Gość: agula IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 23:01 Witam, czy moglibyscie mi polecic jakis dobry zespol na wesele?? oczywiscie slyszalam o AVISie ale sa drodzy i poza tym nie maja terminow... Bede wdzieczna za kazda rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.mm.pl 18.09.04, 18:35 Mialam swietny zespół na weselu; to 2 panów, grających równiez (przynjamniej rok temu grali) w restauracji Vanett niedaleko Zalewu. Są naprawde niesamowici! Nie bylo sie do czego przyczepic (zaznaczam, ze na początku wcale nie bralam pod uwage zespołu, myslalam raczej o DJ-u, zeby nie denerwowac sie, jak amatorzy kaleczą polskie i swiatowe przeboje). Zespól nie nalezy do tanich, ale naprawde warto, goscie bawili sie fantastycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Zespół na wesele IP: 62.233.197.* 20.09.04, 18:46 Bardzo prosze Cie o podanie jakichs namiarow na ten zespol na e-mail: maua17@go2.pl. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zespół na wesele IP: *.homeip.net / *.homeip.net 20.09.04, 23:28 Polecam Metallicę. Dobrze grają, żadnego disco polo, ani innego gówna. Trzeba im tylko kupić dużo piwa, no i na pewno sporo zapłacić, choćby za przyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klez... Re: Zespół na wesele IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 22.09.04, 17:01 Jakia muzyka Cię interesuje i kiedy termin wesela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala Re: Zespół na wesele IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 22:01 Hej U mnie na weselu grał zespół Mr Vox, tylko że oni są z Leszkowic koło Lubartowa i są tak "rozchwytywani" że rezerwować ich trzeba na rok wcześniej Mają super zabawy i repertuar Poza tym byłam już na dwóch weselach (po moim) gdzie też oni grali i było zajebiście. Numer telefonu: 856 31 07 prosić Waldzia. Na prawdę warto !! Odpowiedz Link Zgłoś