Dodaj do ulubionych

Chujec Hendryk - czyli mimozowatość bydlaka

29.06.14, 21:26

ten wątek będzie o języku - jego świadomym używaniu
oraz oczywiście o lemingu - istocie ludzkiej o uwstecznionym intelekcie nie potrafiącym obsłużyć nawet prostego przekazu o ile ten nie zawiera instrukcji czy leming ma być za czy przeciw ;-)
...
wielu z was razi mój język ;-)
wielu z was (niektórzy nawet o tym wprost piszą) zgodziłoby się ze mną gdyby nie język którym wyrażam opinie...
;-)
wielu z was nie zgadza się ze mną ze względu na język którego używam...
...
mógłbym oczywiście pisać po francusku angielskawu łacinie w czeskim czy mowie ukraińskiej
takoż w słabym madziraskim, rosyjskim etc etc wliczając sanskryt - którego jednak nader dawno już nie używałem...
dałoby to jednak tyle że nikt by nic a nic nie pojął
życzenia świąteczne w jidisz w końcu zrozumiała jedynie Barska...
tak więc jakakolwiek wielokulturowość przekazu byłaby całkowicie nadaremna...
...
i dlatego właśnie używam języka który doskonale każdy zna - języka swojskiego i bliskiego każdemu od profesora kulowego uniwersytetu po pensjonarkę moderującą forum dziennika
języka który rozumiecie i który oddziaływa niewąsko na wasze emocje
...
żadnej blablologii nad którą łatwo przeszlibyście do koniunkturalnej zgody i zapomnienia o sprawie w rezultacie
nic z tego pałą prawdy i prostej tkwiącej w waszych sercach emocji przez łeb
po co?
ano po to żeby jeśli już który mimozowaty i bydlęco obojętny forumowy wampir mój post przeczyta to żeby mu tego robala ambiwalencji zasiać i ...
i potem oczywiście patrzeć jak go ten silniejszy od niego robal zjada
jak mimozowatość niczym murzyńskość niszczy w nim tę odrobinę niezbędnej odwagi która ...
ech...
...
o czym to ja?
mniejsza...
nie ma o czym mówić przecie czyli jak to słusznie w myślach swych mawiacie ch...

ps. wyjaśnijmy trudniejsze wyrazy
ch...ec to dawniej rozpłodowy samiec świni - knur inaczej ;-)
imbecyl (w piosence Kultu) - to poprzednia nazwa istoty ludzkiej zwanej dziś lemingiem
Obserwuj wątek
    • Gość: bleee... Re: Ch...ec Hendryk - czyli mimozowatość bydlaka IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.14, 22:48
      ...co ci to, synek?... co ci to?... ;)... bleee...
      • kainel.kemezrp Świątkowałem rok już któryś 29.06.14, 23:21
        Byle do emerytury
        Teraz gości brzmią zachwyty,
        Jaki ze mnie jest prymityw
        Ogłaszają wszystkie stany:
        ten to grubo jest ciosany.

• Gość: bleee... Re: Świątkowałem rok już któryś IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.14, 23:55
          ...ech!... śpij dobrze... ;)... bleee...

www.youtube.com/watch?v=iFOmzDkyKe8
      • Gość: Maxx Re: Ch...ec Hendryk - czyli mimozowatość bydlaka IP: 173.233.208.* 30.06.14, 21:46
        Tutaj potrzebny jest psychiatra, a przynajmniej dobry psycholog !
    • kainel.kemezrp a to wszystko wina Kuby - chciał się kłócić 30.06.14, 11:31
      mogłem odpuścić niby ale...

;-)
      a juści!
      • Gość: bleee... Re: a to wszystko wina Kuby - chciał się kłócić IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.14, 11:53
        ...a co tam Kuba... :)... bleee...

www.youtube.com/watch?v=RbOLAu3fms0
      • Gość: bleee... Re: a to wszystko wina Kuby - chciał się kłócić IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.14, 11:57
        ...do licha z Kubą... ;)... bleee...

www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8
      • Gość: bleee... Re: a to wszystko wina Kuby - chciał się kłócić IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.14, 12:01
        ...precz z Kubą!... ;)... bleee...

www.tekstowo.pl/piosenka,louis_armstrong,what_a_wonderful_world.html
      • Gość: bleee... Re: a to wszystko wina Kuby - chciał się kłócić IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.14, 12:03
        ...Kubie mówimy:

www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM
        ... ;)... bleee...
      • qqbek My się chyba kiedyś na wódkę wybrać musimy. 30.06.14, 20:55
        Wtedy dojdziesz w końcu do wniosku, że ani ja doskonały, ani leming :)
        • kainel.kemezrp My się na pewno kiedyś na wódkę wybrać musimy. 30.06.14, 21:03
          przecie wcale tak nie myślę
          to było założenie robocze potrzebne do prowadzenia emocjonalnego sporu...
          ...
          prawdziwych lemingów właściwie w ogóle nie ma to archetyp jedynie
          ...
          wódka zaś - jak najbardziej
          pzdr.
          • Gość: bleee... ...wódka wódką... IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.14, 21:33
            ...nie ma prawdziwych lemingów?!... jak to tak - nie ma... bleee...

nonsensopedia.wikia.com/wiki/Leming_%28osoba%29
            • Gość: Prześmiewca Re: ...wódka wódką... IP: *.isp4u.eu 15.07.14, 23:45
              A ta sędzina warszawska to nie córka Wójca ? Wszystkich bez wyjątku lokuje w więzieniu . Ona jest zdolna posadzić w więzieniu stuletnią babcię nie dociekając prawdy.
              • Gość: bleee... Re: ...wódka wódką... IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.14, 00:13
                ...skoro sędzina, to na pewno córka... a dawno temu - dodatkowo - małżonka sędziego, który był synem... :)... a babcia?... cóż - każdy ma prawo do resocjalizacji... zresztą babcia to też córka i dodatkowo - matka, a żona niekoniecznie... ?... hm... bleee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka