Dodaj do ulubionych

Czego za dużo w Lublinie?

IP: *.resetnet.pl 10.02.05, 15:53
- Banków, kościołów, aptek, solariów, chamów, urzędasów, śmieci,
niezagospodarowanych terenów.
Coś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 10.02.05, 16:00
      dlaczego kosciolów za duzo?
      • Gość: mały Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:02
        Pustych wątków na tym forum .
        • Gość: zorbi Za dużo głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:06
          • Gość: Robbie Głosującym... IP: 212.182.7.* 10.02.05, 22:53
            a zwłaszcza tym piszącym krótko: "głupoty" lub "nierobów", może by podsunąć
            myśl, żeby nieco się wysilili i napisali w nagłówku swoje hasło. Pozostali
            mieliby ułatwiony wybór, czy chcą czytać wiadomość :)
            Wzorowo pod tym względem zachował się "przedmówca".
            Pozdr.
            • Gość: Robbie CZY MANDRAGORA ODRABIA ZADANIE DOMOWE? IP: 212.182.7.* 10.02.05, 23:01
              Pytania o najładniejszą ulice, za co kochamy swe miasto, czego za wiele w
              Lublinie są dość podobne do siebie.
              Tak można pytać w nieskończoność np. który dom w lublinie
              najładniejszy/najbrzydszy, który park/plac, który człowiek najbardziej/najmniej
              miły, która szkoła najlepsza/najgorsza, jaki wyrób lubelski
              najlepszy/najgorszy, który klub sportowy najbardziej związany z tym miastem
              itp.itd.
              Ale, oczywiście, pytać każdy może :)
              Pozdr.
              • Gość: rosa Re: CZY MANDRAGORA ODRABIA ZADANIE DOMOWE? IP: *.telprojekt.pl 06.03.05, 22:34
                Podzielam twoje zdanie naprawde ciągle to samo
      • Gość: lolo Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 10.02.05, 16:13
        Dlaczego? Kogo pytasz? Ja np tez uwazam,ze jest ich sporo,a w dodatku kazdy
        prowadzi kartoteke wiernych i zapewne niewiernych,czym ksieza wg mnie łamia
        ustawe o danych osobowych.A ze maja swoje kartoteki wiem od ksiedza,ktory
        przyszedl z kolędą!
        • Gość: poinformowany Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:19
          niektore zaklady fotograficzne tez pytaja o nazwiska. czy to normalne?
          przeciez wystarczy numerek.
        • Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:26
          Odczep sie lolo od kościoła bo się w końcu doigrasz jak moje służby zajmą się
          tobą.
          • Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:51
            Jakie ty w końcu masz poglądy - w innym wątku propagujesz demonstracje przeciw
            kościołowi - a tu?
            • Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:12
              to nie zrozumiales ciemniaczku, ze kpilem z tych wzzystkich co atakuja Kosciół,
              jedyna wartościową sile w naszej biednej Polsce manipulowanej caly czas przez
              postkomunistwow i agentow
              • Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:22
                Podobno to nie jesteś ty.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=20817998&a=20818313
              • Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:25
                Wyjątkowo nie podobają mi się takie kreatury jak ty.
                Kościół jest faktycznie wartościową siłą, bo się już odpowiednio
                zdążył "dowartościować" różnymi środkami.
                • Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:37
                  uważaj co piszesz zgnilizno, bo cię może spotkać jakieś nieszczęście
                  że ja to nie ja to wymysł jakiegoś komunistycznego pojeba
                  • Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:47
                    To sie nazywa wartościowa kultura...
                    • Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:12
                      no to na drugi raz trzymaj sie z daleka od Super DidżeJa Henia
                      zrozumiano?
                      • Gość: Antyklerykał Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:34
                        Bez komentarza
      • dociek Re: Czego za dużo w Lublinie? 10.02.05, 16:14
        Gość portalu: sdh napisał(a):

> dlaczego kosciolów za duzo?

I co Heniu..., widzisz?! Że nie tylko ja mam takie odczucie, nie tylko ja.
        • Gość: Wielgibolo Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: 212.182.97.* 10.02.05, 16:37
          Za dużo jest marud na forum i w całym Lublinie
        • Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 10.02.05, 22:19
          a co tobie docku koscioly przeszkadzaja?
          nie mozesz spac bo dzwony bija?
          • mali_bu Kościoły w Lublinie 13.02.05, 00:26
            Pewien proboszcz w Lublinie, powiedzmy że na Czubach, wybudował sobie kościół
            wysokością przerastający okoliczne wieżowce. Po kilku latach, wpdał na pomysł
            aby go otynkować. No ale skąd tyle kasy wziąść. Przecież kościół taki wielki a
            pieniążków mało. No to wpadł na genialny pomysł aby ruszyć osiedlowe dewotki i
            wysłać je w teren z puszką.
            A pieniądze z mszy zamiast na pomoc dla biednych i potrzebującyh, idą na
            dogrzanie i doświetlenie tego gigantycznego hangaru.

............
            • Gość: sdh Re: Kościoły w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:24
              Nie obrażaj Kościoła mali_bu bo się doigrasz. Moje służby zajmą się tobą.
        • Gość: rosasenorita Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: 80.53.230.* 18.02.05, 15:54
          Właśnie ??Może jeszcze masz cos do wiary???
    • Gość: NEW Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:44
      solariow?
      • Gość: ! Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:29
        za dużo wchodniej mentalności!!! marazmu i nicnierobienia.
        • folkatka Re: Czego za dużo w Lublinie? 10.02.05, 18:32
          O właśnie!! I za duzż tych którym marzy się pseudonowoczesność kosztem
          zabytków - na czele z ratuszowymi
    • Gość: texas Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 10.02.05, 19:03
      Za dużo głupoty, zwłaszcza wśród rządzących, na czele z Pruszonem.
      • mali_bu Re: Czego za dużo w Lublinie? 13.02.05, 00:31
        Gość portalu: texas napisał(a):

> Za dużo głupoty, zwłaszcza wśród rządzących, na czele z Pruszonem.

Głupota? Raczej niekompetencja i nieodpowiedzialność.

............
    • Gość: ciekawski Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:31
      nierobow
    • dociek Re: Czego za dużo w Lublinie? 11.02.05, 10:55
      zaściankowej mentalności buraczanej i nawiedzonego ciemnogrodu nasyconego obłudą
      • Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 19.02.05, 07:55
        narzekasz Doćku że ciemnogród a na demonstrację przeciwko budowie kościołów nie
        chcesz przyjść.

gdybyś przyszedł na demonstrację, rozebrał się do naga w protescie przeciwko
        budowie kościołów i ciemnogrodowi to może byś kogoś przekonał do lewicowych
        wartości i lewicowego braku obłudy.
      • Gość: sdh Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:26
        a poza tym Balcerowicz musi odejsc
    • Gość: rosasenorita Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 11.02.05, 15:41
      O co ci chodzi jestes takim idiota ze az nie moge wytrzymac!!!!!!!!!!!Jak masz
      problem co do cywilizacji proponuje ci abys wyprowadzil sie na jakas odlegla
      wies gdzie nie beda ci przeszkadzaly zabudowania ANI NIC INNEGO!!!WYPIEPRZAJ NA
      WIES!!!!!!Za duzo w Lublnie takich beznadziejnych ludzi jak ty!!!!!
      • Gość: mały Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:52
        Elegancji z Francji ( przynajmniej dziś na forum) :P
        • Gość: rosasenorita Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: 80.53.230.* 13.02.05, 19:15
          lollllllllllll
      • nabukko Re: Czego za dużo w Lublinie? 12.02.05, 21:07
        a ty dalej torbo pyszczysz. Och ta Polska gminna.
    • mimi44 Re: Czego za dużo w Lublinie? 11.02.05, 22:55
      Agencij towarzyskich,hmmm...
    • Gość: antyPruszków Re: Czego za dużo w Lublinie? IP: *.lublin.mm.pl 16.02.05, 00:35
      Pruszkowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka