Dodaj do ulubionych

Potykacze na Starym Mieście i deptaku są nieleg...

16.07.12, 04:12
nie wiem, co p.kieliszkowi przeszkadza w tych potykaczach .... wszędzie na świecie one istnieją i moim zdaniem sa estetyczne.... skoro do tej pory były i nie przeszkadzały, to raczej argument za tym, aby takie pozwolenia wydawać ....
Obserwuj wątek
    • Gość: potykacz Re: Potykacze na Starym Mieście i deptaku są niel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 06:11
      W Paryżu stoją ba! w większości miast europejskich stoją, ale nie w Lublinie. W Lublinie urzędnik połknął pigułkę wszytkowiedzenia i wie lepiej. Nie ma co składać bo nie damy zgody! Problem z głowy. po co wypracowywać inne rozwiązanie.
      Nie i koniec! Absurdalne niczym nie poparte argumenty. Samochody parkują w Śródmieściu gdzie popadnie nie da się przejść i nie ma problemu a tu potykacz stanowi zagrożenie komunikacyjne.
      Jakie badania przeprowadził Urząd Miasta, że ma niezbity dowód na swoje tezy o szkodliwości potykacza? Czy może jest to wiedza tyle wie co zje. Jedna osoba decyduje, że są nieestetyczne i koniec kropka prawda ostateczna. co za Lublin
      • Gość: folkatka Zostawcie potykacze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 10:41
        Znowu ktoś bierze się za poprawe estetyki miejskiej od nie tej strony co trzeba (aż sie prosi napisac od strony jakiej częsci ciała).
        Potykacze sa fajne, i według mnie budują estetyczny nastrój centrum miasta.
        Po za tym sa na całym, świecie. Widziałam je we wszystkich miastach w których byłam, a w takim Paryżu to sa ustawiane w nie tak wąskich uliczkach...
        No ale ratuszowy "umielec" (pożycze słowo od bosmana) zawsze wszystko wie lepiej. On jest najmądzrejszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka