Dodaj do ulubionych

Chatka Żaka od środka. Imponująca, ale pusta ZO...

09.09.12, 19:26
Bardzo się cieszę, że Chatka doczekała się remontu. Wcześniejsze kilkanaście lat to stopniowy upadek tego miejsca. Nie myślę tutaj tylko o sypiących się tynkach, ale także o samej strategii działania Chatki. Istnienie Chatki Żaka nie wiązało się - przynajmniej w moich oczach - z żadnym poważnym pomysłem czy głębszą ideą. Oczywiście nie oznacza to, że nie działo się tam nic wartościowego - sam uczestniczyłem (jako widz i nie tylko) w kilku fajnych wydarzeniach artystycznych, naukowych i ciekawych dyskusjach.

Mam nadzieję, że teraz, po remoncie, Chatka zmieni się też organizacyjnie. Nowy rektor, profesor Michałowski, zawsze podkreślał ważność pozadydaktycznej roli uniwersytetu - na pewno zatem Chatka nie stanie się przytułkiem dla biernych, miernych, ale wiernych pracowników czy synekurą dla sprzymierzeńców z czasów wyborów...
Obserwuj wątek
    • karolsledczy Chatka Żaka od środka. Imponująca, ale pusta ZO... 09.09.12, 23:34
      A mnie jako zwykłego obywatela tego miasta cieszy, że Pan Karol w końcu zaczął pisać normalne artykuły. Jest obiektywnie, rzetelnie i bez sugestii. Oby tak dalej.
      • Gość: Maxx Re: Chatka Żaka od środka. Imponująca, ale pusta! IP: 173.233.204.* 10.09.12, 17:10
        "A mnie jako zwykłego obywatela tego miasta cieszy, że Pan Karol w końcu zaczął
        pisać normalne artykuły. Jest obiektywnie, rzetelnie i bez sugestii. Oby tak dalej."

Tyle, ze wpisy sygnowane przez tego smiesznego czlowieczka (sygnowane jako "karolsledczy") wcale nie wygladaja na pisane przez "zwyklego obywatela miasta"!

P.S. Czy smieszny czlowieczek moglby tez wytlumaczyc co to takiego "normalny artykul"???
    • zubelz Chatka Żaka od środka. Imponująca, ale pusta ZO... 10.09.12, 01:15
      Chatka Żaka od środka. Imponująca, ale pusta
      Człowieku. Napisz to samo o szkołach podstawowych w czasie wakacji i remontów. W końcu lata a już BAŁWAN .
      • zubelz Re: Chatka Żaka od środka. Imponująca, ale pusta 10.09.12, 01:24
        Parafrazując Fredrę.
        "Mocim panie cymbał pisze.Ależ to wać pana własne słowo".
        Chatka Żaka od środka. Imponująca, ale pusta.
        (Pisz de nowo)!!!
    • Gość: paula Chociaż świeci pustkami to jednak robi wrażenie IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.12, 07:41
      Cieszę się bardzo z remontu , obiekt wygląda fantastycznie. Pozdrawiam.
    • kainel.kemezrp per aspera ad dobra prasa 10.09.12, 23:33
      hmm
      a może dlatego własnie imponuje bo pusta
      kupa powodów jest jednak do radości
      np wizyta shawmana!
      pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka