Gość: Mandragora IP: *.resetnet.pl 10.02.05, 15:53 - Banków, kościołów, aptek, solariów, chamów, urzędasów, śmieci, niezagospodarowanych terenów. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 10.02.05, 16:00 dlaczego kosciolów za duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:02 Pustych wątków na tym forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robbie Głosującym... IP: 212.182.7.* 10.02.05, 22:53 a zwłaszcza tym piszącym krótko: "głupoty" lub "nierobów", może by podsunąć myśl, żeby nieco się wysilili i napisali w nagłówku swoje hasło. Pozostali mieliby ułatwiony wybór, czy chcą czytać wiadomość :) Wzorowo pod tym względem zachował się "przedmówca". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robbie CZY MANDRAGORA ODRABIA ZADANIE DOMOWE? IP: 212.182.7.* 10.02.05, 23:01 Pytania o najładniejszą ulice, za co kochamy swe miasto, czego za wiele w Lublinie są dość podobne do siebie. Tak można pytać w nieskończoność np. który dom w lublinie najładniejszy/najbrzydszy, który park/plac, który człowiek najbardziej/najmniej miły, która szkoła najlepsza/najgorsza, jaki wyrób lubelski najlepszy/najgorszy, który klub sportowy najbardziej związany z tym miastem itp.itd. Ale, oczywiście, pytać każdy może :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: CZY MANDRAGORA ODRABIA ZADANIE DOMOWE? IP: *.telprojekt.pl 06.03.05, 22:34 Podzielam twoje zdanie naprawde ciągle to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 10.02.05, 16:13 Dlaczego? Kogo pytasz? Ja np tez uwazam,ze jest ich sporo,a w dodatku kazdy prowadzi kartoteke wiernych i zapewne niewiernych,czym ksieza wg mnie łamia ustawe o danych osobowych.A ze maja swoje kartoteki wiem od ksiedza,ktory przyszedl z kolędą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:19 niektore zaklady fotograficzne tez pytaja o nazwiska. czy to normalne? przeciez wystarczy numerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:26 Odczep sie lolo od kościoła bo się w końcu doigrasz jak moje służby zajmą się tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:51 Jakie ty w końcu masz poglądy - w innym wątku propagujesz demonstracje przeciw kościołowi - a tu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:12 to nie zrozumiales ciemniaczku, ze kpilem z tych wzzystkich co atakuja Kosciół, jedyna wartościową sile w naszej biednej Polsce manipulowanej caly czas przez postkomunistwow i agentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:22 Podobno to nie jesteś ty. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=20817998&a=20818313 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:25 Wyjątkowo nie podobają mi się takie kreatury jak ty. Kościół jest faktycznie wartościową siłą, bo się już odpowiednio zdążył "dowartościować" różnymi środkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:37 uważaj co piszesz zgnilizno, bo cię może spotkać jakieś nieszczęście że ja to nie ja to wymysł jakiegoś komunistycznego pojeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:47 To sie nazywa wartościowa kultura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:12 no to na drugi raz trzymaj sie z daleka od Super DidżeJa Henia zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:34 Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czego za dużo w Lublinie? 10.02.05, 16:14 Gość portalu: sdh napisał(a): > dlaczego kosciolów za duzo? I co Heniu..., widzisz?! Że nie tylko ja mam takie odczucie, nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielgibolo Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: 212.182.97.* 10.02.05, 16:37 Za dużo jest marud na forum i w całym Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 10.02.05, 22:19 a co tobie docku koscioly przeszkadzaja? nie mozesz spac bo dzwony bija? Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Kościoły w Lublinie 13.02.05, 00:26 Pewien proboszcz w Lublinie, powiedzmy że na Czubach, wybudował sobie kościół wysokością przerastający okoliczne wieżowce. Po kilku latach, wpdał na pomysł aby go otynkować. No ale skąd tyle kasy wziąść. Przecież kościół taki wielki a pieniążków mało. No to wpadł na genialny pomysł aby ruszyć osiedlowe dewotki i wysłać je w teren z puszką. A pieniądze z mszy zamiast na pomoc dla biednych i potrzebującyh, idą na dogrzanie i doświetlenie tego gigantycznego hangaru. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Kościoły w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:24 Nie obrażaj Kościoła mali_bu bo się doigrasz. Moje służby zajmą się tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosasenorita Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: 80.53.230.* 18.02.05, 15:54 Właśnie ??Może jeszcze masz cos do wiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEW Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:44 solariow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:29 za dużo wchodniej mentalności!!! marazmu i nicnierobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Czego za dużo w Lublinie? 10.02.05, 18:32 O właśnie!! I za duzż tych którym marzy się pseudonowoczesność kosztem zabytków - na czele z ratuszowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: texas Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 10.02.05, 19:03 Za dużo głupoty, zwłaszcza wśród rządzących, na czele z Pruszonem. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Czego za dużo w Lublinie? 13.02.05, 00:31 Gość portalu: texas napisał(a): > Za dużo głupoty, zwłaszcza wśród rządzących, na czele z Pruszonem. Głupota? Raczej niekompetencja i nieodpowiedzialność. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:31 nierobow Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czego za dużo w Lublinie? 11.02.05, 10:55 zaściankowej mentalności buraczanej i nawiedzonego ciemnogrodu nasyconego obłudą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 19.02.05, 07:55 narzekasz Doćku że ciemnogród a na demonstrację przeciwko budowie kościołów nie chcesz przyjść. gdybyś przyszedł na demonstrację, rozebrał się do naga w protescie przeciwko budowie kościołów i ciemnogrodowi to może byś kogoś przekonał do lewicowych wartości i lewicowego braku obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:26 a poza tym Balcerowicz musi odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosasenorita Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 11.02.05, 15:41 O co ci chodzi jestes takim idiota ze az nie moge wytrzymac!!!!!!!!!!!Jak masz problem co do cywilizacji proponuje ci abys wyprowadzil sie na jakas odlegla wies gdzie nie beda ci przeszkadzaly zabudowania ANI NIC INNEGO!!!WYPIEPRZAJ NA WIES!!!!!!Za duzo w Lublnie takich beznadziejnych ludzi jak ty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:52 Elegancji z Francji ( przynajmniej dziś na forum) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosasenorita Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: 80.53.230.* 13.02.05, 19:15 lollllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: Czego za dużo w Lublinie? 12.02.05, 21:07 a ty dalej torbo pyszczysz. Och ta Polska gminna. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: Czego za dużo w Lublinie? 11.02.05, 22:55 Agencij towarzyskich,hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPruszków Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 16.02.05, 00:35 Pruszkowa Odpowiedz Link Zgłoś