e.ula 01.02.05, 10:18 pomozcie mi prosze- poszukuje jakiegos namiaru na dobra wrozke z lublina, bardzo na was licze:) pozdrawiam, ula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.ula Re: dobra wrozka w lublinie 01.02.05, 10:39 prosze, niech ktos sie odezwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GSM Re: dobra wrozka w lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:46 Znam takie, ale nie w Lublinie tylko w Urzędowie i za opatowem. Interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
e.ula Re: dobra wrozka w lublinie 01.02.05, 11:16 interesuje, bo moja rodzina pochodzi z urzedowa:) daj namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GSM Re: dobra wrozka w lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:31 podaj mail lub inny kontakt, a wtedy podam nr telefonu i zadzwonisz do mnie. Sorry, ale publicznie nie mogę pisać numeru telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek ja ci radze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 16:53 zamiast wydawac na wrozki zainwestowac w dobra ksiazke o astrologii, horoskopach ( jest taka dobra na kazdy dzien roku ), oraz w ksiazke z tabelami astrologicznymi uwzgledniajacymi ascendenty. Odpowiedz Link Zgłoś
e.ula Re: dobra wrozka w lublinie 05.02.05, 05:42 eeee tam, ja chce do wrozki, prosze odpowiedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
michiko dam ci namiar do swietnej astrolog w Lublinie 05.02.05, 06:50 p. Agnieszka 603839301 Wrózki to wróża z fusów i nie wiadomo co widza a astrolog widzi niebo i ułozenie planet i nie moze nic naściemniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dam ci namiar do swietnej astrolog w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 11:17 poszukaj tu, na forum. Po prostu zadaj pytanie.Pisuje tu jedna wróżka, która zna odpowiedzi na wszystkie pytania. Tylko najpierw przemyśl problem,pisownię, zwracaj się grzecznie, bo może cię ofuknąć. Odpowiedz Link Zgłoś