kainel.kemezrp 28.10.12, 12:19 czas włazidupczych recenzji żenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp Roztopiona od tarcia wazelina 28.10.12, 12:38 płynie ciepłym i lepkim strumieniem ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...ciekła wazelina... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.12, 22:10 ...co się znowu czepiasz... przecież recenzentka udowodniła, że to, co bez wartości - jest wartością właśnie dlatego, że jest bez wartości... ;-)))... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Roztopiona od tarcia wazelina IP: *.lublin.mm.pl 29.10.12, 01:08 Właśnie że to nie jest włazidupcza recenzja. Warto coś w całości, dokładnie i ze zrozumieniem przeczytać, zanim palnie się głupstwo. Prosze choćby zauwazyć, że autorka mocno krytykuje spektakl "Aporia '43". I bardzo słusznie, bo to - przynajmniej w ukraińskiej części - rzecz wymagająca wielu wielu poprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp jednak Roztopiona od tarcia wazelina 29.10.12, 07:33 dlatego gdy idzie o recenzje wolę czytać jednak Molika Molik sie nie śpieszy ale też nie ocieka wazeliną i nie dostaje wymiotów gdy słyszy Czechowa Lappo cóż już się popisała tym co potrafi jej pisanie jest nic nie warte ponieważ wartości nie ma i już Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp "Aporia '43" więc zapewne była dobra 29.10.12, 07:34 Lappo przecie złego by nie skrytykowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman przeczytałem tytuł - pierwsza myśl:... IP: *.centertel.pl 29.10.12, 08:51 pewnie Leniak już paszczę rozpuścił. I nie myliłem się :-) Leniaku - we Woli Sobieskiej śniegu nie napadało?? Nie musisz przetrzeć szlaku, by Twoje Słonko mogło udać się do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp och spokojnie 29.10.12, 09:00 jak dla mnie możesz pływać do woli w wazelinie która ściekła z Lappy bez względu na obecność śniegu w Lublinie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Przemciu - tego rodzaju... IP: *.centertel.pl 29.10.12, 09:12 wydarzenia mnie, delikatnie mówiąc, nie rajcują, tym bardziej lata mi to kto, komu, czym i za co rzyć pucuje :-) Przewidywałem tylko , trafnie zresztą, Twoją reakcję, więc nie doszukuj się drugiego, trzeciego, entego dna w mojej wypowiedzi. A Lublin fakt, "troszku" zaśnieżyło i zmroziło. Rano musiałem nieco popracować przy moim pięęęęęknym samochodziku. Prawda, że pięęęęekny? Miłego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp wiem wiem 29.10.12, 09:34 cóż tak mam że reaguję na potok wazeliny oporem jakoś mi to nie spowszedniało i nie przyzwyczaiłem się do kretyństwa ... co do poranka to cóż samochód słonka stoi w garażu dodatkowo ma jeszcze kurtynę chroniącą przed wiatrem tak wiec ja się nie musiałem gimnastykować za bardzo choć fakt ranek zimny ale śniegu to u nas raczej nie za wiele tak bardziej symbolicznie popadał pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp piękny piękny ;-) 29.10.12, 09:35 byłbym zapomniał ;-) ... co do mojej aktywności to wiesz zaraz idę do pietruszki - muszę ją przygotować do zimy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Molik jest jednak guru 30.10.12, 09:59 po pierwsze nie kadzi bez sensu i wszystkiemu a po drugie umie pisać link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman fakt, pisze mądrze... IP: 79.162.125.* 30.10.12, 20:56 i umie pić piwo. W jednej z zaprzyjaźnionych knajpek zawsze czeka na niego zamrożony kufel. Odpowiedz Link Zgłoś