Dodaj do ulubionych

Aerobik/silownia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:00
podpowiedzcie, gdzie w lublinie warto zapisac sie na aerobik badz silownie.
chodzi mi o miejsce gdzie, 90% cwiczacych, nie sa ludzmi o wzroscie 165 cm i
165 cm w obwodzie klaty albo paniami spalonymi sztucznym solarycznym
sloneczkiem;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: Aerobik/silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 15:58
      Ja chodzę do Paco- polecam aczkolwiek nie zwracałam uwagi na aparycje
      ćwieczących i ich odcień skóry. Dla mnie liczy sie atmosfera, profesjonalizm i
      coś co sprawia, ze ćwieczenia nie nudzą mi sie po tygodniu. Sczzerze mówiac
      obojętnie mi kto ćwiczy z boku.
      • Gość: kokoszanell Re: Aerobik/silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:38
        a jakie sa ceny w paco?
        • Gość: pazlutko Re: Aerobik/silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:24
          no to mieszkancy lublina mi doradzili... eh...jacy ludzie- takie miasto!!!
          horrrrorrr!
          • Gość: warszawiak Re: Aerobik/silownia IP: *.chello.pl 08.02.05, 20:23
            Znajoma chwaliła sobie fitness-club na Kraśnickich, po prawej stronie, jakoś na
            wysokości szpitala. Choć ponoć drogo.
          • klg777 Re: Aerobik/silownia 08.02.05, 20:25
            ale o so Ci chodzi? ;))
            Paco jest po prostu super. Profesjonalni doradcy, ktorzy nie ze raz powiedza co
            ćwiczyć, tylko praktycznie za każdym razem podejda, zapytaja, pokażą nowe
            rzeczy. Chodziłam dłuższy czas tam i bardzo sobie chwalę.
            Chodziłam kiedyś też do Gacy na jasnej.. no nawet całkiem dobrze było jak był
            sam właściciel, jego brat czy tata to już nie to samo - ich ćwiczenia były
            monotonne, a Gaca wyciskał ze mnie siódme poty za każdym razem inaczej ;)
            Sama atmosfera i w Paco i u Gacy była miła. W obu miejscach doradzają w sprawie
            ćwiczeń, suplementów, jedzenia. Wszędzie mięśniaki, ale calkiem przyjemni
            ludzie, co z tego że napakowani? kto to na to uwagę na siłowni zwraca? Każdy
            ćwiczy dla siebie.
            • Gość: bler Re: Aerobik/silownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:45
              maja tam aerobik? jakie ceny?
              • Gość: selma2003 Re: Aerobik/silownia IP: *.lublin.mm.pl 09.02.05, 17:39
                Podaję link do klubu: www.paco.com.pl
          • Gość: kolo Re: Aerobik/silownia IP: *.server.ntli.net 12.02.05, 00:22
            wiem o co ci chodzi. na Glowackiego (na samym koncu ulicy, nie pamietam numeru)
            jest lokal, w ktorym jest aerobik i silownia i karate tez, i zero klimatow z
            Paco. i ceny przystepne. pozdrawiam.
    • joanna_dragan Re: Aerobik/silownia 11.02.05, 17:18
      Ja polecam Ci zarowno Paco jak i Magnum silownie Konrada Gacy obecnie w Pałacu
      Parysow
      -
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka