darować Odpowiedz Link Zgłoś
annddiik Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa 08.06.04, 15:56 Ten kto pisze lub krzyczy śmierć dresom jest niewiele lepszy od nich. Nie chcę bronić tych drani którzy skatowali na śmierć chłopaka. Zasługują na najwuższą karę. Ale nie można potępiać wszystkich ludzi w czambuł. Agresja tzw. dresiarzy często kieruje sie przeciw studentom i pewnie jest to wynik kompleksów tych ludzi. Zazdroszczą ludziom którzy mają przed sobą jakieś perspektywy i poukładane życie. Myślę że oni nie wszyscy są takim bydlakami jak ci bandyci. Dlatego hasła typu "Smierc dresom" nie powoduja nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkańcyos.piast Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.lublin.mm.pl 08.06.04, 16:47 w tym przypadku potwierdza sie ze kara śmierci ma sens i tyle może następny rząd ją wprowadzi bo policja sobie nie radzi to nie pierwszy napad bandycki w tym miejscu który policja olała i pomimo interwencji nie sprowadziła w ten rejon patroli bandziory siedzą w krzakach i atakują bezbronnych ludzi o komórki pieniądze itp dotyczy to czesto małoletnicz dzieci kórym przystawiono nóż do szyi można sprawdzić gdyz to są sprawy zgłaszane policji a interwencja następowała po pół godzinie albo dłużej mamy na to przykłady dzielnicowy os.piastowskiego zajmuje się innymi bzdurami a na taki poważny problem nie maczasu boimy sie o swoje dzieci i piszemy do rzecznika praw obywatelskich o pomoc w zapewnieniu bezpieczeństwa-mieszkaańcy os.piastowskiego-lublin-polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babe Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.adsl.proxad.net 08.06.04, 22:41 No, piekna argumentacja. Sfrustrowani dresiarze napadaja na studentow, bo maja wobec nich kompleksy i studentom bedzie sie lepiej w zyciu wiodlo, wiec im zazdroszcza. Czy przypadkiem ci studenci nie pracowali ciezko w szkole, zeby sie na te studia dostac i dalej zasuwaja, zeby im lepiej bylo ? Mozna by ewentualnie uzasadnic zazdrosc o cos niezaleznego od siebie np ktos o niskim wzroscie ma kompleksy wobec wysokich, ale na Boga, usprawiedliwic drechow, bo im sie nie chce uczyc ????????? Przeciez gdyby zamiast zlopac piwo pod blokiem i krasc, pracowali jak inni, to tez by im sie w zyciu perspektywy poprawily. A jak sie nie chce pracowac, to lopate do graby i rowy kopac w obozie pracy ! Albo konsekwentnie usprawiedliwmy zlodziei samochodow, bo nie maja pieniedzy, zeby sobie takiego merca kupic, wiec sa sfrustrowani ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gebo Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.lublin.pl / 212.182.116.* 08.06.04, 19:00 Chłopaki trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIERC Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: 195.141.71.* 08.06.04, 20:04 od dzisiaj biore pale i ide napierd..ac dresiarzy, moze uda mi sie ktoregos za..bac - jak Bronson w "mscicielu". Powinnismy zaczac tak dzialac bo ani gliny ani sady nic tu nie zdzialaja. Jak nie, to bedziemy zyli jak w mrowisku - tylko czekac az kogos z nas samych, lub nam najblizszych ktos po prostu zajeb.. To jest KUR.. STRASZNE! A te chu.e co go zabily, to bardzo odwazne chlopaki, w paru na jednego - BRAWO PANOWIE!!!! No fucking merci - dajcie mi gana a wykonam na nich wyrok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annddiik Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa 08.06.04, 21:08 Za dużo filmów oglądasz. Najpierw może sam się walnij tą pałą w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.lublin.pl 08.06.04, 21:47 ja mowie minimum 25 lat wiezienia niech prokuratura pomysli nad tym . a gdyby prokuratora dziecko zostało zakatowane to tez by sie domagal tylko 15 lat wiezienia ? chyba nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student KARA MA BYĆ KARĄ IP: *.it / 62.233.189.* 08.06.04, 21:52 Za okrucieństwo woda i chleb PAP 19:05 Mieszkanka Teksasu, skazana za okrucieństwo nad końmi na 30 dni więzienia, dostanie przez pierwsze dni odbywania kary tylko wodę i chleb - zawyrokował we wtorek sędzia w Houston. 28-letnia Melissa Dawn Sweeney, która "niegodziwie" obchodziła się z końmi, została skazana na karę nawiązującą do warunków, kiedy "więzienie było więzieniem i kara była karą, a skazani na odosobnienie dostawali tylko wodę i chleb" - powiedział sędzia Mike Peters. Sweeney, która była pracownicą stajni, została skazana w piątek za okrucieństwo nad zwierzętami. Pozostawiła ona dwa konie na cztery miesiące na wolnym powietrzu, bez dostępu do paszy i bez opieki, obok swojej przyczepy mieszkalnej w Bayton w stanie Teksas - podała gazeta "Houston Chronicle". Zwierzęta były zagłodzone, straciły po 100 kg wagi - powiedział sędzia. Dodał, że jednego konia trzeba było uśpić. Drugi, którego udało się odratować, trafił do nowego właściciela. Sędzia Peters nakazał również, aby w celi Sweeney powieszono zdjęcie niedożywionych, zmaltretowanych koni, które pozostawiła bez opieki. (aka) Za zabójstwo proponuje przywiazac w miejscu tragedi do drzewa za noge i 25 lat o wodzie i chlebie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda PIKOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:05 no to sie PIKOR doigrał. Chciał być twardzielem no i zobaczymy jak sobie w pierdlu poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAP Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.lublin.mm.pl 09.06.04, 01:13 Szkoda mi kolesi.Znałem ich wszystkich, niektórych od małego, oni nie byli tacy grożni, poprostu przesadzili.Niestety.Nie jestem za bijatykami i morderstwami, ta sprawa mną wstrząnęła, ale teraz już się biegu wydarzeń nie zmieni.Sądzę, że głównym prowodyrem był tylko jeden i to nie ten o którym piszą gazety.Co by nie mówić chłopaki spieprzyli sobie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.06.04, 01:22 kiedy "po porstu przesadzili"? zabijając? kopiąc leżącego? napadając w 10 na 3? kradnąc i bijąc słabszych od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: 80.51.226.* 09.06.04, 12:45 Przesadzili!?!?! Każdy, bez wyjątku, w którego chorej głowie rodzi się pomysł, by kogoś napadać, bić itp. zasługuje na kamieniołomy, by tam przemyślał swoje postępowanie i może zrozumiał, że normalni ludzie w taki sposób nie żyją. Długość odbywania kary winna być oczywiście uzależniona od wagi przestępstwa, ale moim zdaniem jakby za tekst 'daj 2zł bo wpie*dol' (gdzie te 2zł dostaje i jest niby po sprawie), poszedł ktoś do ciupy na miesiąc ciężkich robót, to już by więcej tak nie postąpił, a widmo srogiej i nieuniknionej kary wielu bandziorów by uspokoiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:39 następnym razem nie daj tej dwuzłotówki i wezwij policję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: 80.51.249.* 09.06.04, 22:12 Jeszcze w życiu nie dałem i nie mam zamiaru - chyba się mnie dresy boją, a jak nie masz nic ciekawego do dodania, to lepiej nie pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.net / *.pl 09.06.04, 12:20 Powiescic gosci na Placu Litewskim, z pewnoscia ostudzilo by to wszystkich im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 12:52 uważam,że mimo wszystko nie powinni ujawniać ich nazwisk i zdjęć i robić z nich pożywkę dla pracy - przecież najbardzioej cierpią na tym ich rodziny - czyli niewinni ludzie! Co jest winna babcia, że jej wnuczek tak a nie inaczej postąpił? A sąsiedzi są mściwi i żyć im nie dają... Zabili - są pełnoletni, niech sami odpowiadają za czyny, ujawnienie danych to wplątanie postronnych osób w całą sprawę. Tym bardziej, że wyrok jeszcze nie zapadł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSZOKOWANY Re: Wizja lokalna na miejscu przestępstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:42 ...ich rodziny - czyli > niewinni ludzie! Co jest winna babcia, że jej wnuczek tak a nie inaczej > postąpił? Faktycznie niewinni, a kto wychował tego wnuczka? Odpowiedz Link Zgłoś