Dodaj do ulubionych

Czesc cieniaski!!!!!!

16.04.02, 13:45
Jak zycie? Widze, ze gdyby nie Julia i ja to forum mialoby 5 postow o pogodzie.
Nie macie pomyslu na to forum. Nic tu nie ma do poczytania. Czego zreszta sie
spodziewac? Zapyziactwo i juz. O waszym kochanym Lublinie potraficie powiedziec
tylko tyle, ze pogoda ladna, albo ze dobrze, ze sa trolejbusy. Jasne, ze
dobrze, bo na piechote niewygodnie.

To ja wam powiem czego trzeba Lublinowi - bardziej przedsiebiorczych ludzi. Jak
widze wasza ruchliwosc, to od razu wiem, ze Lublin skazany jest na
niepowodzenie. Trzeba pryskac. Dryfulec wie i ma racje - sami o tym wiecie,
tylko wstydzicie sie przyznac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Re: Czesc cieniaski!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 00:53
      dryfulec napisał(a):

> Jak zycie? Widze, ze gdyby nie Julia i ja to forum mialoby 5 postow o pogodzie.
      >
      > Nie macie pomyslu na to forum. Nic tu nie ma do poczytania. Czego zreszta sie
      > spodziewac? Zapyziactwo i juz. O waszym kochanym Lublinie potraficie powiedziec
      >
      > tylko tyle, ze pogoda ladna, albo ze dobrze, ze sa trolejbusy. Jasne, ze
      > dobrze, bo na piechote niewygodnie.
      >
      > To ja wam powiem czego trzeba Lublinowi - bardziej przedsiebiorczych ludzi. Jak
      >
      > widze wasza ruchliwosc, to od razu wiem, ze Lublin skazany jest na
      > niepowodzenie. Trzeba pryskac. Dryfulec wie i ma racje - sami o tym wiecie,
      > tylko wstydzicie sie przyznac.
      Niestety drychujcu, jest duzo racji w tym co piszesz. Taka juz lubelska
      mentalnosc, ale czym byli bysmy bez niej? Uszanowanie.
      Paul

• Gość: KAROL Re: Czesc cieniaski!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 02:21
      dryfulec napisał(a):

> Jak zycie? Widze, ze gdyby nie Julia i ja to forum mialoby 5 postow o pogodzie.
      >
      > Nie macie pomyslu na to forum. Nic tu nie ma do poczytania. Czego zreszta sie
      > spodziewac? Zapyziactwo i juz. O waszym kochanym Lublinie potraficie powiedziec
      >
      > tylko tyle, ze pogoda ladna, albo ze dobrze, ze sa trolejbusy. Jasne, ze
      > dobrze, bo na piechote niewygodnie.
      >
      > To ja wam powiem czego trzeba Lublinowi - bardziej przedsiebiorczych ludzi. Jak
      >
      > widze wasza ruchliwosc, to od razu wiem, ze Lublin skazany jest na
      > niepowodzenie. Trzeba pryskac. Dryfulec wie i ma racje - sami o tym wiecie,
      > tylko wstydzicie sie przyznac.

A jednak lubisz nas,podgladasz i odwiedzasz nas pomimo ,ze nikt ciebie na nasze
      podworko nie zapraszal.A ty pchasz sie wciaz drzwiami i oknami,i to jeszcze w
      butach.Liczysz na 150 postow jak pani J.Zapomnij o tym zbyt opieszalym jestes
      inwestorem.
      • Gość: Paul Re: Czesc cieniaski!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 02:43
        Gość portalu: KAROL napisał(a):

> dryfulec napisał(a):
        >
        > > Jak zycie? Widze, ze gdyby nie Julia i ja to forum mialoby 5 postow o pogo
        > dzie.
        > >
        > > Nie macie pomyslu na to forum. Nic tu nie ma do poczytania. Czego zreszta
        > sie
        > > spodziewac? Zapyziactwo i juz. O waszym kochanym Lublinie potraficie powie
        > dziec
        > >
        > > tylko tyle, ze pogoda ladna, albo ze dobrze, ze sa trolejbusy. Jasne, ze
        > > dobrze, bo na piechote niewygodnie.
        > >
        > > To ja wam powiem czego trzeba Lublinowi - bardziej przedsiebiorczych ludzi
        > . Jak
        > >
        > > widze wasza ruchliwosc, to od razu wiem, ze Lublin skazany jest na
        > > niepowodzenie. Trzeba pryskac. Dryfulec wie i ma racje - sami o tym wiecie
        > ,
        > > tylko wstydzicie sie przyznac.
        >
        > A jednak lubisz nas,podgladasz i odwiedzasz nas pomimo ,ze nikt ciebie na nasze
        >
        > podworko nie zapraszal.A ty pchasz sie wciaz drzwiami i oknami,i to jeszcze w
        > butach.Liczysz na 150 postow jak pani J.Zapomnij o tym zbyt opieszalym jestes
        > inwestorem.
        Karol, Karol, Karol, co ja mam z toba zrobic...?
        Stary, co ty pierdolisz, zastanow sie....? Myslisz ze to jedno forum na tym
        bozym swiecie, myslisz ze ja tylko polskojezyczne odwiedzam? Zagladam tu bo to
        jest "moje" lubelskie forum. "Bawie sie" gdzie indziej np. na moch "fachowych" i
        nie chodzi bynajmniej o komputery. Poza tym "od czasu do czasu" mam jeszcze
        jakies obowiazki i przyjemnosci oprucz siedzenia na internecie, Panie Kolego.
        Zauwaz ze pare razy zwyczajnie nie odpowiedzialem na jakies posty, nie dlatego ze
        zignorowalem forumowicza, ale mam tez inne rzeczy na glowie, czego i tobie
        zycze. Tak sie niestety sklada, ze moja praca bazuje na "siedzeniu przy
        komputerze". Zwykle siedzeniu, bo sie nudze, to prawda. Czasem w pracy czytam,
        ogladanie filmow na DVD, to bylo by juz "za wiele";-). Oczywiscie teraz siedze w
        domu i.....dalej gmatwam sie przy swoim sprzecie i tak sobie pisze. A ktos
        ciebie ulomku tu zapraszal? Idz lepiej pomolestuj swoja chora psychicznie matke
        i daj mi spokoj. To moze zaspokoi choc po czesci twa "opieszalosc
        inwestycyjna". Na forum nigdy nie jestem dla zdobycia, poznania, czy utrzymania
        przyjacol. To pewnie domena takich psychopatow jak ty sieroto socjalna.
        Uszanowanie.
        Paul

• Gość: KAROL Re: Czesc cieniaski!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 03:34
          Gość portalu: Paul napisał(a):

> Gość portalu: KAROL napisał(a):
          >
          > > dryfulec napisał(a):
          > >
          > > > Jak zycie? Widze, ze gdyby nie Julia i ja to forum mialoby 5 postow o
          > pogo
          > > dzie.
          > > >
          > > > Nie macie pomyslu na to forum. Nic tu nie ma do poczytania. Czego zre
          > szta
          > > sie
          > > > spodziewac? Zapyziactwo i juz. O waszym kochanym Lublinie potraficie
          > powie
          > > dziec
          > > >
          > > > tylko tyle, ze pogoda ladna, albo ze dobrze, ze sa trolejbusy. Jasne,
          > ze
          > > > dobrze, bo na piechote niewygodnie.
          > > >
          > > > To ja wam powiem czego trzeba Lublinowi - bardziej przedsiebiorczych
          > ludzi
          > > . Jak
          > > >
          > > > widze wasza ruchliwosc, to od razu wiem, ze Lublin skazany jest na
          > > > niepowodzenie. Trzeba pryskac. Dryfulec wie i ma racje - sami o tym w
          > iecie
          > > ,
          > > > tylko wstydzicie sie przyznac.
          > >
          > > A jednak lubisz nas,podgladasz i odwiedzasz nas pomimo ,ze nikt ciebie na
          > nasze
          > >
          > > podworko nie zapraszal.A ty pchasz sie wciaz drzwiami i oknami,i to jeszcz
          > e w
          > > butach.Liczysz na 150 postow jak pani J.Zapomnij o tym zbyt opieszalym jes
          > tes
          > > inwestorem.
          > Karol, Karol, Karol, co ja mam z toba zrobic...?
          > Stary, co ty pierdolisz, zastanow sie....? Myslisz ze to jedno forum na tym
          > bozym swiecie, myslisz ze ja tylko polskojezyczne odwiedzam? Zagladam tu bo to
          >
          > jest "moje" lubelskie forum. "Bawie sie" gdzie indziej np. na moch "fachowych"
          > i
          > nie chodzi bynajmniej o komputery. Poza tym "od czasu do czasu" mam jeszcze
          > jakies obowiazki i przyjemnosci oprucz siedzenia na internecie, Panie Kolego.
          > Zauwaz ze pare razy zwyczajnie nie odpowiedzialem na jakies posty, nie dlatego
          > ze
          > zignorowalem forumowicza, ale mam tez inne rzeczy na glowie, czego i tobie
          > zycze. Tak sie niestety sklada, ze moja praca bazuje na "siedzeniu przy
          > komputerze". Zwykle siedzeniu, bo sie nudze, to prawda. Czasem w pracy czytam
          > ,
          > ogladanie filmow na DVD, to bylo by juz "za wiele";-). Oczywiscie teraz siedze
          > w
          > domu i.....dalej gmatwam sie przy swoim sprzecie i tak sobie pisze. A ktos
          > ciebie ulomku tu zapraszal? Idz lepiej pomolestuj swoja chora psychicznie matk
          > e
          > i daj mi spokoj. To moze zaspokoi choc po czesci twa "opieszalosc
          > inwestycyjna". Na forum nigdy nie jestem dla zdobycia, poznania, czy utrzymani
          > a
          > przyjacol. To pewnie domena takich psychopatow jak ty sieroto socjalna.
          > Uszanowanie.
          > Paul
          >

Pawelku-to co napisales to tylko swiadczy o tobie jaki jestes wyksztalcony i madry
          Postanowilem cie ignorowac tak jak to zrobila wczesniej Freon,Wandad.Slyniesz na
          tym zacnym Forum z wulgaryzmu.Ale dzisiaj dobil cie nowojorski upal,wiec kolej na
          nastepna flaszke taniego buorbona,jutro tez ma byc ponad 90 stopni.
          Badz zdrow.
          • Gość: Paul Re: Czesc cieniaski!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 04:26
            Gość portalu: KAROL napisał(a):

> Gość portalu: Paul napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: KAROL napisał(a):
            > >
            > > > dryfulec napisał(a):
            > > >
            > > > > Jak zycie? Widze, ze gdyby nie Julia i ja to forum mialoby 5 pos
            > tow o
            > > pogo
            > > > dzie.
            > > > >
            > > > > Nie macie pomyslu na to forum. Nic tu nie ma do poczytania. Czeg
            > o zre
            > > szta
            > > > sie
            > > > > spodziewac? Zapyziactwo i juz. O waszym kochanym Lublinie potraf
            > icie
            > > powie
            > > > dziec
            > > > >
            > > > > tylko tyle, ze pogoda ladna, albo ze dobrze, ze sa trolejbusy. J
            > asne,
            > > ze
            > > > > dobrze, bo na piechote niewygodnie.
            > > > >
            > > > > To ja wam powiem czego trzeba Lublinowi - bardziej przedsiebiorc
            > zych
            > > ludzi
            > > > . Jak
            > > > >
            > > > > widze wasza ruchliwosc, to od razu wiem, ze Lublin skazany jest
            > na
            > > > > niepowodzenie. Trzeba pryskac. Dryfulec wie i ma racje - sami o
            > tym w
            > > iecie
            > > > ,
            > > > > tylko wstydzicie sie przyznac.
            > > >
            > > > A jednak lubisz nas,podgladasz i odwiedzasz nas pomimo ,ze nikt ciebi
            > e na
            > > nasze
            > > >
            > > > podworko nie zapraszal.A ty pchasz sie wciaz drzwiami i oknami,i to j
            > eszcz
            > > e w
            > > > butach.Liczysz na 150 postow jak pani J.Zapomnij o tym zbyt opieszaly
            > m jes
            > > tes
            > > > inwestorem.
            > > Karol, Karol, Karol, co ja mam z toba zrobic...?
            > > Stary, co ty pierdolisz, zastanow sie....? Myslisz ze to jedno forum na t
            > ym
            > > bozym swiecie, myslisz ze ja tylko polskojezyczne odwiedzam? Zagladam tu
            > bo to
            > >
            > > jest "moje" lubelskie forum. "Bawie sie" gdzie indziej np. na moch "facho
            > wych"
            > > i
            > > nie chodzi bynajmniej o komputery. Poza tym "od czasu do czasu" mam jeszc
            > ze
            > > jakies obowiazki i przyjemnosci oprucz siedzenia na internecie, Panie Kole
            > go.
            > > Zauwaz ze pare razy zwyczajnie nie odpowiedzialem na jakies posty, nie dla
            > tego
            > > ze
            > > zignorowalem forumowicza, ale mam tez inne rzeczy na glowie, czego i tobie
            >
            > > zycze. Tak sie niestety sklada, ze moja praca bazuje na "siedzeniu przy
            > > komputerze". Zwykle siedzeniu, bo sie nudze, to prawda. Czasem w pracy c
            > zytam
            > > ,
            > > ogladanie filmow na DVD, to bylo by juz "za wiele";-). Oczywiscie teraz s
            > iedze
            > > w
            > > domu i.....dalej gmatwam sie przy swoim sprzecie i tak sobie pisze. A kto
            > s
            > > ciebie ulomku tu zapraszal? Idz lepiej pomolestuj swoja chora psychicznie
            > matk
            > > e
            > > i daj mi spokoj. To moze zaspokoi choc po czesci twa "opieszalosc
            > > inwestycyjna". Na forum nigdy nie jestem dla zdobycia, poznania, czy utrz
            > ymani
            > > a
            > > przyjacol. To pewnie domena takich psychopatow jak ty sieroto socjalna.
            > > Uszanowanie.
            > > Paul
            > >
            >
            > Pawelku-to co napisales to tylko swiadczy o tobie jaki jestes wyksztalcony i ma
            > dry
            > Postanowilem cie ignorowac tak jak to zrobila wczesniej Freon,Wandad.Slyniesz n
            > a
            > tym zacnym Forum z wulgaryzmu.Ale dzisiaj dobil cie nowojorski upal,wiec kolej
            > na
            > nastepna flaszke taniego buorbona,jutro tez ma byc ponad 90 stopni.
            > Badz zdrow.
            Idz sie jebac. W moim budynku panuje "stala temperatura", ba w moim dziale musi
            panowac "stala temperatura". Burbona pijal moj znajomy z Poludniowej Afryki, tak
            jak scotch jest dobry na upal, zwlaszcza w krajach "3 swiata". Keep cool na tej
            swojej budowie. Mozesz mnie spokojnie sobie ignorowac. I tak mialem cie w
            dupie, zupelnie nie wiem dlaczego sie do mnie przyczepiles jolopku. Cos chyba
            czysta uderza do glowy. Radze wstrzemiezliwosc, z reszta pewnie i tak cie
            foreman zjebie za to ze jestes glupim polaczkiem i ze znowu pijany. Nie zapomnij
            kasku. Good luck.
            Paul

• Gość: lubelak Więcej wyrozumiłości!!! IP: *.zsw.lublin.pl 18.04.02, 08:16
      Ktoś, kiedyś bardzo ważny, powiedział:
      Śląsk daje Polsce węgiel, ...
      Warszawa .....
      Gdańsk .....
      a Lubelszczyzna dostarcza ludzi do pracy.
      Kto wyrósł z gnuśności a nie dorósł do niedołęstwa, powinien wyjechać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka