angrusz1 18.12.13, 18:00 w okresie przygotowawczym . To kompromitacja policji , działu kadr w policji . To oznacza, że państwo za czasów Tuska rozpada się . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp a POwieszą kibola 18.12.13, 19:00 wszystko lud zniesie byleby nie pisrządził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victory is our Re: a POwieszą kibola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 21:44 Cierpliwosci. bedzie rzadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU nie on pierwszy IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.13, 05:14 Policjanci mają liczne przykłady karygodnego postępowania bez ponoszenia jakichkolwiek konsekwencji np: https://forum.gazeta.pl/forum/w,62,139096268,139096268,Pijany_adwokat_wjechal_w_teatr_Policja_Wypusc_.html W TV Lublin jest nagranie co powiedział policjant zaraz po tym zdarzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Gdyby rządził PiS... 19.12.13, 20:44 kainel.kemezrp napisał: > wszystko lud zniesie byleby nie pisrządził ...To takie rzeczy byłyby nie do pomyślenia, bo komendantem PiSlicji byłby agent Tomek - prawda? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Bo co? 19.12.13, 22:44 Gość portalu: policjant napisał(a): > ... ze ciebie, durniu, nie przejechal. Zakochałeś się we mnie, śmieciu? Moja obecność budzi w tobie dziwny niepokój? Chciałbyś o tym porozmawiać? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ortpol Re: Bo co? 19.12.13, 23:29 I wcale mi go nie szkoda. Jakby jechal przepisowo to wypadku by nie bylo pewnie.... Szkoda biednej dziewczyny, ktora miala cale zycie przed soba... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Bo co? 20.12.13, 09:04 ortpol napisał: > I wcale mi go nie szkoda. Jakby jechal przepisowo to wypadku by nie bylo pewnie Co to znaczy "jechał przepisowo"? Sądząc z opisów (opartych głównie na zeznaniach samego sprawcy), jechał z prędkością w okolicach 50km/godz. - jeśli hamowanie rozpoczął praktycznie w momencie uderzenia, to w zupełności wystarczy by zabić. Wystarczyłoby nawet dużo wolniej... Najbardziej wygląda tu, że jechał po prostu nonszalancko, agresywnie, nie zważając na nic i najzwyczajniej w świecie zagapił się! To jest charakterystycznie u kierowców w pewnej grupie wiekowej, z niewielkim doświadczeniem za kierownicą oraz w pewnych grupach społecznych i zawodowych: ja jestem policjant/prawnik/lekarz/dziennikarz/ksiądz/polityk itepe., ja jestem ważniejszy od motłochu, to ja decyduję co jest dobre a co złe, mnie nic nie ma prawa się przydarzyć a nawet jak mnie złapią na radar albo zatrzymają do kontroli, to mogą mi "skoczyć na kant"! > .... Szkoda biednej dziewczyny, ktora miala cale zycie przed soba... Dokładnie tak! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: Bo co? IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 09:14 Tajnosa wpisy są częstokroć delikatnie mówiąc kontrowersyjne. Tu zgadzam się z nim w 100%. Dzisiejsi młodzi kierowcy to nacja, którą ominęła droga ewolucji komunikacyjnej. Nie mają wyobraźni w porównaniu ze swoimi rówieśnikami z Zachodu. Teraz ponoszą tego konsekwencje. Ostatni przypadek młodego adwokata, który wjechał w teatr jest jednym z wielu przykładów niefrasobliwości młodych. A na marginesie, w policji chyba dobierają i szkolą po staremu. Ten chłystek zachował się jak bandyta a nie policjant, który ma nieść pomoc podczas wypadku. Przyjrzałbym się szefom i rekrutującym do policji. Ryba śmierdzi od głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Bo co? 20.12.13, 09:26 Gość portalu: mieszkaniec LU napisał(a): > Tajnosa wpisy są częstokroć delikatnie mówiąc kontrowersyjne. Tu zgadzam się z > nim w 100%. Twoja sprawa i twój problem. Każdy ma swoje zdanie i nie ma powodu, by się z tym publicznie obnosić. Twoje mądrości również często bywają, powiedzmy, "kontrowersyjne". :P Dzisiejsi młodzi kierowcy to nacja, którą ominęła droga ewolucji ko > munikacyjnej. Nie mają wyobraźni w porównaniu ze swoimi rówieśnikami z Zachodu. Jeśli myślisz, że "ich rówieśnicy z Zachodu są inni, to źle myślisz. Kretyni i piraci drogowi trafiają się wszędzie. > A na marginesie, w policji chyba dobierają > i szkolą po staremu. Ten chłystek zachował się jak bandyta a nie policjant, któ > ry ma nieść pomoc podczas wypadku. Przyjrzałbym się szefom i rekrutującym do po > licji. Ryba śmierdzi od głowy! Tu się zgadzam w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Bo co? 20.12.13, 09:12 A swoją drogą, to przejście rzeczywiście jest, jak na drogę o takim natężeniu ruchu, tragicznie wręcz oznakowane i w zasadzie zupełnie nie oświetlone po zmroku. Pan wójt i radni niech nie pitolą głupot, że jest inaczej... :((( www.bezpieczne-przejscie.pl/badania-i-statystyki/analiza-porownawcza.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Policyjni mordercy. IP: 212.59.252.* 20.12.13, 09:05 Ta psiarnia myśli sobie , że jak zablokuje komentarze do artykułu to forumowicze przestaną tresować pieski i się uspokoją. Witold B. to jedynie kawałek bryły lodowej, która rozpuszcza się w tym ogniu policyjnych przestępstw, nad którymi już chyba nikt w Policji nie panuje. Policjanci mają za dużo wolnego czasu, łażą po ulicach jak bezpańskie psy, a jak przyjdzie do poważnej interwencji to wycofują się na z góry upatrzone pozycje.Czasami wzywają siły do pomocy, ale to rzadkie przypadki. Ludzie muszą radzić sobie sami. Proponuję eutanazję dla policyjnych morderców ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Pies na uwięzi nie rozrabia. IP: 212.59.252.* 20.12.13, 09:11 Proponuję zwiększyć rygor w psiarniach. Limitować szczegółowo okres służby każdego pieska, by nie przyjeżdżał sobie podczas służby na obiadek do mamuśki - co widzę częstokroć ze swojego okna, a sprawdzałem grafiki jego służby. Uważam, że jak piesek ma co robić to wówczas nie ma czasu podrapać się po głowie i wyżelować sobie łepetynę - pewnie dla suczki. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Policjant zabił 02.01.14, 07:15 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15207012,Policjant_i_przyjaciolka_w_aucie_pijani__Oboje_skazani.html?v=1&pId=25760645&send-a=1#opinion25760645 Odpowiedz Link Zgłoś