s.monte.z.uma 27.01.16, 14:29 ...posłanka Pawłowicz ma telewizję francuską?... w Sulejówku... w Domu Kultury... i kto by się spodziewał?... \/ polska.newsweek.pl/krystyna-pawlowicz-nagranie-ze-spotkania-z-wyborcami,artykuly,378319,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: ...gdzie?...:-)))... 27.01.16, 15:09 to wszystko przez ten brak plastrów :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...gdzie?...:-)))... 27.01.16, 15:28 ...a Janda to seksistka... i my chyba też... a Lipko - zdrajca... ale, wybacz - jajca... :-)))... /\ Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...gdzie?...:-)))... 27.01.16, 15:41 Właściwie to przy określaniu tej osoby trudno mówić o płci, tym samym słowa mające coś wspólnego z seksem są nie na miejscu. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...gdzie?...:-)))... 27.01.16, 16:07 ...o!... gender!... :-)... /\ Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...gdzie?...:-)))... 11.07.16, 10:41 ...w Lublinie kupię takie schodki/drabinkę?... dwustopniowe, stabilne... :-)... /\ /\ /\ bi.gazeta.pl/im/07/6f/13/z20381447Q,Jaroslaw-Kaczynski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...gdzie?...:-)))... 11.07.16, 14:15 Takie schodki trep się nazywają :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...gdzie?...:-)))... 11.07.16, 14:51 ...ładny trep i niedrogo, chociaż nie wiem czy kopytka na pewno bez poślizgu... dziękuję... ;-)... /\ Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...gdzie?...:-)))... 13.08.16, 08:18 ...w Lublinie kupię sztućce do ryb?!... pani w sklepie na pl. Wolności powiedziała, że w Lublinie nie kupię... dlaczego?!... "a bo w Lublinie "tego" nikt nie kupuje, o "to" nie pyta, i w żadnej hurtowni "tego" nie mają"... możliwe "to"... ?!... \/ \/ \/ ps.: ...obawiam się, że to możliwe... jak to w tub(p)tinie... \/ Odpowiedz Link Zgłoś
ramarek3 Re: ...gdzie?...:-)))... 14.08.16, 12:00 Gerlach ma w ofercie sztućce do ryb. Taki trop przyszedł mi do głowy. U nas w domu ostał się jeden nóż z 1881 roku firmy Rogers. Na targach staroci widziałem komplety. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...gdzie?...:-)))... 14.08.16, 12:23 ...to prawda - w internecie są, na starociach też sporo... w domowej szufladzie też co nieco mam... potrzebuję na prezent, dobrze byłoby zobaczyć w realu, żeby nie okazało się, że to jakieś blaszaki sztancą bite... i kto by się spodziewał takiej odpowiedzi ekspedientki?... wydawało mi się, że niewiele mnie zaskoczy... w d. Kalickim - same świecidełka i nadęta obsługa... pozostaje "garścią i palcyma"... ale do tego potrzebny "Jan z misą wody różanej"... do obmycia onych "garści"... \/ Odpowiedz Link Zgłoś
ramarek3 Re: ...gdzie?...:-)))... 14.08.16, 15:24 Pozostaje hala Makro ale dzisiaj nikt na stoisku AGD nie odbiera telefonów, nr wewnętrzny 617. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...gdzie?...:-)))... 14.08.16, 16:05 ...dziękuję... przejdę się po święcie MB i WP... :-)... /\ Odpowiedz Link Zgłoś
ramarek3 Re: ...gdzie?...:-)))... 28.08.16, 14:36 Dzisiaj na ul. Grodzkiej widziałem komplet 6 szt. noży i tyleż widelców po 3 zł za 1 szt. Firmy Potter. Nie zauważyłem większego zainteresowania towarem, oprócz tego jak pewna pani informowała męża do czego służą te dziwne noże. Otóż są to noże do smarowania masłem albo margaryną. W takim oto świecie żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...gdzie?...:-)))... 28.08.16, 18:26 ...gerlach... ...nóż do ryb: www.helios-szklo.pl/sztucce/sztucce-do-ryb/gerlach/noz-do-ryb-04a-celestia.html ...nóż do masła: www.sztucce.sklep.pl/galerie/g/gerlach-noz-do-masla-ant_3576.jpg ...pomyliła się?... :-)... /\ Odpowiedz Link Zgłoś
ramarek3 Re: ...gdzie?...:-)))... 28.08.16, 19:10 Raczej niewiedza, u nas pokutują postkomunistyczne maniery, rybę należy jeść dwoma widelcami. Tak uczono jeść na stołówkach pracowniczych a to przeniosło się do domów. Nie ma zmiłuj, jedna ze zwykłych cech homosovietikus. Nie do każdej ryby wymagane są specjalne sztućce ale to nie ten temat. Jest w handlu zestaw tańszy http://www.nakrywamy.pl/wyprzedaz-gerlach-celestia-04amz-sztucce-do-ryb-12-el-6-osob-zlocono-matowione. Na ul. 1 maja w sklepie AGD pan wie dużo na temat sztućców do ryb chociaż dawno nimi nie handluje. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...gdzie?...:-)))... 28.08.16, 19:40 ...można też ręcyma... :-)))... /\ ps.: ...zwłaszcza te z ościamy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś