h8red 28.09.04, 21:28 A dokładnie na Wydział Chemiczy (pl. Marii Curie-Skłodowskiej)??? Jest jakaś rozsądna droga(będę wjeżdżał od strony Puław)??? Najlepiej taka żeby się nie zgubić :))) Senk ju from de mountajn ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: Jak dotrzeć na UMCS 28.09.04, 21:34 Jak jedziesz od Puław, to cały czas prosto i na 11. światłach w prawo. Później już trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastiatan Re: Jak dotrzeć na UMCS IP: *.visp.energis.pl 28.09.04, 21:35 Jedziesz cały czas prosto: obok skansenu, potem przez skrzyżowanie z trasą W-Z, następnie przez rondo (Racławickie, Sikorskiego, Warszawska, Kraśnickie). Potem na trzecich światłach skręcasz w prawo i za chwilę jesteś na miasteczku. Rektorat powinieneś poznać. Przed kładką nad ulicą skręcasz w lewo. Tam masz po lewej bibliotekę, po prawej najpierw rektorat, a potem plac. Chemia znajduje się przy placu Maryśki, vis-a-vis rektoratu jest mat.-fiz., a po prawej chemia (najpierw stara, potem nowa). Wyjedź gdzieś ok. 3 w nocy, żeby zaparkować:) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Jak dotrzeć na UMCS 28.09.04, 21:39 Doradzam parking przy Karczmie Słupskiej (tam, gdzie będziesz skręcał w PRAWO), po drugiej stronie jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Jak dotrzeć na UMCS 28.09.04, 21:41 Gość portalu: Bastiatan napisał(a): > Wyjedź gdzieś ok. 3 w nocy, żeby zaparkować:) Mam tam zamiar być w piątek koło 14. Też będzie tłum??? W Łodzi weckend mamy już od czwartku :))) Dzięki za szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:15 widac ze masz automobil a wiec latwo. jedz prosto potem prosto a na koniec tez prosto. najlepiej wez na stopie fajna laske to blahe troski prysna precz. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: proste 28.09.04, 22:56 Gość portalu: lublin napisał(a): > najlepiej wez na stopie fajna laske to blahe troski prysna precz. Tiaaa... a gdzie ja takową znajdę??? W Lubline będzie czekała??? Czy gdzieś indziej??? Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: proste 29.09.04, 00:02 > Tiaaa... a gdzie ja takową znajdę??? W Lubline będzie czekała??? Czy gdzieś > indziej??? Na UMCS się wybierasz studiować...? Więc ten problem uważaj za rozwiązany.:) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: proste 29.09.04, 06:31 shawman napisał: > Na UMCS się wybierasz studiować...? Więc ten problem uważaj za rozwiązany.:) Nie do końca... Ale ogólny pogląd na tą kwestię i tak już mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin mowie ci synu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:43 zdrowa dupa i pchaj po same jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studęt :) Re: Jak dotrzeć na UMCS IP: *.top.net.pl 29.09.04, 17:59 nie wiesz gdzie jest chemia, to jak żes tam sie dostal??? czyby lapoweczka jakas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin kolejny cretinus abstinatus na liscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:03 wiecej pijcie to sie wam rozjasni... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: kolejny cretinus abstinatus na liscie 29.09.04, 18:09 Z tym parkowaniem to akurat naprawde nie takie proste. Od 28 wrzesnia wjazd zostal zamkniety i kto nie ma wykupionego zezwolenia, ten nie wjedzie i nie zaparkuje - stoja ochroniarze. Zezwolenia sa tylko dla pracownikow :). Pozdrawiam i zycze powodzenia na studiach :) Odpowiedz Link Zgłoś
martaross Re: kolejny cretinus abstinatus na liscie 30.09.04, 20:37 Mi się dzisiaj udało wjechać bez "wejściówki". I ochroniarz stał.... i straż miejska była..... i miejsce parkingowe...o dziwo też było! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: kolejny cretinus abstinatus na liscie 01.10.04, 10:47 Bo dzisiejszy ochroniarz, to bardzo mily i fajny gostek :). Ale swoja droga, gdybym jechala za Toba, to z pewnoscia cos bym mu powiedziala na ten temat, ze nie dopelnia swoich obowiazkow :). Pozdrawiam i...wjezdzaj z daleka ode mnie :). Odpowiedz Link Zgłoś