Dodaj do ulubionych

Trudne tematy, pamięć o korzeniach i finał zapa...

28.10.12, 12:19
czas włazidupczych recenzji
żenada
Obserwuj wątek
    • kainel.kemezrp Roztopiona od tarcia wazelina 28.10.12, 12:38
      płynie ciepłym i lepkim strumieniem
      ot co
      • Gość: bleee... ...ciekła wazelina... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.12, 22:10
        ...co się znowu czepiasz... przecież recenzentka udowodniła, że to, co bez wartości - jest wartością właśnie dlatego, że jest bez wartości... ;-)))... bleee...
      • Gość: Maro Re: Roztopiona od tarcia wazelina IP: *.lublin.mm.pl 29.10.12, 01:08
        Właśnie że to nie jest włazidupcza recenzja. Warto coś w całości, dokładnie i ze zrozumieniem przeczytać, zanim palnie się głupstwo. Prosze choćby zauwazyć, że autorka mocno krytykuje spektakl "Aporia '43". I bardzo słusznie, bo to - przynajmniej w ukraińskiej części - rzecz wymagająca wielu wielu poprawek.
        • kainel.kemezrp jednak Roztopiona od tarcia wazelina 29.10.12, 07:33
          dlatego gdy idzie o recenzje wolę czytać jednak Molika
          Molik sie nie śpieszy ale też nie ocieka wazeliną i nie dostaje wymiotów gdy słyszy Czechowa
          Lappo cóż już się popisała tym co potrafi
          jej pisanie jest nic nie warte ponieważ wartości nie ma
          i już
        • kainel.kemezrp "Aporia '43" więc zapewne była dobra 29.10.12, 07:34
          Lappo przecie złego by nie skrytykowała
    • Gość: bosman przeczytałem tytuł - pierwsza myśl:... IP: *.centertel.pl 29.10.12, 08:51
      pewnie Leniak już paszczę rozpuścił. I nie myliłem się :-) Leniaku - we Woli Sobieskiej śniegu nie napadało?? Nie musisz przetrzeć szlaku, by Twoje Słonko mogło udać się do pracy?
      • kainel.kemezrp och spokojnie 29.10.12, 09:00
        jak dla mnie możesz pływać do woli w wazelinie która ściekła z Lappy
        bez względu na obecność śniegu w Lublinie ;-)
        • Gość: bosman Przemciu - tego rodzaju... IP: *.centertel.pl 29.10.12, 09:12
          wydarzenia mnie, delikatnie mówiąc, nie rajcują, tym bardziej lata mi to kto, komu, czym i za co rzyć pucuje :-) Przewidywałem tylko , trafnie zresztą, Twoją reakcję, więc nie doszukuj się drugiego, trzeciego, entego dna w mojej wypowiedzi. A Lublin fakt, "troszku" zaśnieżyło i zmroziło. Rano musiałem nieco popracować przy moim pięęęęęknym samochodziku. Prawda, że pięęęęekny? Miłego dnia :-)
          • kainel.kemezrp wiem wiem 29.10.12, 09:34
            cóż tak mam że reaguję na potok wazeliny oporem
            jakoś mi to nie spowszedniało i nie przyzwyczaiłem się do kretyństwa
            ...
            co do poranka to cóż samochód słonka stoi w garażu dodatkowo ma jeszcze kurtynę chroniącą przed wiatrem
            tak wiec ja się nie musiałem gimnastykować za bardzo
            choć fakt ranek zimny
            ale śniegu to u nas raczej nie za wiele
            tak bardziej symbolicznie popadał
            pzdr.
            • kainel.kemezrp piękny piękny ;-) 29.10.12, 09:35
              byłbym zapomniał ;-)
              ...
              co do mojej aktywności to wiesz zaraz idę do pietruszki - muszę ją przygotować do zimy ;-)
    • kainel.kemezrp Molik jest jednak guru 30.10.12, 09:59
      po pierwsze nie kadzi bez sensu i wszystkiemu
      a po drugie umie pisać
      link
      • Gość: bosman fakt, pisze mądrze... IP: 79.162.125.* 30.10.12, 20:56
        i umie pić piwo. W jednej z zaprzyjaźnionych knajpek zawsze czeka na niego zamrożony kufel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka