empi 13.12.13, 11:34 Coś innego w temacie zasług Generała pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec LU zaczął wcześniej IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.13, 12:16 Zobacz czym zaraz po wojnie zajmowała się ta kreatura. Podpowiem, urządzał łapanki na byłych członków polskich organizacji podziemnych. http://lubiehrubie.pl/wiadomosci/napad-na-hrubieszow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internowany Zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 12:30 Ja zycze panu generalowi aby przed koncem roku odszedl sobie. Moze byc we snie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internowany Niebuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 20:25 Szkoda, ze ciebie czolg nie rozjechal. Cholerna szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.13, 20:33 ...nie mógł go czołg rozjechać... bo on siedział w środku... podobno... ;)... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp o to dobre ;-) 13.12.13, 20:34 ale bosman to prędzej w łodzi podwodnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman oczywiście :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.13, 20:39 w Zalewie właśnie w takiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: o to dobre ;-) IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.13, 20:44 ...w łodzi?... czy na łodzi... jako to g...co krzyczało: "płyniemy!"?... chyba masz rację... :)))... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: o to dobre ;-) IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.13, 20:57 bosman akurat wtedy wielbił PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: o to dobre ;-) IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.13, 21:58 ...wielbienie PZPR nie stało w sprzeczności (...a nawet i teraz nie stoi... :)))...) z przyklejaniem się do płynącej łodzi... łodzi płynącej do wolności... irytacja jest zwykle efektem niezbyt dokładnego przyklejenia g. do dna łodzi... a więc i braku sukcesu na miarę apetytu... w efekcie rośnie liczba frustratów, chlapiących wkoło swoją mało pachnącą zawartością... zresztą, rodowód frustratów jest - w tym przypadku - nieistotny... bluzgają podobnie i podobną zawartością... fuj... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie ciotko rewolucji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.13, 20:36 kopałem w dupska takie rozklapichy jak ty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: nie ciotko rewolucji IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.13, 20:58 zomowską pałą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: nie ciotko rewolucji IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.13, 21:59 ...sam widzisz, że nic innego nie potrafi... ja mu współczuję... :)))... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp bez przesady 13.12.13, 20:33 nie bądźmy jak FRL i nie życzmy nikomu śmierci utraty pracy czy innego nieszczęscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smierc jaruzelowi Re: bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 22:26 ok. Niech dociagnie do Trzech Kroli. Nie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: bez przesady 14.12.13, 07:56 Gość portalu: smierc jaruzelowi napisał(a): > ok. Niech dociagnie do Trzech Kroli. Nie dalej. Chodzi ci o Macierewicza - psychopatę i zdrajcę oczywiście? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smierc jaruzelowi Re: bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 10:27 Wygladasz na durnia ktory ma klopoty ze zrozumieniem pisanego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: bez przesady IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.13, 21:03 też zyczę ci smierci...zdychaj w bólu i wymiocinach...a jak padniesz niech twój pies się na ciebie wysika. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: bez przesady 15.12.13, 08:59 Takie "cóś" nie ma psa, ani nawet akwarium z rybkami. To potrafi tylko wykrzykiwać hasła, tak je zaprogramowali. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman internetowana... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.13, 20:44 niedojda nie załapała się do żłobu i bluzga na co się da. Spokojnie - co roku żłoby wystawiają klechy w szopkach. Wstąp to się pożywisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadbosman Re: internetowana... IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.13, 23:17 A jak się czujesz po, że się tak wyrażę, zwaleniu pomnika Lenina na Ukrainie? Jajca (przy czysto teoretycznym założeniu że je masz) zabolały?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: internetowana... IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.13, 21:00 na szczęscie najblizsze wybory wygra PiS i zrobi porządek z bosmanowym buractwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smierc jaruzelowi Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 21:02 I slowo cialem sie stanie. Podtopimy ciula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Wybory IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.13, 21:05 życzę ci śmierci...zdechnij w mękach,bo to ciekawie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: Panie Generale... IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.13, 21:23 Oj Bosman, w stanie wojennym chlałeś na Rolnej a potem nad ranem torami wracałeś do domciu, czyżby Ci nie przeszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead general now Zyczen ciag dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 08:39 Dziekuje za zyczenia. Zyczenia maja w sobie doze zainteresowania. Obojetnosc jest smutna. Dzieki raz jeszcze. General umrze przed Nowym Rokiem. Jestem tego pewien. Czy ktos uwazajacy inaczej chcialby sie ze mna o smierc generala zalozyc? Wysokosc zakladu i waluta do uznania podejmujacego zaklad. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Zyczen ciag dalszy 15.12.13, 10:57 Gość portalu: dead general now napisał(a): > Dziekuje za zyczenia. Zyczenia maja w sobie doze zainteresowania. > Obojetnosc jest smutna. Dzieki raz jeszcze. Proszę bardzo. > General umrze przed Nowym Rokiem. Jestem tego pewien. Nie gadaj, a kiedy zdechnie Rydzyk? Macierewicz? A ty kiedy? > Czy ktos uwazajacy inaczej chcialby sie ze mna o smierc generala > zalozyc? Wysokosc zakladu i waluta do uznania podejmujacego > zaklad. Pocałuj mnie w dupę, kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: death to general Re: Zyczen ciag dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 18:30 Boisz sie zalozyc, biedaku? Dziesiec zlotych ciebie, nedzarzu, zrujnuje? Znam parszywego i kulawego psa. Jest mi winien przysluge. Porozmawiam ze zwierzakiem w Wigilie. Moze ciebie traci skoro nalegasz. Bedziesz sie mogl chwalic, ze kulawy pies ciebie tracal. Nie dziekuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberbosman Re: Zyczen ciag dalszy IP: *.xdsl.centertel.pl 15.12.13, 20:27 Tajnos agentos napisał: -"Pocałuj mnie w dupę, kretynie. " twoje zboczone marzenia pedale mnie nie interesują i nie musisz ich tu eksponowac-spadaj do jakiegoś gejowskiego klubu tajniaczący się gejku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Pan Generał chory, ja też IP: *.play-internet.pl 19.12.13, 19:50 Pan generał jest chory. I leży w łóżeczku. Przychodzi Prześmiewca. Jak się masz Wojteczku. Ziemianinem jesteś. Wódzi nie piłeś. Szlugów nie jarałeś. A "wszystko spieprzyłeś". Odpowiedz Link Zgłoś